Fastighetsbyrån Solna

Fastighetsbyrån Solna

• BadgeThirteenYears
2 618

Välkommen till Fastighetsbyrån i Solna! Vi är verksamma i hela Solna och Sundbyberg och har genom åren hjälpt många hitta sina nya drömboenden samtidigt som vi varit med och sålt den tidigare bostaden. Arbetsglädje och kundengagemang är två ord som utmärker våra fastighetsmäklare och var och en är också ödmjuka inför dina önskemål,...

2618 omdömen om Fastighetsbyrån Solna

Sedan starten hos Reco 2015

Brylle P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist  en del av Fastighetsbyrån Solna
Centrala Solna

Jennifer treated us the buyers exceptionally well. She is really professional while being warm and approachable. Her deep understanding and kind attitude made the entire home-buying process much more comfortable and less stressful. Our primary expectations were clear processes, and guidance through the complex home purchasing process in Sweden. Jennifer exceeded these expectations in every way. She was consistently responsive, providing timely updates and explanations. Her ability to clearly communicate the nuances of the...

Batelle M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist  en del av Fastighetsbyrån Solna
Huvudsta

En fantastisk mäklare – Jennifer Törnkvist på Fastighetsbyrån Solna överträffade alla mina förväntningar! Jag anlitade Jennifer Törnkvist på Fastighetsbyrån Solna för att sälja min bostad på Jungfrudansen 12, våning 6, och jag kunde inte ha gjort ett bättre val! Mina förväntningar var höga – jag sökte en mäklare som var professionell, engagerad och hade ett starkt driv för att få bästa möjliga resultat på kortast möjliga tid. Jennifer levde inte bara upp till dessa förväntningar, utan överträffade dem på alla plan....

Ingrid Linnea S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna
Skytteholm

Alexander är väldigt kompetent på marknaden i Solna, snabb värdering o bra hopsatt annons som gav en del besök på visning med avslut till ett bra pris efter endast 1 visning

Simon S
Huvudsta

Sammanfattningsvis var köpet av vår bostad på Jungfrudansen 12, våning 6, en väldigt positiv upplevelse. Tack vare mäklarens professionalism och servicekänsla blev processen både enkel och trygg. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera mäklaren!

Ieva S
Råsunda

Jennifer has been cheerful,, uplifting, and driven to help make the purchase happen. There have been several obstacles, and she was there to help explain the process, and to smooth the path. I'm not sure when she rests, since she has been available to answer questions every day, at all hours!

Fan Z
Ritorp

Hon är ansvarsfull, entusiastisk och professionell.

Marlene M
Råsunda

Jennifer var för oss ett naturligt val av mäklare. Har anlitat henne tidigare. Proffsig med effektiv kommunikation.

Mikaela P
Skrev om Jennifer Törnkvist  en del av Fastighetsbyrån Solna

Skulle rekommendera Jennifer alla dagar i veckan! En mer proffesionell, trevlig och engagerad mäklare får man leta efter. Allt gick supersmidigt och överträffade mina förväntningar. Tack igen Jennifer!

Axel T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Mattias skötte sig extraordinärt under hela köp processen. Vi blev fint bemötta på visningen av objekt. Han var lyhörd under pris förhandlingen och fick känslan att han ville både köpare och säljarens bästa. Stod på båda sidorna det vill säga. Vi fick möjlighet att skriva på kontrakt direkt och allt gick fläck fritt.

David M
Råsunda

Jennifer ger ett professionellt bemötande och är mycket trevlig. Hon ordnade en förhandsvisning på relativt kort varsel och ordnade möten och liknande som passade våra behov. Rekommenderas!

Marcus S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna
Skytteholm

Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick av Alexander vid köpet av min lägenhet. Vi hade löpande kontakt och han hjälpte mig att hitta rätt utifrån mina önskemål. Han var professionell och engagerad genom hela processen, och jag kände mig trygg från första visningen till avslutad affär. Rekommenderas varmt!

Axel Waldemar S
Skrev om Jennifer Törnkvist  en del av Fastighetsbyrån Solna

Professionell mäklare som alltid svarar när man ringer, oavsett vilken tid på dygnet! Tack snälla Jennifer för att du hjälpte oss hitta vårt hem!

Greta L
Råsunda

- Mäklaren var på plats, lite frånvarande då hon var på mobilen, men hon besvarade frågorna vi hade. - Det var vår första lägenhetsköp och försäljningen gick absolut inte till som förväntat. Det var begränsad kommunikation, lång tid mellan återkoppling, oklara svar och bara stor förvirring som drogs ut över 2,5 veckor. Förstår att det var svåra säljare att handskas med, men vi blev inte uppringda när det sas att vi skulle bli det, vi fick ta initiativ och ligga på och få återkoppling och uppdatering om läget. Förväntningarna...

Hjalmar T
Västra Skogen

Väldigt fint bemötande och levde verkligen upp till förväntningarna. Trivs otroligt bra i lägenheten!

Benny L
Råsunda

Ett mycket trevligt och bra bemötande från Jennifer. Kände direkt att man skulle få bra service från en mycket trevlig och kunnig mäklare som har bra koll på marknaden. Snabba svar och återkopplade snabbt när jag sökt henne för svar på frågor. Enda lilla plumpen blev väl att försäljningspriset inte kom upp i vad vi hoppades på, men det finns så klart orsaker till det.

Linn L
Råsunda

Jennifer har vart supertrevlig och hjälpsam under hela processen och besvarat alla frågor och funderingar jag haft. Hon har alltid svarat snabbt och vart ett stort stöd :)

Karthick T
Västra Skogen

Jennifer is one of the professional, friendly and very helpful agent out there. She gives real feedback and helps to buy or sell very quickly

Leo C
Råsunda

Trevligt bemötande och bra stöd under processen. Trevliga samtal med mäklaren.

Oliver Ray M
Västra Skogen

Fantastic service from Jennifer who was there every step of the way for us. Great advice and always open to questions anf request for help! Tack Jennifer!

Felicia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Vi är så nöjda med bemötandet av Mattias och vill tacka stort för all hjälp med köpet av lägenheten! Allt gick otroligt smidigt och Mattias löste allt kring visning och köp både på ett snabbt och schysst sätt vilket vi är så tacksamma för. Det hade inte kunnat sköts på ett bättre sätt, vi kan varmt rekommendera Mattias!

Rebecka Ö
Västra Skogen

Jennifer upplevs som en erfaren mäklare, som är tillgänglig och kommunikativ.

Axel N
Råsunda

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Jennifer. Proffsigt bemötande, snabb respons och alltid tillgänglig för alla sorters frågor. Jennifer gjorde hela processen enkel och smidig. Vi kan varmt rekommendera Jennifer till alla som ska sälja/köpa bostad.

Ellinor J
Karolinska

Eftersom vi bor i Skövde och det blev mycket telefonsamtal måste jag säga att det blev över förväntan. Jag hade ju mycket frågor inför köpet, men fick alltid återkoppling från Jennifer. Hon var mycket tillmötesgående, trevlig och kunnig. Det är en kvinna på rätt plats. Med vänlig hälsning, Ellinor Jakobsson

Ivona P
Råsunda

Super trevlig och väldigt driven! Mycket snabbare affär än tänkt. Kan verkligen rekommendera Jennifer

Linnea L
Huvudsta

Professionell, lyhörd och hjälpsam i alla steg. Rekommenderas!

Daniel G
Huvudsta

Vi är mycket nöjda med Jennifer och den insats hon gjort vid försäljningen av vår bostad. Genom hela processen har hon visat prov på hög professionalism, stort engagemang och en imponerande kunskap om marknaden och även på så vis kan hon exceptionell rådgivning. Hennes strategiska arbetssätt, noggrannhet och lyhördhet gjorde att vi kände oss trygga från start till slut. Vi kan varmt rekommendera Jennifer till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Stort tack för ett utmärkt arbete!

Johanna B

Jennifer är lyhörd och effektiv i sitt arbete. Kommunikationen skedde kontinuerligt och vi fick svar på våra frågor och funderingar. Vi fick vår lägenhet såld via hennes kontaktnät på endast en vecka. Till det pris vi ville ha, rekommenderar stark Jennifer!

Zinat B
Västra Skogen

We had a great experience working with Jennifer. Jennifer was professional, knowledgeable, and always available to help. Made the process smooth and stress-free. Would definitely work with her again!

Jimmy P
Skytteholm

Trevlig och hjälpsam. Svarade snabbt på frågor och var tillgänglig för mina funderingar.

Michel Richter R
Järvastaden

Jennifer var grym och återkopplade alltid snabbt och visade stor erfarenhet på en lite tuffare marknad och hon nådde sitt mål vi satte gemensamt! Rekommenderar Jennifer starkt till alla som vill sälja med en erfaren mäklare i branschen, tack!

Karolina N
Västra Skogen

Jennifer har alltid varit proffesionell, lyhörd och hjälpsam! Vi har känt oss trygga både genom sälj och köpprocess samt efteråt. Vi kommer definitivt anlita henne igen när vi ska sälja!

Yorichika B
Huvudsta

Jennifer har sålt två lägenheter åt mig. Alltid proffsig, rak och trevligt bemötande! Gör alltid sitt bästa och det räcker långt!

Thomas E
Råsunda

Jennifer är väldigt trevlig och driven mäklare. Förväntningar på prisnivån som förmedlades var dock orealistisk och skilde 300-400 tkr från slutpriset.

Hao W
Ritorp

Jag var mycket nöjd med tjänsten Jennifer gav. Hon svarade snabbt på min förfrågan och var varm och vänlig under hela processen. Jag rekommenderar starkt Jennifer som mäklare.

Leia M
Råsunda

Ett väldigt snabbt och trevligt bemötande av Jennifer! Hon var snabb att svara på både sms och telefon, och fick alltid hjälp med det jag behövde. Är supernöjd med affären och hjälpen vi fick. Jennifer är engagerad och jobbade verkligen för båda parterna i mitt köp av bostad. När det väl är dags för mig att sälja kommer jag definitivt vända mig till Jennifer.

Maria K
Råsunda

Väldigt professionell och trevlig! Om jag säljer något i framtiden kommer jag definitivt tillbaka till henne!

Lorena R

Really good and smooth process, she has explained everything very detailed so we can understand and feel sure and comfortable about our purchase

Sara L
Råsunda

Engagerad, bra kommunikation och närvarande genom hela köpet. Lite förvirrande med förfrågan om ändring av slutpris precis innan signering men det löste sig bra för vår del trots det. Generellt mycket nöjd!

Felix Ruiz M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

I cannot recommend Mattias highly enough! From the very beginning, they made the entire home-selling process smooth, stress-free, and incredibly successful. Their professionalism, expertise, and dedication were evident in every step. Mattias took the time to understand my goals, provided a clear strategy, and offered invaluable advice on staging and pricing my home for maximum appeal. Their marketing skills were top-notch—professional photos, compelling descriptions, and a strong online presence that attracted multiple...

Martina Quirici M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

We had the absolute pleasure of working with Mattias on the sale of our property, and we couldn’t be more satisfied with the experience. From start to finish, the entire process was incredibly smooth and efficient—far exceeding our expectations. His professionalism, deep market knowledge, and strategic approach made everything feel effortless on our end. We sold our apartment just one week after taking the listing photos, which speaks to how efficient and effective everything was. I highly recommend him to anyone looking to sell their property—we would choose him a thousand times over.

Madeleine T
Skytteholm

Alexander har varit väldigt lugn och hjälpsam!!

Alexandra J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Rudviken/ Solna C

Viktor har varit supertrevlig, professionell och lyhörd från start. Han har hållit mig uppdaterat där det behövts och jag har tryggt kunnat ställa alla mina tusen frågor. Jag har även upplevt att han har varit ärlig, lättsam och personlig i sin kontakt vilket är något som verkligen har varit uppskattat.

Reza B

Viktor en utmärkt mäklare, professionell, ärlig och hjälpsam genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl bemötta

Marie B
Skrev om Salim Odeh en del av Fastighetsbyrån Solna

Mycket professionell och engagerad mäklare! Från första kontakt har allt känts tryggt och smidigt. Med stor kunskap och lyhördhet hanteras processen på ett effektivt och trevligt sätt. Salim har en tydlig plan och är alltid tillgänglig, vilket uppskattas enormt. Rekommenderas varmt!

Ellen B
Huvudsta

Så otroligt hjälpsam med oss som köpare. Fick till en deal som alla parter var nöjda med. Har sedan hjälpt oss med renoveringsplaner och kontakter, vilket vi absolut inte förväntat oss. Bra energi, väldigt kunnig och stor handlingskraft.

Hamid E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Redmon Yelda en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Drivande, strukturerat, kommunikativt , bra kännedom av området

Ramel Y
Skrev om Redmon Yelda en del av Fastighetsbyrån Solna

Tack Redmon för att du fick oss att känna oss trygga i våran affär 🙏

Jason I
Skrev om Redmon Yelda en del av Fastighetsbyrån Solna

Fantastisk mäklare! Rekommenderas starkt!

Christian C
Skrev om Salim Odeh en del av Fastighetsbyrån Solna

Grabben var mycket professionell, hade stenkoll på fastighetsmarknaden och kunde ge exceptionell rådgivning som jag tar till mig när det är dags för köp/sälj. Fick ett bra intryck och speglade trovärdighet, som gör att jag starkt rekommenderar Salim till den som är ute efter en bra mäklare. Kommer definitivt gå till honom för framtida affärer.

Samuel Erik Armand T
Skrev om Salim Odeh en del av Fastighetsbyrån Solna

Trevlig, duktig och lätt att ha och göra med!