Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Leonore J R C
Skrev om Christian Viberg Byggnads AB Verifierat företag

Vibergs kom in i vår totalrenovering av en gammal gård ute på Österlen och räddade projektet helt och hållet efter vi har haft otroligt mycket otur med det första byggföretaget vi anlitade. Vi har byggt upp ett stort förtroende för Christian under resans gång eftersom han visade extrem hög kompetens men också empati och förståelse för vår situation. Resultatet kan även beundras i senaste Husdrömmar säsong (säsong 12, avsnitt 9), om någon är nyfiken. Vi kommer definitivt anlita Christian Viberg Byggnads igen i framtiden och kan varmt rekommendera dem. Till slut vill vi också nämna att alla anställda som jobbade på plats var super trevliga, hjälpsamma och duktiga. Väldigt professionella hantverkare... och till och med fina människor.

Svar från Christian Viberg Byggnads AB
Vad fint att vi kunde hjälpa er att få erat ”happy end” till slut, precis som ni och huset förtjänar. Tack för förtroendet och vi ser fram emot att köra nästa moment i projektet med er också. Våra anställda kommer bli glada av era varma ord med.

Tipsa en vän om Christian Viberg Byggnads AB