Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Rosalie M
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Jimmy Solkarin, en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga Verifierat företag

Vi blev bemötta på ett väldigt professionellt och vänligt sätt av mäklaren. Försäljningen av vår bostad på Salagatan 28 gick snabbt och smidigt och mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med både kommunikationen och resultatet och kan varmt rekommendera Jimmy! 🌟

Spånga - Solhem
Svar från Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Tusen tack för ert fina omdöme – det gläder mig verkligen att höra att ni är nöjda med både processen och resultatet! Försäljningen av er bostad på Salagatan 28 gick verkligen snabbt och smidigt, och det var ett rent nöje att få arbeta tillsammans med er. Att kunna möta era förväntningar och se till att allt klaffade känns väldigt roligt – och det var också tack vare ert engagemang och er tydlighet som vi kunde få till det på bästa sätt. Tack också för den varma rekommendationen, den betyder mycket! Stort lycka till i nästa kapitel – och tveka inte att höra av er om det dyker upp frågor eller om ni behöver hjälp igen i framtiden.

Tipsa en vän om Jimmy Solkarin