Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

• BadgeTwelveYears
2 810
4.8

Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...

2810 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sedan starten hos Reco 2013

Natalie T
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Linn är en otroligt professionell mäklare. Trots flertalet objekt samtidigt så får hon sina klienter att känna sig sedda och är 100% närvarande. Koll på allt och är duktig på relationer vilket gör att hon är en fantastisk medlare mellan köpare och säljare. Jag har varit både spekulant som hon jagat objekt till under ett år samt att vi har anlitat Linn vid vår försäljning så jag har erfarenhet som både säljare och köpare. Rekommenderar alla att anlita Linn. Ärlig och transparent och lovar inget som är ouppnåeligt för att...

Svar från Linn Lindblad

Tusen tack för fint betyg och omdöme. Ni underlättade processen genom att lyssna på mina rekommendationer och var väl förberedda på försäljningen genom att förbereda väl med ett väl omhändertaget hus och transparens med era förväntningar både på mig och försäljningen. Ni var även lyhörda på när jag presenterade ert potentiella nya hus för er som blev ert framtida drömhus. Nu hoppas jag ni ska trivas i ert nya hus. Så roligt att ni är nöjda både med köp och säljprocesen. Detta gör att jag älskar mitt jobb. :-) Hälsningar Linn Lindblad

Marita A
Köpte sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby

Desim är en proffsigt, engagerat, kunnigt och konstant snabb återkoppling och otroligt smidigt från första kontakt till tillträde. Det här helt enkelt den bästa.

Zhwan Azad W
Sålde sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby

Väldigt trevlig omtänksam person jätte duktig på sitt jobb.

Josefine Maria L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam. Som förstagångsköpare hade jag mycket frågor, och jag fick bra svar och förklaringar av mäklaren. Det var smidigt och enkelt att fixa en privatvisning på en tid som passade mig. Jag är mycket nöjd med all hjälp jag har fått.

Daniel Dildar A
Hässelby

väldig trevlig, ärtig och fin bemötande. han fyllde i våra förväntningar till 100%. En ärlig, skön och seriös mäklare som man känner sig trygg med och kan lita på. han är vänlig och lyhörd, fyller upp kundernas intresse och är alltid tillgänglig. Tack så mycket kära Diesam för hjälpen

Naba Raj R
Hässelby Södra Villastad

Han är grym och bra .lisma bra och duktig

Subhadra P
Hässelby Södra Villastad

Han är Mycket trevlig person och väldigt hjälpsam. Vi upplever bra vid vårt köpt tack!

Sara Pojan A
Hässelby Södra Villastad

Rekommenderar Linn starkt. Professionell, lyhörd och gör sitt absolut yttersta för att gå i mål med en försäljning. Vi är otroligt glada att vi valde just Linn som mäklare för att sälja vårt hus.

Svar från Linn Lindblad

Tack för fint omdöme och bra process även från er sida. Då jag sålde ert hus till er för två år sedan hade jag extra mycket kunskap om huset vilket gjorde att detta till en extra bra förställningen då jag kan huset innan och utan. Ni var tydliga med era förväntningar och lyssnade på mina rekommendationer.. Jag har dessutom mina spekulanter i området som jag visste letade efter liknande ert hus. Huset såldes före Hemnet och gav er bra betalt då flera av intressenterna ville ha ert hus vilket också blev en väldigt snabb...

Saga R
Vällingby Centrum

Mäklaren var trevlig och hjälpsam på alla sätt man förväntar sig. Blev lite fram och tillbaka i bostadsköpet, men blev tillslut gott och hanterades bra från mäklaren.

Cristofer R
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Sundby

Rak, tydlig, bra kommunikation och känns genuin! Var väldigt behjälplig i hela processen i att köpa villa och gjorde allt väldigt enkelt för oss köpare.

Svar från Linn Lindblad

Vi träffades på förhandsvisning och ni var tvungna att ta snabba beslut. Ni var själva raka i kommunikationen vilket gjorde att ni gav säljarna ett stort förtroende för er. Detta genom att jag förmedlade era önskemål och frågor som säljarna snabbt kunde besvara. Ni kommer vara helt rätt för detta hus och ge det fortsatt den kärlek som det behöver. Stort lycka till med er egen försäljning. Hälsningar Linn Lindblad

Jorge Gomez C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jimmy har varit otroligt lyhörd, hjälpsam och kunnig under hela processen. Han går alltid den extra milen för att säkerställa det bästa resultatet för sina kunder. Tack vare hans engagemang och expertis lyckades jag få till en riktigt bra affär trots ett svår marknadsläge. Jag kan varmt rekommendera Jimmy till alla som söker en pålitlig och professionell mäklare!

Sarah B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby - Lövsta Allé

Driven och engagerad mäklare! Snabbt avslut trotts en dålig marknad. ⭐️⭐️⭐️

Thais R
Sålde sitt hus med hjälp av Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Deedar gjorde försäljningen av mitt hus väldigt smidig och jag kände mig trygg i hennes händer. Jag fick dagliga uppdateringar om hur processen gick och hon var mån om mina åsikter och väldigt lugnande. Hon ger "det lilla extra" så att både köpare och säljare känner förtroende för henne.

Pirkko Marjatta M
Hässelby Norra Villastad

Från första stund fick jag en bra känsla för Deedar Hadi. Hon har lugnt och sansat lotsat mig igenom hela processen och gett mig många värdefulla tips. Även hennes lokalkännedom är utmärkt och hon har en bra fingertoppskänsla för att hitta dom rätta potentiella köpare.

Markus B
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Zaid var både proffesionell och engagerad.

Guido Alonso U
Skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy has a complete understanding of the market and its participants. I spoke to him a few months ago and he told me exactly what was going to happen with the market in general and with my case in particular.. It was like talking to an Oracle. Based on Jimmy's assessment I changed my buying strategy. Unfortunately, my wife and I made the mistake of chosing a different broker for selling our house and that broker applied an incorrect strategy due to a misunderstanding of the market. After a few months going nowhere, I ...

Wunna H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Johannelund

When purchasing my home, I had certain expectations regarding the real estate broker. I anticipated professionalism, transparency, and support throughout the process. Jimmy Solkarim was approachable and responsive. He listened to my needs and preferences, providing valuable insights along the way. **Meeting Expectations:** Jimmy demonstrated professionalism and market knowledge. He kept me well-informed about the property's details. Overall, my experience with Jimmy Solkarim was positive. He helped navigate the real...

Viktor A
Skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Västerorts bästa mäklare, rak och tydlig och får jobbet gjort!

Alexander W
Köpte sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Inlyssnande, professionell och väldigt kunnig

Leif W
Sålde sitt hus med hjälp av Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Nälsta

Emil Wahlberg inga förtroende från början och arbetade uthålligt med vår försäljning under en lite svårare säljperiod. Hans värdering av fastigheten var dock uppenbart för hög i utgångsläget vilket troligtvis bidrog till att affären drog ut i tiden.

Ulla Cecilia Hedendahl W
Spånga - Nälsta

Lugn, trygg, alltid trevlig, alltid kontaktbar på sms/telefon. Allt är toppen. Kan verkligen varmt rekommendera Emil till andra fastighets försäljare.

Sylvia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

Josef har varit tillmötesgående och tillgänglig. Han har varit engagerad och gjort realistiska bedömningar och avvägningar vad gäller prissättning och marknadens intresse för vår lägenhet. Han besitter stor social kompetens och har varit lyhörd för våra behov. Vi rekommenderar varmt att anlita Josef Gubrail som er mäklare! MVH. Sylvia Lind och Bjarne Löwdin

Khatoun J
Hässelby Strand

Hej! Jemmy Solkarin En lugn person som tar hänsyn till kundens behov. Flexibel i hanteringen och hjälper till att välja köpbeslut.

Mia B
Hässelby Strand

Otroligt engagerad och målmedveten. Man kände sig trygg från första början och under hela processen.

Fikre M
Vällingby - Kälvesta

Rak trevlig och kunnig Hahahhahaha

Elise V
Vällingby Parkstad / Råcksta

Alex gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet! Lyhörd, trevlig och lyssnade in de önskemål vi hade kring försäljning och marknadsföring av bostaden. Kan varmt rekommendera honom!

Dumitru Adrian P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Att ha Alexander som min fastighetsmäklare var fantastiskt. Han erbjöd en privat visning mycket snart efter vårt inledande samtal och tog tillfället i akt att presentera lägenheten på ett utmärkt sätt. Han vägledde mig också genom hela köpprocessen, vilket var lite skrämmande i början som förstagångsköpare. Jag skulle definitivt rekommendera Alex.

David F
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Fantastisk trygg och bra mäklare!

Fruzsina Anna Ó
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Grimsta

He was reachable almost everytime, responded all of our questions. Had no bad experinece.

Sara F
Vällingby - Vinsta

Bra och lyhörd! Kontakta honom så hittar han rätt bostad för dig.

Mariham D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

Han är mycket snäll och har tålamod med sina kunder.han hjälper också kunderna och svarar på alla frågorna.Han är som av en familj.

Roger E
Vällingby Parkstad / Råcksta

Alltid ett trevlig bemötande och ett stort tålamod med vad kunden vill.

Amanda Ö
Vällingby

Jag och min sambo hade en fantastisk upplevelse med Alexander som mäklare! Genuint trevlig och enkel att jobba med. Han var behjälplig både med att sälja vår lägenhet och att hitta en ny lägenhet till oss som perfekt passar våra behov, där vi kommer att trivas framöver.

Pasi S
Spånga - Solhem

Alexander var genomgående proffsig, trevlig och jobbade aktivt för att få lägenheten såld. Vi kan varmt rekommendera att samarbeta med honom.

Helene Frida L
Hässelby Södra Villastad

Det har varit en komplicerad försäljnings situation då tre arvingar inte varit överens om försäljning. Så stor sympati för mäklaren att behöva hantera det, men som klarade det så bra det gick. Tyvärr hade Linn dock en övertro och för positiv syn på marknadsvärdet jämfört med hur marknaden faktiskt såg ut då, (vilket andra mäklare innan bekräftat och också uttryckt). Detta ställningstagande uppfattades som ett "löfte" vid första sammankomsten och bidrog och avgjorde därav valet av mäklare. Men då hon drog upp pris förväntningarna...

Svar från Linn Lindblad

Hej Tack för fint och ärligt omdöme. Det är väldigt svårt att värdera när det sker snabba förändringar på marknaden. Jag vill också tillägga att jag blev väldigt förtjust i bostaden vilket kan ha medfört att jag övervärderade omedvetet. En utdragen process pga oenighet mellan ägare påverkade också processen. Ett löfte kan aldrig uttryckas från oss mäklare så det är många föränderliga faktorer som styr marknadsläget och beklagar om det uppfattades så. Jag har med hela min själ lagt ner tid att medla mellan er tre systrar...

Zilla K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Grimsta

Vi har varit väldigt nöjda med Jimmy som mäklare. Mycket trevligt bemötande, tydlig i sin information, bra uppföljning och professionell. Verkligen en mäklare att rekommendera!

Magnus W
Hässelby Villastad

Bara bra vi har inget att klaga på, möjligtvis att det tog lång tid men det kan vi inte lasta honom för.

Adis A
Hässelby - Lövsta Allé

Mäklaren var klockren och bemötte oss på ett väldigt bra vis. Hon levde upp till våra förväntningar och var väldigt hjälpsam från start till slut. Vär upplevelse var jättebra och vi har inga klagomål överhuvudtaget. Jag rekommenderar Sara starkt som mäklare!

Hejar Cankurd B

Köpte mitt hus där säljaren anlitat Zaid som mäklare vilket vi är otroligt glada över. Väldigt duktig, väl informerad och förtroendeingivande. Toppbetyg!

Mattias Richard A
Spånga - Bromsten

Josef var alltid väldigt trevlig, svarade alltid kvickt, kunde hjälpa till med det man frågade om och gjorde hela upplevelsen väldigt smidig!

Patrik S
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

En engagerad mäklare med mycket god branschvana, jag fick sälja väldigt fort och smidigt.

Amir Arsalan A
Hässelby Södra Villastad

Jimmy är en riktigt professionell, engagerad och erfaren mäklare i Hässelby vällingby spånga området. Tveka inte att höra av er till honom och anlita han för ert objekt, ni kommer ABSOLUT INTE ångra er. Redan dag 1 fick vi en super bra känsla att vi litade på honom. Han svarade hela tiden när man hade funderingar eller frågor till och med under hans fritid och semester. Först anlitade vi en annan mäklare från Husmanhagsberg som tog ditt bara 1 spekulant på hela 3 månaderna som vi hade avtal på. Fast Jimmy började...

Behnam Y
Hässelby Södra Villastad

He is well known in that area and trusted by many. Our experience was very good.

Karin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Trevligt bemötande, engagerad, stort kontaktnät.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de fina orden Karin! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med din försäljning. Om du behöver någon mer hjälp av mig är det bara att slå en signal. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån. 070 8223380

Albin L
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Duktig mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb

Svar från Nikola Markulic

Kort och koncist! Stort tack för de superfina orden min vän. Om jag hade fått ge dig en recension skulle du också fått en 5:a, rakt av! Tack för ett grymt samarbete. Med vänliga hälsningar, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga

Omar A
Skrev om Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jag är OTROLIGT NÖJD med Josef och hela försäljningsprocessen! Från start till mål har han varit engagerad, professionell och lyhörd. Det har känts som att få hjälp av en nära vän eller familjemedlem snarare än en mäklare, och den tryggheten har varit ovärderlig. Josef har hanterat allt smidigt och effektivt, och jag har känt mig väl omhändertagen hela vägen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som letar efter en mäklare som verkligen bryr sig och gör det lilla extra!

Selwan S
Skrev om Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jag är väldigt nöjd med mäklaren som hjälpte mig att köpa mitt hus. Hon är oerhört professionell, noggrann och engagerad i sitt arbete. Hon svarar snabbt på frågor och ger alltid tydlig och korrekt rådgivning. Mäklarens vänliga bemötande och genuina vilja att hjälpa gjorde hela processen smidig och trygg. Jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderar varmt denna mäklare till alla som söker en kompetent och pålitlig hjälp i sin bostadsaffär!

Venkatesan D
Hässelby - Lövsta Allé

He is punctual, dedicated and explained well if we have any questions.

Nellie M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Mycket trevligt bemötande och lätt att kommunicera med! Snabb och enkel bostadsaffär, allt kändes väldigt bra.

Svar från Nikola Markulic

Det var ett nöje att få vägleda er till en fantastisk affär! Jag tror verkligen ni kommer tycka om denna lägenhet och ser fram emot nyckelöverlämningen. Behöver ni något under den tiden så är det bara att hojta till. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.

Siyang W
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Professionell, kunnig och trevlig. Vill gärna kontakta Nikola igen om köp eller försäljning i framtiden.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de fina orden Siyang! - Det var ett nöje att få sälja denna grymma 2:a i Råcksta till dig, det kändes som att du verkligen gillade lägenheten. - Nu inväntar nyckelöverlämningen i Februari! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.