Skrev om Hobbex AB Bekräftad företagssida
Dålig beskrivning av reservdelar, inga mått, jobbigt att skicka tillbaka saker som är fel. Inga vettiga bilder. Svårt att söka reservdelar, konstiga namn på reservdelar, ibland på engelska ibland svenska.
Svar från Hobbex AB
Hej!
Tack för din feedback – även om det såklart är tråkigt att höra att du inte är nöjd med upplevelsen. Vi tar till oss dina synpunkter kring produktbeskrivningar, bilder och namn på reservdelar. Det är något vi jobbar aktivt med att förbättra, och vi inser att det kan vara frustrerande när informationen inte är tydlig nog – särskilt för reservdelar där det ofta krävs exakta mått och benämningar.
Vi håller just nu på att se över hur vi presenterar reservdelar för att göra det enklare att hitta rätt, bland annat genom bättre filtrering, tydligare måttangivelser och mer enhetliga namn. Har du specifika exempel på produkter du upplevde som svåra att hitta, tar vi tacksamt emot dem – det hjälper oss förbättra ännu snabbare.
Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – vi uppskattar det, även när det är kritik.
Vänliga hälsningar,