Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Niclas H
Sålde ett hus med hjälp av Marielle Andersson, en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden Verifierat företag

Vi är otroligt nöjda med Marielle som mäklare och kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar! Redan från första kontakten utstrålade hon professionalitet, trygghet och ett genuint engagemang. Hon har ett mycket trevligt och förtroendeingivande bemötande, vilket gjorde att vi direkt kände oss trygga med att låta henne ta hand om försäljningen av vår bostad. Marielle var hela tiden aktiv i processen, höll oss väl uppdaterade och hon fanns alltid tillgänglig för frågor – stora som små. Inget verkade för krångligt, och vi uppskattade verkligen hur snabbt och tydligt hon kommunicerade. Hon hade svar på allt och tog sig alltid tid att förklara varje steg i processen på ett pedagogiskt sätt. En annan sak vi verkligen vill lyfta fram är Marielles känsla för presentation och strategi. Hon kom med många värdefulla idéer kring hur objektet skulle lyftas fram på bästa sätt, och vi märkte verkligen att hon hade ett genomtänkt och smart upplägg för försäljningen. Det märktes att hon har lång erfarenhet och vet hur man får ut det bästa av varje försäljningsmöjlighet. Tack vare Marielle blev försäljningen både smidig och lyckad – vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare!

Lilla Björknäs

Tipsa en vän om Marielle Andersson