Tack Malin och hela gänget på African Tours & Safaris för en fantastisk resa till Sydafrika. Kombinationen med Kapstaden, vinlandet och sedan safari i Krugerparken var noggrant arrangerat in i minsta detalj och passade oss perfekt. Vi hade en lägenhet i Kapstaden, vilket var väldigt trevligt då vi var två par som reste tillsammans. Toppen att kunna umgås och ändå ha sitt eget sovrum. Stellenbosch och Franschhoek bjöd på mat och vin av högsta klass och toppades av en privat vintur med fenomenala guiden Eileen, som med sin personlighet och otroliga kunskap gjorde denna dag till något alldeles extra. Avslutning med safari, gjorde resan fulländad och vi fick se otroligt många djur. Att bo på en lodge inne i ett av de privata reservaten med djuren alldeles runt omkring oss var spännande och gav vår safariupplevese ett mervärde. Kändes tryggt under hela resans gång och det var smidigt att kunna använda rese-appen, där all information om vår resa fanns. Tack för magiska minnen. Vi kommer absolut höra av oss igen. Håkan T
Skrev om African Tours & Safaris Bekräftad företagssida