Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Skrev om Lensway.se

Varning för att beställa glasögon från Lensway . jag gjorde misstaget den 28 maj, efterlyste dem hos Ida på Kundtjänsten den 9/6, hon lovade att de skulle komma 15/6. De kom inte. Enligt Lisa skulle de packas samma dag och komma inom 2-3 dagar. De kom inte den 18 juni heller. Orsaken enl Linda var att glasen blivit dubbelbeställda och därför - avbokade!!! Ny beställning påstås gjord 17/6 och den ska komma om 7-10 dagar. Glasen beställs från både inom och utanför EU ... ==== Fjärde ombeställningen av mina glasögon av Lensway - är det någon som kan tro detta är sant? Fjärde "ombeställningen", alltså! Citat från supportsvar 29 juni: "Pga ett fel som uppstått i produktion var vi tvungna att beställa dina glas på nytt från leverantören. Denna beställning gjordes 28/6 och leveransen av glasen tar ca1-2 veckor. Alltså borde din leverans tyvärr inte komma före denna tidsperiod. När det kommer till återbetalning har denna skickats vidare till vår ekonomiavdelning. Dock tillåter inte vårt system att vi skickar ut en återbetalning på varor som ännu inte är skickade. Vi försöker kringgå detta och hoppas på att vi kan skicka pengarna till dig snarast, men tyvärr ser det ut att även dröja med dessa." Glasögonen levererades till slut, efter 5 veckors strul. De är faktiskt riktigt bra och mycket prisvärda. Mycket irritation hade kunnat undvikas om Kundtjänsten självmant hade mailat om de förseningar som uppstod.

Tipsa en vän om Lensway.se