Trodde jag hade hyrt en bil färdig för vinterkörning (-2 Celsius i Milano vid hämtning). (a) Fick omedelbart stanna och försöka fylla på anti-frys för diesel, (b) fylla anti-frys i redan igenfrusen spolarvätska, (c) hyra snökedjor (eftersom Holiday Autos tycktes anse att helt nedslitna sommardäck var ok, sannolikt aldrig utbytta sedan start (ca 33 000 km på mätaren)... Bilen var repig runt om och skitig inuti (smutsig klädsel efter gamla spyor), vilket medförde att det tog väldigt lång att hämta ut bilen, vi fick tillkalla grabben som skulle checka ut oss ideligen för att vi hittade nya skador (t o m på taket?!). Sedan skulle man ha 2 500 Euro i deposition, visst sa jag men då vill jag ha tillbaka deposition lika omedelbart vid godkänt återlämnande, vilket givetvis inte fungerade. Så jag sa att Locautos/Holiday Autos kommer att anmälas för bedrägeri om inte depositionen återlämnas omedelbart, då skyller man på banken och jag ber om namn och tel nr på ansvarig kontakt på banken och nekas detta?! Sedan var det dags att springa för att hinna med flyget... Jag behöver väl inte påpeka att jag försökte be om en annan bil med åtminstone ren klädsel och godkända däck. Det fanns inte ens en isskrapa i bilen!
Skrev om Holiday Autos