Vallentuna Trädfällning AB

Vallentuna Trädfällning AB

vallentunatradfallning.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Vallentuna Trädfällning AB erbjuder en heltäckande tjänst för trädfällning, skyddsavverkningar och trädvård. Våra dygnet-runt-arbetande trädfällare är utbildade och certifierade för att erbjuda högkvalitativ och säker trädfällningsservice. Vi använder moderna verktyg, tekniker och utrustningar för att säkerställa att våra kunder...

111 omdömen om Vallentuna Trädfällning AB

Sedan starten hos Reco 2023

Hans M
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Snabbt enkelt proffsigt och väldigt trevliga Blev jättenöjda

Joakim A

Superduktiga gubbar rekommenderas 100%

Karl-Erik P
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Vallentuna Trädfällning AB utförde arbetet med precision och noggrannhet och städade efter sig. Företaget fällde 3 träd varav ett stod intill ett växthus, inga problem. Allt företaget lovade höll dom till 100%. Man önskar att alla företag fungerar på detta sätt.

Cheng J
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Professional staff, easy to communicate, quick response, reasonable price

Björn D

Jätte bra jobb Väldigt nöjd Städat och fint

Per W
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Trevlig och snabb. Allt blev precis som vi tänkt oss!

Christina F
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Proffsigt! Allt vi kom överens om utfördes på pricken. Mycket nöjd

Lena L
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Bra jobb snabbt effektivt billigt

Jennie B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Proffsiga på sitt jobb och trevliga i bemötandet! Kan verkligen rekommendera

Britt B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Kontaktade Vallentuna Trädfällning på mail och beskrev kort vad jag ville ha gjort. Håkan svarade snabbt och kom sedan hem till mig. Vi gick igenom vad som skulle göras; fälla 4 träd som stod nära byggnader, beskärning av ett körsbärsträd , uppkubbning av en bjlörk samt bortforsling av stammar och grenar. Vi bestämde ett datum och Håkan och en till arborist kom som planerat. Fick allting gjort och de räfsade och gjorde fint. Morgonen efter kom en lastbil med container och forslade bort allt. Även den killen räfsade och...

Manfred M
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

de kom på överenskommen tid, gjorde ett snabbt och effektivt arbete, trevliga och tillmötesgående. Vi kan bara rekommendera Vallentuna Trädfällning

Mia F
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Effektiv, trevlig, snabb och utförde trädfällningen på bästa möjlig sätt.

Birgitta V
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

De tog ner träd hos grannen. Kontakta dem (Håkan) och fick snabb respons med möte, och tidsplanering. offert. Trevligt bemötande och bra utfört jobb.

Mathias W
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Tidseffektiva, professionella och städade undan på ett explempariskt sätt efter trädfällning och bortforsling.

Joakim B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Otroligt duktiga, flitiga och supertrevliga. Har certifikat att fälla vid kraftledningar vilket krävdes vid Saltsjöbanan. Tog hand om allt skräp och koordinerade med hämtning av grenar och stammar. Kan varmt rekommendera.

Kari L
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Jag kan rekommendera Vallentuna Trädfällning. Trevligt och snabbt bemötandet. Kom och tittade på trädet som vi ville få ner. Bokade in ett datum och sedan gick det bara av farten att fälla och forsla bort trädet. Jag är mycket nöjd med dom.

Lars F
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Ett snabbt och snyggt genomfört arbete.

Lars H

Trevliga Kunniga Smidiga Lösningsorienterade

Sara J
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Proffsigt utförande då flera höga träd behövde fällas eller beskäras. Trädgården förvandlades från totalt övervuxen till rymlig och ljus. Hela lasset hämtades samma dag och inte en kvist låg kvar och skräpade. Toppbetyg!

Niklas N
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Snabba och trevliga. Höll bokad tid

Per O
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Toppen. Perfekta att ha att göra med

Azra O
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Vi fick hjälp att ta ned två björkträd och bortforsling av tillhörande ris - otroligt professionella, höll tiden, utförde arbetet mycket väl och lämnade rent efter sig. Vi rekommenderar Vallentuna Trädfällning AB varmt!

Elvy S
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Väldigt proffsigt, snabbt och enkelt

Johan A

Trevliga snabba och professionella

Eva C
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Andra gången vi anlitar Håkan för att ta ner ett riktigt stort träd på tomten. Lätt att ha att göra med, snabbt och proffsigt utförande, prisvärd. Vi ringer såklart Håkan igen nästa gång vi behöver hjälp.

Claes B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Snabbt,effektivt och snyggt. Proffsigt. rimligt pris. Väldigt nöjd. Hade de bara tagit stubben också hade det varit gudomligt :-)

Kjell R
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Trevliga killar som tog ner ett Pilträd utan några problem

Mikael A
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Vi har bara positiva saker att säga, proffsigt, och smidigt. Tydlig offert, bra genomförande, säkerhet och stor kunnighet på topp. Har bara positivt att säga. Kan varmt rekommendera Vallentuna trädfällning AB.

Erica K
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Riktigt nöjd. Gjorde ett riktigt bra jobb, ordning och reda och dessutom väldigt trevlig. Kommer både rekommenderas till andra och absolut välja nästa gång!

Peter S
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Köpte fällning av en stor gran med ett flertal toppar pga tidigare beskärning. Håkan på Vallentuna trädfällning gjorde ett mycket gott jobb. Klättrade snabbt upp och ned och fällde bit för bit med stor precision. Mycket nöjd med resultatet. Trevligt bemötande.

Anna K
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Pålitligt, snabbt och inte en skråma på intilliggande träd.

Dag J
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Helt klart min favoritentreprenör! Rak kommunikation och utförande enligt överenskommelse eller bättre och till rimligt pris! Löser eventuella problem med kundens bästa i åtanke. Jag går och hoppas att Håkan ska börja verka inom andra områden så man kan få samma bra upplevelse med andra hantverkstjänster.

Amin N
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Håkan är både proffsig och vänlig i sitt bemötande och arbete! Rekommenderas varmt

Sandra L
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Otroligt trevliga, proffsiga! Är mycket nöjd!

Bengt F
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

bra jobb bra kontakt snabb pris OK

Tyresö A
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Har alltid haft mycket bra samarbetet med Håkan och Vallentuna Trädfällning. //Andreas på Tyresö trädfällning

Berlina Kameralkonsult Ab B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Utförde trädfällning kapning sortering medan vi var bortresta. Allt enl överenskommelse.

Sandra B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Mycket bra utfört arbete! Jag blev rekommenderad denna firma av en nöjd kund. Nu gör jag detsamma.

Mats N
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Bara positivt och proffsigt. Bra dialog vid uppdrag och allt korrekt utfört.

Lennart L
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Perfekt utförd trädfällning med bortforsling av träd och grenar.

Mats W
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Är mycket nöjd, det gick snabbt och smidigt

Ingwor Å
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Kommer som avtalat. En varm, öppen och kommunikativ person! Gör det som vi avtalat. Kan inte bli bättre!

Anders L
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Smidig och trevlig hantering. Inget krångel. Utfört arbete i enligthet med beställning/överenskommelse.

Wikbergs M
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Väldigt kompetent och ordningsam firma. En ära att få jobba som underentreprenör åt Håkan.

Lars B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Gammalt fruktträd som skulle tas ner och transporteras bort inkl borttagning av stubben. Alla moment Proffsigt utfört. Rekommenderas varmt.

Jan-Olof S

Väl utfört uppdrag...................

Alexander M
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Proffsiga rakt igenom. Gav rekommendation från början kring vilka träd som var bäst att börja med att fälla (och gav även rekommendation att inte ta ned alla träd på en gång då det är bättre att se effekten av att ta ned ett par först). Hjälpsamma och snabba, lämnade arbetet snyggt, städat och rent!

Bo N
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Snabba, skickliga och noggranna!

Björn B
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Trädet försvann till ett rimligt och bra pris. Bra bemötande från Håkan. Rekommenderas

Lennart N
Skrev om Vallentuna Trädfällning AB

Vi fick snabb hjälp och ett gediget utförande. Snyggt och prydligt när det var klart. Mycket professionella i bemötandet och flexibla utifrån våra behov. Kort och gott, mycket nöjda.