Nöjd,men blir irriterad på att det flyttas saker efter städ. Låt handukar hänga där de brukar,låt fåtöljen stå där den stod,min lägenhet ska inte inredas efter städarens tycke. Flytta gärna saker för att städa,men ställ tillbaka där de stod.Jag/vi ser och känner att det blivit städat ändå.
Välstädarna
Välstädarna är ett företag där våra medarbetare har lång yrkeserfarenhet! Vi utför alla de städtjänster du kan tänka dig, - Flyttstäd - Storstädningar - Hemstädningar - Företagsstädningar Vi arbetar varje dag med en vision om att underlätta våra kunders vardag genom att alltid lämna ett välstädat hem efter oss. Med vår mångåriga...
90 omdömen om Välstädarna
Sedan starten hos Reco 2023
Bra men de är mer jäktade,önskade att man kunde prata mad.dem om en del saker också de verkar stressade nu mera Städningen är bra
Trevligt bemötande på det första mötet hemma hos oss. Vi var ute efter städ där leksaker och lösa prylar plockas iordning också, och vi är supernöjda med städen som vi haft 2 gånger nu. Rent och fint, dom har med sig sina egna produkter och redskap och kan tillmötesgå våra specifika behov med att tex. Vika tvätt. ☺️👍
Snabb och effektiv personal. Flexibel planering.
Trevlig personal! Smidig kontakt!
Mycket noggranna och trevliga
Väldigt lyhörda för mina förväntningar på städningen, flexibla att göra det lilla extra och enkelt att prata direkt med städaren
Rent o fint, som förväntat............ ..
Har provat 4 olika städbolag i Enköping och inget slår välstädarna. Trevlig personal, nogranna och alltid tidiga och tydliga om nåt behöver ombokas. Kan I get annat än rekommendera
Mycket nöjda på alla plan Trevliga medarbetare, förtjänstfullt arbete absolut nöjd
Mycket nöjd med städning och bra service, tillmötesgående.
Trevlig och hjälpsam personal, som städar bra
Bra städning. Väldigt nöjd. Kommer anlita dem igen.
Mycket bra Trevligt bemötande Fönsterputs
Vi har anlitat firman tre gånger. De två först var bra!! Den tredje glömde de bort att städa golvet i köket, vilket vi upptäckte, när de hade gått.
Första gången jag anlitar Välstädarrna för fönsterputs. Blev väl bemött. Noggrannt utfört beställt arbete. Avser att testa Välstädarna för hemstädning.
Bra o trevligt bemötande men tyvärr när solen kom fram randigt efter skrapan ..
Exceptionellt bra, både bemötande och utfört arbete! Lätt att få tag på, trevliga och jag är jättenöjd. Skulle absolut anlita de igen!!! 10/10
Stora A. Vi mycket är mycket nöjda med allt från bemötande till det slutliga resultatet. Mvh Göran och Anita Enström Korsängsgatan 3 Enköping
Väldigt bra städat och vid eventuella problem är man otroligt snabb att åtgärda .
Noggrant städat. Återkoppling direkt efter första besöker va fantastisk!
Enkelt att komma överens om uppdraget som sen genomfördes som avsett.
Bra kontakt och väldigt väl städat efter våra önskemål
Baserat på ett enda besök tycker jag att det fungerade till min fulla belåtenhet
Jag skriver för min mamma. Jättenöjd.Bra att det är en person som kommer när min mamma hör dåligt. Välstädarna levde upp till mammas förväntningar. Mamma var supernöjd med sin lägenhetsstädning (3/v)
Är mycket nöjd med städningen .
Kunden tryckte fel på betygsskalan, skulle vara 5 stjärnor.
Trevlig fönsterputsare hon arbetade effektivt och snabbt.
Jag har bara positiva erfarenheter av Välstädarna.
Jag ger Välstädarna det bästa betyg. Utför sin städning perfekt jag är nöjd och deras kund bemötande är vänligt och proffsigt. Högsta betyg.
Väldigt trevliga och noggranna! Rekommenderar verkligen till andra att anlita!
Vi blev väl bemötta och det var noga genomföra
Trevliga glada noggranna tjejer
Slarvigare damning med dammvippa trotts att jag bad dem använda våt trasa/damsugare.
Hej Anne-Li, Ert omdöme om Välstädarna skriver ni 2 dagar efter att vi har sagt upp er som kund då vi inte kan utföra arbetet under de omständigheter som råder i ert hem, jag förstår er besvikelse över att vi sa upp städavtalet och att det speglar ert omdöme mer än kvalitén på städningen som ni aldrig i kontakter med oss varit missnöjd med. Betyget bedömer vi är ett resultat över vår uppsägning, vi välkomnar er tillbaka som kund hos oss när era hemförhållanden är i enlighet med den uppgörelse som fanns vid starten av städuppdraget hos er. Vi önskar er en fin sommar!
Bra städning och punktliga. Det enda jag saknar är att återställandet kunde vara något bättre ibland.
Vi beställde flyttstädning, fick snabbt svar och trevlig personal kom och besiktade, fick fast pris, och snabbt städdatum, Toppen service med personal som kom påutsatt tid och som var självgående genom att ta sig in till bostaden på ett specifikt överenskommet sätt. Utförde ett perfekt arbete, och hyresvärdens besikttning godkännde städningen utan anmärkningar. Vi är 100% nöjda och rekommendera deras tjänst flyttstädning.
Vi är jättenöjda med städningen av vårt hus..
Bra städning och trevlig personal
Bästa fönsterputsen som det här huset fått trevliga tjejer vi ser framemot kommande damarbete
Funka väldigt bra o all va nöjda med deras städning,,
Vi har haft Välstädarna en gång och hittills har det varit väldigt bra! Vi kommer att fortsätta använda oss av Välstädarna framöver.
Trevligt bemötande proffesionella i sitt utförande är helnöjd med resultatet🙌
Mycket trevlig personal, duktiga och noggranna Vi är jättenöjda och kommer att anlita er nästa gång
Snabb återkoppling Mycket bra resultat Prisvärt
Ett fint och förtroligt bemötande och Välstädarna uppfyllde de förväntningar som vi hade.
Mycket bra service i allt från offerering till genomförande. Mycket nöjd och kan definitivt rekommendera dem till andra kunder.
Det är ordningsamma och lokalvårdaren som vi haft hos oss gör ett mycket bra jobb!
Alltid trevliga. De levde upp till de färväntningar vi hade på städningen. Vi köpte lägenhetsstädning. Vi rekommenderar Välstädarna
Anlitade välstädarna för flyttstädning. Trevlig personal och väldigt noggrann städning. Kan rekommendera välstädarna.
Mycket bra bemött, snabba svar och fin service. Städningen var bra gjord, inget att anmärka på.
Kan bara säga att det blev mer än välstädat! Mycket bra städare!