Välstädarna

Välstädarna

valstadarna.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välstädarna är ett företag där våra medarbetare har lång yrkeserfarenhet! Vi utför alla de städtjänster du kan tänka dig, - Flyttstäd - Storstädningar - Hemstädningar - Företagsstädningar Vi arbetar varje dag med en vision om att underlätta våra kunders vardag genom att alltid lämna ett välstädat hem efter oss. Med vår mångåriga...

90 omdömen om Välstädarna

Sedan starten hos Reco 2023

Anneli K
Skrev om Välstädarna

Nöjd,men blir irriterad på att det flyttas saker efter städ. Låt handukar hänga där de brukar,låt fåtöljen stå där den stod,min lägenhet ska inte inredas efter städarens tycke. Flytta gärna saker för att städa,men ställ tillbaka där de stod.Jag/vi ser och känner att det blivit städat ändå.

Eva J
Skrev om Välstädarna

Bra men de är mer jäktade,önskade att man kunde prata mad.dem om en del saker också de verkar stressade nu mera Städningen är bra

Vanessa S
Skrev om Välstädarna

Trevligt bemötande på det första mötet hemma hos oss. Vi var ute efter städ där leksaker och lösa prylar plockas iordning också, och vi är supernöjda med städen som vi haft 2 gånger nu. Rent och fint, dom har med sig sina egna produkter och redskap och kan tillmötesgå våra specifika behov med att tex. Vika tvätt. ☺️👍

Lennart S
Skrev om Välstädarna

Snabb och effektiv personal. Flexibel planering.

Madelene E
Skrev om Välstädarna

Trevlig personal! Smidig kontakt!

Hans H

Mycket noggranna och trevliga

Gunilla F
Skrev om Välstädarna

Väldigt lyhörda för mina förväntningar på städningen, flexibla att göra det lilla extra och enkelt att prata direkt med städaren

Tommy L
Skrev om Välstädarna

Rent o fint, som förväntat............ ..

Niklas J
Skrev om Välstädarna

Har provat 4 olika städbolag i Enköping och inget slår välstädarna. Trevlig personal, nogranna och alltid tidiga och tydliga om nåt behöver ombokas. Kan I get annat än rekommendera

Katarina L
Skrev om Välstädarna

Mycket nöjda på alla plan Trevliga medarbetare, förtjänstfullt arbete absolut nöjd

Camilla M
Skrev om Välstädarna

Mycket nöjd med städning och bra service, tillmötesgående.

Elisabeth J
Skrev om Välstädarna

Trevlig och hjälpsam personal, som städar bra

Haggag H
Skrev om Välstädarna

Bra städning. Väldigt nöjd. Kommer anlita dem igen.

Kerstin S

Mycket bra Trevligt bemötande Fönsterputs

Allan L
Skrev om Välstädarna

Vi har anlitat firman tre gånger. De två först var bra!! Den tredje glömde de bort att städa golvet i köket, vilket vi upptäckte, när de hade gått.

Åke B
Skrev om Välstädarna

Första gången jag anlitar Välstädarrna för fönsterputs. Blev väl bemött. Noggrannt utfört beställt arbete. Avser att testa Välstädarna för hemstädning.

Mona H
Skrev om Välstädarna

Bra o trevligt bemötande men tyvärr när solen kom fram randigt efter skrapan ..

Maria T
Skrev om Välstädarna

Exceptionellt bra, både bemötande och utfört arbete! Lätt att få tag på, trevliga och jag är jättenöjd. Skulle absolut anlita de igen!!! 10/10

Göran E
Skrev om Välstädarna

Stora A. Vi mycket är mycket nöjda med allt från bemötande till det slutliga resultatet. Mvh Göran och Anita Enström Korsängsgatan 3 Enköping

Greger J
Skrev om Välstädarna

Väldigt bra städat och vid eventuella problem är man otroligt snabb att åtgärda .

Ulrica M
Skrev om Välstädarna

Noggrant städat. Återkoppling direkt efter första besöker va fantastisk!

Linnea S
Skrev om Välstädarna

Enkelt att komma överens om uppdraget som sen genomfördes som avsett.

Maria S
Skrev om Välstädarna

Bra kontakt och väldigt väl städat efter våra önskemål

Karl-Göran F
Skrev om Välstädarna

Baserat på ett enda besök tycker jag att det fungerade till min fulla belåtenhet

Margareta M
Skrev om Välstädarna

Jag skriver för min mamma. Jättenöjd.Bra att det är en person som kommer när min mamma hör dåligt. Välstädarna levde upp till mammas förväntningar. Mamma var supernöjd med sin lägenhetsstädning (3/v)

Gösta N
Skrev om Välstädarna

Är mycket nöjd med städningen .

Svar från Välstädarna

Kunden tryckte fel på betygsskalan, skulle vara 5 stjärnor.

Wilhelm K
Skrev om Välstädarna

Trevlig fönsterputsare hon arbetade effektivt och snabbt.

Bengt Olof L
Skrev om Välstädarna

Jag har bara positiva erfarenheter av Välstädarna.

Eva Birgitta B
Skrev om Välstädarna

Jag ger Välstädarna det bästa betyg. Utför sin städning perfekt jag är nöjd och deras kund bemötande är vänligt och proffsigt. Högsta betyg.

Gunilla A
Skrev om Välstädarna

Väldigt trevliga och noggranna! Rekommenderar verkligen till andra att anlita!

Per Erik H
Skrev om Välstädarna

Vi blev väl bemötta och det var noga genomföra

Billy H

Trevliga glada noggranna tjejer

Anne-Li L
Skrev om Välstädarna

Slarvigare damning med dammvippa trotts att jag bad dem använda våt trasa/damsugare.

Svar från Välstädarna

Hej Anne-Li, Ert omdöme om Välstädarna skriver ni 2 dagar efter att vi har sagt upp er som kund då vi inte kan utföra arbetet under de omständigheter som råder i ert hem, jag förstår er besvikelse över att vi sa upp städavtalet och att det speglar ert omdöme mer än kvalitén på städningen som ni aldrig i kontakter med oss varit missnöjd med. Betyget bedömer vi är ett resultat över vår uppsägning, vi välkomnar er tillbaka som kund hos oss när era hemförhållanden är i enlighet med den uppgörelse som fanns vid starten av städuppdraget hos er. Vi önskar er en fin sommar!

Emma E
Skrev om Välstädarna

Bra städning och punktliga. Det enda jag saknar är att återställandet kunde vara något bättre ibland.

Gun C
Skrev om Välstädarna

Vi beställde flyttstädning, fick snabbt svar och trevlig personal kom och besiktade, fick fast pris, och snabbt städdatum, Toppen service med personal som kom påutsatt tid och som var självgående genom att ta sig in till bostaden på ett specifikt överenskommet sätt. Utförde ett perfekt arbete, och hyresvärdens besikttning godkännde städningen utan anmärkningar. Vi är 100% nöjda och rekommendera deras tjänst flyttstädning.

Lisbeth S
Skrev om Välstädarna

Vi är jättenöjda med städningen av vårt hus..

Sirpa B
Skrev om Välstädarna

Bra städning och trevlig personal

Hans Eric E
Skrev om Välstädarna

Bästa fönsterputsen som det här huset fått trevliga tjejer vi ser framemot kommande damarbete

Per J
Skrev om Välstädarna

Funka väldigt bra o all va nöjda med deras städning,,

Josefine E
Skrev om Välstädarna

Vi har haft Välstädarna en gång och hittills har det varit väldigt bra! Vi kommer att fortsätta använda oss av Välstädarna framöver.

Rune Bertil N
Skrev om Välstädarna

Trevligt bemötande proffesionella i sitt utförande är helnöjd med resultatet🙌

Ulla A
Skrev om Välstädarna

Mycket trevlig personal, duktiga och noggranna Vi är jättenöjda och kommer att anlita er nästa gång

Stefan J

Snabb återkoppling Mycket bra resultat Prisvärt

Lilian K
Skrev om Välstädarna

Ett fint och förtroligt bemötande och Välstädarna uppfyllde de förväntningar som vi hade.

Daniel K
Skrev om Välstädarna

Mycket bra service i allt från offerering till genomförande. Mycket nöjd och kan definitivt rekommendera dem till andra kunder.

Representant för Aros Auto AB

Det är ordningsamma och lokalvårdaren som vi haft hos oss gör ett mycket bra jobb!

Göran F
Skrev om Välstädarna

Alltid trevliga. De levde upp till de färväntningar vi hade på städningen. Vi köpte lägenhetsstädning. Vi rekommenderar Välstädarna

Elisabeth H
Skrev om Välstädarna

Anlitade välstädarna för flyttstädning. Trevlig personal och väldigt noggrann städning. Kan rekommendera välstädarna.

Marianne K
Skrev om Välstädarna

Mycket bra bemött, snabba svar och fin service. Städningen var bra gjord, inget att anmärka på.

Thomas H
Skrev om Välstädarna

Kan bara säga att det blev mer än välstädat! Mycket bra städare!