Trevligt bemötande. Mycket bra utfört arbete. Noggrann introduktion.
194 omdömen om Installation
Jag är jättenöjd med Värmekompaniet som jag anlitade för att installera ny värmepump i mitt hus. En stor eloge till deras medarbetare, både i kundtjänst och tekniker, som är väldigt trevliga, omtänksamma och serviceminded. Man märker att det finns en stor yrkesstolthet i det dom gör. Värmdö, November 2024 Michael
Ett företag att lita på. Fick bra information och arbetet väl utfört inne som ute. Mitt inomhusklimat är markant förbättrat. Jag är mycket nöjd. Mvh Barbro Westlund Installerat luftvärmepumpen IVT Aero 807.
Bra bemötande o kunnig personal. Fick svar på alla mina frågor .
Mycket snabb, bra och kunnig service. Vi har både reparerat vår gamla värmepanna och därefter köpt en ny, inklusive installation. Vi är mycket nöjda med VärmeKompaniet i Stockholms hela bemötande och genomförande. Alla överenskommelser har infriats på utsatt tid och på ett smidigt och trevligt sätt. Vi är mycket nöjda såväl med kontakten som med utfört arbete. // Birgitta Sjöstrand
Bra och trevlig kontakt från början till färdig installerad
Väldigt serviceinriktade. Otroligt flexibelt vid installationen.
Mycket trevliga och kunniga installatörer.
Fin service, duktiga och seriösa montörer. Bra genomfört arbete till 100%
Bästa tänkbara bemötande och mycket serviceinriktade och kunniga montörer! Det märktes tydligt att montörerna inte bara "gjorde sitt jobb" Förklarade varför våran tilltänkta placering inte var optimal för att få ur så mycket som möjligt av vår luft/luft pump (Mitsubishi Hero) Superduktiga och trevliga ! Rekommenderas varmt.