Min mamma hade problem med sin luft/luftvärmepump det var runt noll grader ute. Jag var i kontakt med en rad servicereparatörer i hennes ort och Värmekompaniet tog tag i hennes problem på riktigt. Bra service, bra support. Det visade sig att hennes värmepump hade gett upp. Vi beställde ny värmepump av Värmekompaniet som sen några dagar installerade den. Det tog över vårt problem och löste det. Vi är otroligt tacksamma
199 omdömen om Installation
Allt gick bra och fakturan stämde med förväntingarna. Hoppas att IVT också håller måttet.
Snabba, höll allt vad dom lovat
Alltid snabba och tjänstvilliga. Toppenbra helt enkelt.
Allt fungerade perfekt. Bra och serviceminded tekniker.
Trevligt bemötande. Mycket bra utfört arbete. Noggrann introduktion.
Jag är jättenöjd med Värmekompaniet som jag anlitade för att installera ny värmepump i mitt hus. En stor eloge till deras medarbetare, både i kundtjänst och tekniker, som är väldigt trevliga, omtänksamma och serviceminded. Man märker att det finns en stor yrkesstolthet i det dom gör. Värmdö, November 2024 Michael
Ett företag att lita på. Fick bra information och arbetet väl utfört inne som ute. Mitt inomhusklimat är markant förbättrat. Jag är mycket nöjd. Mvh Barbro Westlund Installerat luftvärmepumpen IVT Aero 807.
Bra bemötande o kunnig personal. Fick svar på alla mina frågor .
Mycket snabb, bra och kunnig service. Vi har både reparerat vår gamla värmepanna och därefter köpt en ny, inklusive installation. Vi är mycket nöjda med VärmeKompaniet i Stockholms hela bemötande och genomförande. Alla överenskommelser har infriats på utsatt tid och på ett smidigt och trevligt sätt. Vi är mycket nöjda såväl med kontakten som med utfört arbete. // Birgitta Sjöstrand