Värmepoolen AB

Värmepoolen AB

xn--vrmepoolensverige-qqb.se
5.0

Vi är specialister på installation, driftsättning samt service av värmepumpar. Värmepoolen AB grundades med en vision att erbjuda pålitliga och energieffektiva lösningar för både privata och kommersiella kunder. Vi identifierade ett behov på marknaden för professionell installation och underhåll av värmesystem, och beslutade...

8 omdömen om Värmepoolen AB

Sedan starten hos Reco 2024

Agneta S
Skrev om Värmepoolen AB

Fantastiskt trevliga o kompetenta killar! Varmt Tack till Oliver o Atlas. Ni gav inte upp trots att det var lite knepigt. All heder!

Carina Anna Elisabeth N

Professionella, trevliga, och total kundfokus. I sin helhet mycket över förväntan. Rekommenderar varmt.

Jan L
Skrev om Värmepoolen AB

Mycket kunniga och skickliga grabbar som jobbade snabbt och det blev en snygg och bra installation. Rekommenderas. Jan Lindström

Anna R
Skrev om Värmepoolen AB

Jag har fått hjälp med service av värmepumpar. Trevliga killar, noggranna i sitt arbete och bra kommunikation före och under arbetet. Kan absolut rekommendera och kommer mer än gärna anlita igen! Tack snälla för hjälpen!

Ellen Maria Sofia W
Skrev om Värmepoolen AB

Så himla trevliga och dessutom gjorde de ett riktigt bra jobb. Äntligen är det varmt i huset igen!

Oxana P
Skrev om Värmepoolen AB

Killarna är jätte trevliga och effektiva. Fick en service på våran luftvärmepump inom kort varsel för ett billigare pris än vad vi hade fått förslag på från andra företag. Gick väldigt smidigt och märks att killarna är bra på det de gör. Kommer definitivt att rekommendera Värmepoolen AB till mina kompisar!

Jesper S
Skrev om Värmepoolen AB

Väldigt snabba effektiva killar som höll utlovad tidsplan. Rent och snyggt blev det efter installationen. Rekommendera starkt Värmepoolen om man är ute efter en installation där kvalitet är prio 1. //Jesper

Birgitta L
Skrev om Värmepoolen AB

Vi har blivit mycket positivt bemötta. De har agerat snabbt på förfrågan om ny installation av en luftvärmepump. De har även varit måna om att vi skulle bli nöjda med deras förslag på pump och deras arbete, som varit seriöst och noggrant. Den ekonomiska uppgörelsen har också varit mycket positiv. Vi vill varmt rekommendera företaget.

Atlas gillar detta