Värmepoolen AB

Värmepoolen AB

xn--vrmepoolensverige-qqb.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Värmepoolen AB är specialister på installation, driftsättning och service av värmepumpar. Vi erbjuder pålitliga och energieffektiva lösningar för privata och kommersiella kunder. Vi är certifierade och följer branschens regler i alla våra arbeten. Vi arbetar med kvalificerade varumärken och erbjuder kundnöjdhetsgaranti på alla...

53 omdömen om Värmepoolen AB

Sedan starten hos Reco 2024

Robert S
Skrev om Värmepoolen AB

Kan varmt rekommendera Värmepoolen, snabba, noggranna och riktigt kompetenta. / Robert (Svinninge)

Tack för tilliten! Du är varmt välkommen åter! Mvh , Värmepoolen AB

Carina Helena P
Skrev om Värmepoolen AB

Vi beställde rengöring av två luftvärmepumpar. Vi fick trevligt bemötande och arbetet utfördes exemplariskt. Vi rekomenderar varmt Värmepoolen AB. Arbetet utfördes som förväntat.

Tack för fikat och förtroendet! Ni är varmt välkomna åter. Mvh, Värmepoolen AB

Ingvar W
Skrev om Värmepoolen AB

Grabbarna kom när de skulle och hade allting med sig. Jobbade snabbt och effektivt samt med ett gott humör. Så här ska det gå till! Rekommenderas varmt. Ingvar Wassfelt

Svar från Värmepoolen AB

Tack för go fika! Och tack för tilliten. Ni är nöjda= vi är nöjda. Mvh, Värmepoolen AB

Karin D
Skrev om Värmepoolen AB

Jag rekommenderar värmepoolen AB, trevligt bemötande mycket bra utfört jobb. Jag är jätte nöjd!

Svar från Värmepoolen AB

Va glada vi blir! Tack för förtroendet, varmt välkommen åter. Mvh, Värmepoolen AB

Astrid G
Skrev om Värmepoolen AB

Trevliga killar som gjorde ett snyggt o bra jobb. Städade efter sig, snyggt och fint. Rekommenderar starkt

Tack för tilliten! Du är varmt välkommen åter! Mvh , Värmepoolen AB

Emil Mattias J
Skrev om Värmepoolen AB

Bra pris, effektivt arbete och trevligt bemötande! Installerat och klart inom några dagar från beställning, kan varmt rekommendera Värmepoolen.

Svar från Värmepoolen AB

Tack för förtroendet Mattias, och tack för fikat! Varmt välkommen åter! Mvh, Värmepoolen AB

Lars Michael H
Skrev om Värmepoolen AB

Bra och snyggt jobbat. Perfekt att grabbarna städade efter sig! Rekommenderas varmt.

Tack för förtroendet och varmt välkommen åter! Mvh, Värmepoolen AB

May P
Skrev om Värmepoolen AB

En riktigt positiv upplevelse, trevliga noggranna killar som fixade lite extra och såg till att det blev bättre än det var.

Du är varmt välkommen May! Tack för tilliten. Mvh, Värmepoolen AB

Göran B
Skrev om Värmepoolen AB

Trevliga montörer. Städade och plockade efter sig. Ordning och reda. Snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera er.

Tack för idag Göran! Du är varmt välkommen åter. Mvh, Värmepoolen AB

Christian W
Skrev om Värmepoolen AB

Trevliga grabbar, snygg och ren installaton

Svar från Värmepoolen AB

Tack för fina ord och en god frukost. Du är nöjd= Vi är nöjda. Välkommen åter! Mvh, Värmepoolen AB

Kamil H
Skrev om Värmepoolen AB

Oliver och Atlas var hemma hos oss och bytte ut luftvärmepumpen på vårt attefallshus. De gjorde en föredömlig installation och lämnade platsen snyggt och prydligt. Jag är väldigt nöjd med upplevelsen då båda två var väldigt tydliga och raka i sin kommunikation och gav mig en trygg känsla som kund. De var även proaktiva med att åtgärda en slarvig installation som det förra företaget hade lämnat efter sig (lång sladdar, avrinningsrör med dåligt fall etc). Mycket nöjd med Värmepoolen AB och rekommenderar dem varmt!

Svar från Värmepoolen AB

Tack så mycket för en utförlig recension och för ditt förtroende, Kamil! Det glädjer oss att du blev nöjd. Mvh, Värmepoolen AB

Jan E
Skrev om Värmepoolen AB

Trevliga montörer som gjorde en snygg installation . Mycket proffsigt. Snabbt jobbat. Kan varmt rekommendera Värmepoolen.

Vi är glada att du blev nöjd! Du är varmt välkommen. Mvh, Värmepoolen AB

Daniel S
Skrev om Värmepoolen AB

Fantastiskt bemötande och snabba svar utöver att installationen utfördes på ett proffsigt sätt. Jag har bara gott att säga om min upplevelse kring Värmepoolen AB.

Svar från Värmepoolen AB

Du är varmt välkommen! Tack för tilliten och tveka inte på att höra av er! Mvh, Värmepoolen AB

Dan N
Skrev om Värmepoolen AB

Mycket bra killar, noga, gjorde det som jag ville ha det, noga mes att man var nöjd. Det blev snyggt monterat både inne och ute. Vi var två på området som fick var sin luftvärmepump monterade och vi är båda jättenöjda. Tack Oliver och Atlas.Jag kan med lätthet och ett stor hjärta rekommendera er.

Svar från Värmepoolen AB

Tack för tilliten och en fantastisk recension, Dan! Varmt välkommen! Mvh, Värmepoolen AB

Emma D
Skrev om Värmepoolen AB

Snyggt, trevligt och smidigt!!

Tack för förtroendet! Mvh, Värmepoolen AB

Veronika E
Skrev om Värmepoolen AB

Installationen gick supersmidigt, och två pålästa, trevliga och duktiga män som installerade! Kan absolut rekommendera.

Svar från Värmepoolen AB

Tack för förtroendet och grattis till ett riktigt toppen-aggregat. Varmt välkommen åter! MVH, Värmepoolen AB

Ronnie L
Skrev om Värmepoolen AB

Har precis fått en värmepump installerad av Värmepoolen , helt suverän service. Trevliga montörer, snygg installation. Kan verkligen rekommenderas.

Tack Ronnie! Grattis till en fantastisk maskin! Mvh, Värmepoolen AB

Bernt Kristian S
Skrev om Värmepoolen AB

Snabba och trevliga killar. Lyhörda för min ideer om hur jag ville ha det det blev ett väl utfört jobb. Tack

Tack för tilliten Bernt! Du är varmt välkommen tillbaka 🤝 Mvh, Värmepoolen AB

Thomas D
Skrev om Värmepoolen AB

Mycket trevliga killar, jobbade effektivt, höll rent och snyggt efter sig. Bra jobbat.tack

Tack för tilliten Thomas! Är du nöjd så är vi nöjda! MVH, Värmepoolen AB

Niclas F
Skrev om Värmepoolen AB

Trevliga killar, bra o fint jobb

Tack Niclas. Varmt välkommen! Mvh, Värmepoolen AB

Nils B
Skrev om Värmepoolen AB

Köpte en luftvärmepump till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Personligt och proffesionellt bemötande. Väldigt måna om att jag som kund skulle vara nöjd, vilket jag självklart är.

Peter W
Skrev om Värmepoolen AB

Glatt och trevligt, intresserad att hitta en bra lösning någorlunda snabbt Installationen gick som lovat Produkten blev effektiv i jfr med tidigare ( 15 år ) värmepump Ljudnivån blev lägre

Tack för tilliten och ett fint omdöme! Mvh, Värmepoolen AB

Stefan E
Skrev om Värmepoolen AB

Bra bemött, bra jobb. Ganska dyrt.

Svar från Värmepoolen AB

Hej Stefan! Tråkigt att du upplevde att servicen var dyr. Dock är vårat pris billigare än konkurrenterna. Mvh, Värmepoolen AB

Britt D
Skrev om Värmepoolen AB

Trevligt bemötande av personalen som kom. Utförde arbetet med bravur.

Svar från Värmepoolen AB

Ni är varmt välkomna! Tack för tilliten och tveka inte på att höra av er! Mvh, Värmepoolen AB

Rose-Marie R
Skrev om Värmepoolen AB

Jag har bara +++++ att ge till Värmepoolen. Ett proffsigt bemötande, snabb leverans och trevliga killar som var ute och installerade den värmepump jag beställt, en Panasonic CZ 35. Vi är mycket nöjda med resultatet, luftvärmepumpen har uppfyllt alla förväntningar vi hade på den och vi har nu kunnat stänga av övrig värme i huset. Kan starkt rekommendera denna firma!

Svar från Värmepoolen AB

Tack för tilliten Rose-Marie, och vi är superglada att CZ-35an fungerar så bra för ditt hushåll. Du är varmt välkommen! Mvh, Värmepoolen AB

Hans Peter Harry E
Skrev om Värmepoolen AB

En firma som kan rekommenderas. Mycket trevliga och serviceinriktade montörer. Bra priser. Inget verkar omöjligt för dom.

Svar från Värmepoolen AB

Tack för tilliten och det var en stor ära att få optimera erat hem, Peter! Ni är varmt välkomna! Mvh, Värmepoolen AB

Oskar S
Skrev om Värmepoolen AB

Fantastiska kompetenta och trevliga killar. Mycket professionell service. Rekommenderar 100%. Oskar

Svar från Värmepoolen AB

Tack så mycket för ditt tillit och gott te! Ni är varmt välkomna i framtiden och tveka inte på att höra av er! MVH, Värmepoolen AB

Saif Sabah Qaddoori A
Skrev om Värmepoolen AB

Trevliga och kunniga personal. Rekommenderas starkt!

Vi är glada att du blev nöjd! Du är varmt välkommen. Mvh, Värmepoolen AB

Åke E
Skrev om Värmepoolen AB

Väldigt trevliga killar som monterade. Bra monterad. Bra kommunikation både före, under och efter installation. 5 av 5

Svar från Värmepoolen AB

Tack för tilliten Åke! Du gjorde ett toppenval, en värmepump som levererar i alla väder. Du är varmt välkommen! Mvh, Värmepoolen AB

Reza S
Skrev om Värmepoolen AB

De jobbar väldigt bra, de är duktiga Jag är väldigt nöjd

Tack för fina ord! Du är nöjd= Vi är nöjda. Välkommen åter! Mvh, Värmepoolen AB

Linnea Katarina A

Bra jobbat pojkar, Ni är så välkomna tillbaka! Göran & Katarina

Svar från Värmepoolen AB

Tack för fikat och ett gott sällskap! Vi ser fram emot att få komma tillbaka och göra ett toppen jobb igen i framtiden! Mvh, Värmepoolen AB

Mikael G
Skrev om Värmepoolen AB

Duktiga killar, fick en väldigt bra pump till min lokal och är 100% nöjd. Rekommenderar verkligen Värmepoolen AB !

Tack för tilliten! Vi ser fram emot flera samarbeten. Mvh, Värmepoolen AB

Albin Johannes N
Skrev om Värmepoolen AB

Trevligt bemötande, väldigt nogranna. Stannade kvar och visde så jag förstod alla funktioner på kontrollen 👍🏻

Svar från Värmepoolen AB

Vi är glada att du blev nöjd, tack för tilliten! Vi ser fram emot att få optimera ditt hem ytterligare när ditt bygge blir klart! Mvh, Värmepoolen AB

Michael S
Skrev om Värmepoolen AB

Väldigt proffsigt bemötande hela vägen från offert till installation. Installerade två Luft/Luft pumpar och är supernöjd. Rekommenderas starkt!

Kjell Daniel S
Skrev om Värmepoolen AB

Supernöjd, duktiga grabbar som svarar snabbt, kommer på utsatt tid och levererar. Rekommenderas helt klart!

Sune B
Skrev om Värmepoolen AB

Utmärkt installation. Kunniga och vänliga. De hade bra tålamod att hjälpa oss äldre att förstå och hantera appen som hör till värmepumpen.

Annica Charlotte E
Skrev om Värmepoolen AB

Ny installation av luftvärmepump samt service på 12-år gammal pump. Trevligt bemötande, snabb installation. Informativa o noggranna. Ges de bästa rekommendationerna.

Mika Petri Y
Skrev om Värmepoolen AB

Tack för en väl utfört installation från offert till utförande . Samt att ni tog er tid att lyssna på mina önskemål . Rekommenderar Värmepoolen . Mika

Anne-Charlotte S
Skrev om Värmepoolen AB

Snabb leverans bra kommunikation och hjälpsamma samt väldigt trevliga killar Oliver och Atlas. Rekommenderas starkt!

Kenneth B
Skrev om Värmepoolen AB

Vilka killar riktigt trevliga och kunniga och gjorde ett alldeles förträffligt arbete. Hoppas att de får mycket nya kunder, jag rekomenderar dem starkt.

Belinay K
Skrev om Värmepoolen AB

Mycket bra service samt jätte nöjd med luftvärmepumpen. Grabbarna kan sin sak. Hade många frågor samt bra svar. Ingen krångel med installationen. Snabbt och säkert. Faktiskt bra pris också. Rekommenderar varmt.

Keivan K
Skrev om Värmepoolen AB

Fantastiskta killar med mycket bra service och bemötande. Mycket professionellt arbete. Rekommenderar verkligen.

Gabriel J
Skrev om Värmepoolen AB

Den bästa service någonsin, smart och vältränad hunk

Maria Z
Skrev om Värmepoolen AB

Super trevliga! Bra service, varmt rekommenderar!!

Christina E
Skrev om Värmepoolen AB

Snabb och bra service samt trevligt bemötande.

Agneta S
Skrev om Värmepoolen AB

Fantastiskt trevliga o kompetenta killar! Varmt Tack till Oliver o Atlas. Ni gav inte upp trots att det var lite knepigt. All heder!

Carina Anna Elisabeth N

Professionella, trevliga, och total kundfokus. I sin helhet mycket över förväntan. Rekommenderar varmt.

Jan L
Skrev om Värmepoolen AB

Mycket kunniga och skickliga grabbar som jobbade snabbt och det blev en snygg och bra installation. Rekommenderas. Jan Lindström

Anna R
Skrev om Värmepoolen AB

Jag har fått hjälp med service av värmepumpar. Trevliga killar, noggranna i sitt arbete och bra kommunikation före och under arbetet. Kan absolut rekommendera och kommer mer än gärna anlita igen! Tack snälla för hjälpen!

Ellen Maria Sofia W
Skrev om Värmepoolen AB

Så himla trevliga och dessutom gjorde de ett riktigt bra jobb. Äntligen är det varmt i huset igen!