Hela uppdraget utfördes på bästa sätt!
Veravi AB
Veravi är ett företag med professionella och behöriga trädvårdare. Vi erbjuder professionella tjänster runt trädvård som inkluderar avancerad trädfällning, men även kubbning av stam till ved, stubbfräsning, bortforsling av ris och stammar samt även beskärning av både större prydnadsträd samt fruktträd. Vi lägger mycket fokus...
159 omdömen om Veravi AB
Sedan starten hos Reco 2020
De kom hit på mycket kort varsel, utförde jobbet på ett väldigt proffesionellt och trevligt sätt. Bra resultat helt enligt våra önskemål.
Vårt äppelträd har repat sig över förväntan sedan Janne på Veravi tog sig an det. Vi får numera riktigt bra skörd av äpplen efter att det sedan ett par år tillbaka beskärs av Veravi varje höst. Janne är dessutom väldigt professionell och enkel att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera Veravi!
Rådgivning, fällning av fem träd + beskärning av ett sjätte för mer ljus, bortforsling. Professionella och trevliga.
Jag fick hjälp av Veravi AB att fälla några träd.. Det blev väldigt mycket gjort. De var snabba och skickliga och dessutom. Mycket trevliga. Det blev inte heller så dyrt som befarat. Jag kan varmt rekommendera Janne och Veravi AB
Jätte bra jobbat. Jag hade många döda träd (barkbaggar) och Janne och team fick jobbet gjort snabbt.
Bra kommunikation- offert till färdigt jobb. Jobbet utfört som utlovat. Allt ok
Bra bemötande o allt enl ök.snyggt jobb o vi kommer återkomma
Andra gången vi använder oss av Veravis proffsiga tjänst. Pålitliga, noggranna och gör det lilla extra. Så nöjd! Janne och kollega fällde 11 träd. Nu är det fint och ljust. Till och med grannarna tyckte Veravi hade gjort ett mycket bra jobb med imponerande grovstädning efter. Stort tack Veravi, vi ses igen!
Snabb och effektiv fällning av rötangripna träd. Bra diskussion om beskärning av andra träd. Borrprov visade flera friska träd. Allt innebär att vi inte behöver oroa oss för att träd ska falla och skada hus. Kort sagt - mycket bra jobb.
Veravi och Janne gjorde ett mycket bra jobb! Trädfällning, beskärning av fruktträd och röjning + gallring. Snabb återkoppling, snabbt ute för besiktning, snabb offert och snabbt o bra utfört arbete på rätt dag och tid! Kan starkt rekommendera dom! /Andreas
Trevliga, proffsiga, det var bara att hålla sig undan, gjorde vad som skulle göras, granriset las i en stor hög för avhämtning ( trodde att vi skulle få fin städa efter avhämtning men det var redan gjort) Kommer att anlita dem igen om så skulle behövas.
Väl utfört arbete, rekommenderas!
– Kunniga, smidiga med säkerhet för ögonen och det märktes att de gillade sina jobb. Med facit i hand valde jag rätt trädfällare =)
Profsigt, snabbt, vänligt, prisvärd.
Arbetet utfört över förväntan. Jag kan verkligen rekommendera Veravi.
Snabbt och proffsigt Brf Hövdingahöjden
Mycket proffsigt bemötande från besiktning, offert och genomförande. Veravi överträffade våra högt ställda förväntningar i alla avseenden. Veravi fällde 5 stora träd samt skalade upp två stora granar, kubbade upp en stor björk, forslade bort allt ris och stammar samt grovstädade efter sig. Mycket prisvärt och vi kan verkligen rekommendera Veravi. Ulf
Jag beställde en tjänst med fällning av träd, bortforsling av ris och uppkubbning stammar. Allt fungerade bättre än förväntat. Snabbt snyggt och med trevligt bemötande. Är mycket nöjd.
Vi är mycket nöjda med Veravis trädfällning! Stora träd nära byggnader. Snabbt och noggrant utfört till ett konkurrenskraftigt pris.
Bra bemötande samt rimliga priser. Håller tidsöverenskommelser
Representanter för Veravi AB gav ett professionellt intryck och utförde beställt arbete, klippning av en alldeles för hög häck, effektivt och med kvalitet. Jag kommer att rekommendera Veravi AB för vänner som behöver hjälp med sådana arbeten som Veravi AB utför. VänlHälsn Marie-Louise Gunnarsson
Veriavi AB kom ut ispekterade och gav oss ett pris för att fälla och kapa upp. Det var två träd som båda stod när 222:an (asså mycket trafik ca 2 m från vägen). Det ena trädet kunde fällas in genom en grind och det andra fick tas uppifrån och ner. Båda träden fälldes perfekt, sågades upp och kvistades samt samlades upp i tre högar så att det gick att både stänga grinden och köa ut med bilen. Jag ger Veravi mina bästa rekommendationer.
Stort tack för fin recension! Mvh Janne
Håller tider och avtal, utmärkt utfört jobb, + trevlig personal 🙂👍
Mycket bra utfört arbete till ett rimligt pris.
Snabbt genomförd fällning av tall. Helt enligt uppdraget.
Direkt och bra personlig kontakt och fint utfört arbete: trädfällning, uppkapning.
Proffsiga och snabba trädfällare. De höll tider och gjorde det som var bestämt till 100%. Killen som körde bort riset krattade efter sig. Rekommenderas varmt av oss.
Snabb återkoppling och proffsigt utfört arbete
Jag blev väl bemött på offertmötet ( inspektion inför att fälla en gran) Offerten kom, godkändes, nästa dag kom de och gjorde jobbet,helt enligt offert.Hela processen fungerade helt klanderfritt. GöranA
Inga konstigheter, bra kontakt och arbete utfört enligt överenskommelse.
Mycket proffsiga och kompetenta. Kan rekommenderas.
Snabbt och korrekt bemötande och slutfört jobb. Bara positivt!
Snabb återkoppling och offert. Arbetet utfördes snabbt och enligt överenskommelse
Hej Kontakten med företaget löpte bra, och gick fort att få en tid. Vi är nöjda med trädfällningen. Kan rekommendera till andra.
Trevliga och professionella. Löser det mesta.
Extremt effektiva, allt gjordes enligt beskrivning. Toppen fira som jag varmt kan rekommendera!
Säkert och bra utförd fällning av död asp.
Snabbt och bra utfört arbete enligt ö. K.
Professionellt utfört jobb med mycket stora träd intill hus och växthus. Punktliga och till konkurrenskraftigt pris.
Rimligt pris, gjorde det som var överenskommet. Jag kommer absolut använda dem igen om jag behöver hjälp med att fälla fler träd.
Professionellt genomförda grenrensningar. De vet vad de gör är och arbetar varsamt för lite skador på omgivningen. Städningen och borttransport bör dock göras av andra då kostnaden inte motsvarar arbetsmängden.
Trevligt och snabbt svar. De kom i tid efter överenskommelse och snabbt och effektivt tog de ner mina stora ekar och även grenar. Jag är mer än nöjd och kommer att rekommendera företaget och tänker själv säkert återkomma.
Mycket trevligt bemötande och snabba prisvärda lösningar.
Ett mycket bra företag som håller vad de lovar och gör ett fantastiskt jobb. Kan rekommenderas.
Mycket proffesionellt och effektivt.
Mycket trevliga och tillmötesgående och var snabba i sin återkoppling och försökte hitta tid att komma och hjälpa mig. Arbetet blev snyggt också!
Mkt proffsigt utförande och mkt trevligt bemötande
Alltid ett lika trevligt bemötande! Det var tredje året vi fick våra äppelträd beskurna! Så professionell hjälp!