Nöjd med larmet och de gick bra med snabb service vid bateri bytet. Kan rekommendera!
Vialarm i Sverige AB
9 omdömen om Vialarm i Sverige AB
Sköter INTE sina åtaganden och står heller inte för det, glömmer nämna vissa saker, som säljaren sen kryssar i att han meddelat mig som blivande kund. Åtgärdar inte problem med brandvarnare och panel.
Jag är nöjd med larmet och funktionerna, kompletterade med en utomhuskamera. Haft larmet några månader nu.
Trevlig, höll sig till rätt säker och de va snabb respons, service minded
Trevliga killar och mycket bra produkt, Den fungerar som den ska, känns bra med bättre brandskydd. Fått snabb återkoppling när jag har kontaktat kundservice.
Jag är väldigt nöjd med mitt larm från vialarm. Enkelt att använda men känns endå modernt. Snabb service och bra kundtjänst. Jag rekommenderar
Totalt värdelös. De lurar folk genom falsk marknadsföring och en pratglad säljare. Det sämsta köp som gjorts, deras kundservice är under all kritik, när man mejlar och sen svarar dom tillbaka på deras bortförklaringar till varför larmet inte fungerar efter att inte ens ha förstått problematiken från början drar dom ut elle slutar återkoppla. Istället har jag ringt och nu varit riktigt upprörd och talat om vilket skräp de säljer. Som en annan kommenterat så verkar ju vi inte vara de enda med samma problematik. Brandlarm har...
Varning Varning varning!!!! Detta bolag är svartlistade på ARN!!! Ett larm som krånglar och bråkar, en kundtjänst som ignorerar dig. Noll service, ursäkter och bortförklaringar på precis allt. Men såklart var de jättebra och supertrevliga i början... Men sen...... Våra brandlarm fel-larmar titt som tätt. Det är så pass illa att jag har fått plocka ner larmet. Nu när jag kräver att häva köpet så ignorerar de mig. Så jag står här med ett larm som inte fungerar och ett företag vars avtal säger att de ska fixa detta,...
Bra bemötande av Adam som hjälpte mig med installation, installationen gick smidigt och fort. Hjälpte mig att komma ner i kostnad på tjänsten. Uppskattades mycket, Rekommenderar Vialarm till andra.