Lugn, trygg med vänligt bemötande och kommer hem när det är dags att säga adjö till sin fyrfota vän. Rekommenderar verkligen henne
Vikdalens Hemveterinär AB
5 omdömen om Vikdalens Hemveterinär AB
Therese är helt underbar med både husdjur och människor. Tack för ditt empatiska varma och professionella bemötande i en svår stund.
Verkligen en empatisk och professionell veterinär. 🙂
Vikdalens hemveterinär, Therese Höijer, har varit vår veterinär i många år. Therese ger ett mycket kompetent intryck och tar sig alltid god tid med såväl våra två katter, som för att pedagogiskt besvara alla tänkbara frågor. Hon har en hög professionalism som gör att jag känner mig bekväm med hembesöken – vilket naturligtvis besparar katterna en stressfylld resa till mottagningen för vaccinationer och enklare skador, som istället behandlas i vår hemmiljö. Therese har ett väldigt milt och vant sätt att hantera katterna –...
Jag rekommenderar varmt Vikdalens hemveterinär. Toppen med en veterinär som gör hembesök, så att man slipper stressa katten i onödan. I stället blir den undersökt och behandlad hemma av en proffsig och trevlig veterinär, en lättnad för både katt och matte. Marianne & Otis