Viksjö Tandhälsa

viksjotandhalsa.se
  • BadgeSixYears
4.7
Boka tid Ring 08-580 393 00 Dela

Välkommen till Viksjö Tandhälsa! På Viksjöplan 47 i Viksjö hittar du Viksjö Tandhälsa! Vi kan hjälpa dig med allt inom tandvård och estetik! Vi har som mål att kunna erbjuda dig som kund de funktionella, estetiska och anatomiska aspekter som tandvård kräver för varje enskild individ. Vi har alltid dig som patient i fokus och...

302 omdömen om Viksjö Tandhälsa

Sedan starten hos Reco 2020

Svante H
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jättenöjd med både bemötande och behandling.

Marina O
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag har blivit väldigt trevligt bemött och fått förklarat vad som ska göras. Hittills har allt gått bra och jag har fått nya tider tätt, så det har inte blivit lång väntetid. Jag har gjort undersökning och tagit bort tandsten.

Charlotta E
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag förväntar mig rak tydlig information om min tandstatus, alternativa åtgärder och att få vara delaktig i planeringen. Tyvärr saknade jag detta hos Viksjö tandhälsa.

Shadi A
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Bra bemötande och tydlig information om min hälsa.

Bengt-Åke L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Viksjö tandhälsa har mycket professionell personal och ett vänligt bemötande

Strömblad L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag var hos Tandhygienist, hon är jätteduktig men det är väldigt dyrt

Karl-Johan Valter W
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Bra och professionellt bemötande motsvarande mina förväntningar.

Tuulikki S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Trevligt bemötande. Fick den hjälpen jag behövde. Tandvård..

Ulla S

Bra bemött Lagning av 2 st tänder Köpte ingen vara, endast tandlagning

Ulla Margareta O
Skrev om Viksjö Tandhälsa

En krona hade lossnat. Den var gjort hos er år 2020. Det var tredje gången den lossar. Hoppas att den sitter fast nu. Annars blir det för dyrt för mig

Sture H
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Alltid proffsigt arbete och charmig personal

Marina L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Proffsigt och personligt bemötande.

Tommy K
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Bra bemötande,bra och seriös info om tandstatus,både från tandsköterskan och tandläkaren.Kanske en liten detalj,ni ville veta mediciner och att ta med bettskena,bra att få tips om detta inför besöket, bortsett från detta nöjd med besöket.

Johanna Ö
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Proffetionellt, kunnigt och personligt bemötande!

Kerstin T
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Fantastiskt bra bemötande och behandling av tandhygienisten! Även tidigare besök hos tandläkaren har varit positivt. Har en tid om ett halvår. Kerstin Thorsell

Ulla B
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag blev mycket trevligt bemött av alla! Jag skulle till tandhygienisten på en av mina två årliga besök! Behandlingen var så gått som smärtfritt! Efter alla år känner jag min tandhygienist och hon mig, så hon vet hur jag vill ha det❣️

Mari A
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Så duktiga och alltid ett trevligt bemötande!

Karl Johan Perry W
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Första gången jag går till tandläkaren och känner att jag inte behöver skämmas över mina tänder. Mycket bra och trevlig personal.

Yalda L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Trevliga och kunniga personal ett extra stjärna till Tandhygienisten Nadia Ni är bäst

Olgica S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Fantastisk bemötande och väldigt kunnig personal.🙏

Birgitta L

Lugnt och Trevlig tanden skulle komma bort Hjälp samma Tack

Anneli E
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Känner mig alltid lika välkommen till Viksjö Tandhälsa. Elisabeth gör alltid sitt bästa för att jag som är lite tandläkarrädd ska ha ett så bra besök det bara går.

Johannes G
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Fantasitsk. Det här kommer jag rekomendera varmt.

Margareta K
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Som vanligt professionellt och personligt.

Pia Å
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Mycket bra, väldigt trevligt bemötande.

Sören H

Bemötande OK Förväntningarna uppfylldes inte Upplevelsen knappt OK

Deniz Yasar D
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Alltid lika nöjd när jag går ut därifrån

Elena S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Hej! Jag köpte tjänsten via Facebook, en erbjudande alltså! Jag kände mig kränkt och blev förvånad! Hon sa det är inte bra att gå oregelbundet till olika tandläkare för att få tjänsten billigare! WOW! Ni som inte kan ge en bra service kom inte med erbjudande offentligt! Jag blev tvungen att boka tid hos tandhygienist. Jag har privat tandläkare och går på kontroll var 6e månad . Anledningen att jag bokade tid hos er var att min tandläkare var sjuk i flera månader! Jag skulle gärna byta till er närmare hem!, men...

Svar från Viksjö Tandhälsa

Hej Elena, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag har idag ringt och pratat med dig samt bett om ursäkt för att du upplevde ditt besök som du beskriver det. Det är självklart tråkigt att höra att du inte kände dig väl bemött hos oss, då vi alltid strävar efter att ge våra patienter en professionell och trygg upplevelse. Jag har erbjudit dig en tid hos en annan tandläkare och hoppas på att få träffa dig snart igen. Vi tar alltid synpunkter från våra patienter på stort allvar och arbetar kontinuerligt med...

Thommy T
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Det är inte det lättaste att hitta bra tandläkare, men här finns möjligheten, skickliga och dessutom trevliga med rimliga priser.

Lennart B
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Man blir alltid väl bemött av bra och kunnig personal. Personalen är bra på att lyssna noga innan de svarar och fördömer aldrig utan har en varm rådande attityd.

Monika S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Väldigt trevligt bemötande, mina synpunkter var viktiga. Bra arbete med min inflammerade tand.

Pia S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jätte trevlig personal med trevlig bemötande.

Halldor Grétar G
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag blev jätte väldigt väl om händer tagen och är mycket nöjd

Janne L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Alla dom som jobbar där är trevliga å snälla å väldigt bemötande och omtänksama om sina kunder.

Lena S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Bra bemötande från start till att behandlingen var genomförd.

Marianne M
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Alltid lika trevligt varje gång. Proffsig hygienist

Ioana C
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Väldigt trevligt personal bästa kundbemötande man kan få är där 👍

Jan-Åke D
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Är nöjd med bemötande och behandling.

Kjell J
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Trevlig personal samt god kunskap.

Marina N
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Mycket professionellt bemötande hög kvalitet Job utfördes av läkaren och ssk’n. Jag är helt nöjd med resultatet. Fick en ny bro.

Sabina J
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Alltid kunniga och trevliga. Man kännet sig trygg och vet att det gör ett toppen jobb.

Maria L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Professionellt och tryggt bemötande.

Isabelle H
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jätte nöjd över mitt besök hos Viksjö Tandhälsa. Noggranna och förklarade hur det ligger till med mina tänder. Kände mig verkligen trygg hos dom och kommer komma tillbaka.

Marianne S
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag fick lagat en trasig tand och blev väl bemött lika som vid tidigare besök

Eva N
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Bara positivt. Snabb hjälp vänligt bemött som alltid.

Bengt J
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Mycket trevligt bemötande Informerade om tandstatus på bra sätt Humana priser Trevlig personal

Terese L
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Jag fick inte mina framtänder putsade, air flow. Jag ville ha dem fräscha och inte missfärgade.

Svar från Viksjö Tandhälsa

Hej Terese! Jag har läst din journal och ser att du fått tandstensborttagning och airflow utfört av tandläkaren. Om du upplever att dina tänder fortfarande är missfärgade så rekommenderar jag dig att bleka tänderna. Airflow är en metod där blandning av luft, vatten och ett fint pulver blåses mot tänderna för att effektivt avlägsna missfärgningar och beläggningar. Den är effektiv för att göra tänderna rena och fräscha, men den bleker inte emaljen och förändrar inte tandens naturliga färg. Med vänlig hälsning Viksjö Tandhälsa

Hans Göran V

Trevligt Inga. Blev halvbra

Lotta F
Skrev om Viksjö Tandhälsa

I helhet bra. Dock fallit under stolarna med ett x-tra besök hos dietist.

Ahmed Hasan I
Skrev om Viksjö Tandhälsa

Kvalitet och erfarenhet finns bara här