Jörgen Andersson

Jörgen Andersson

Jörgen Andersson är mäklare på Visbymäklarna

Jörgen Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1996-05. Jörgen Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 492 omdömen med ett betyg på 4.9. Jörgen Andersson har haft 33 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

492 omdömen om Jörgen Andersson

Sedan starten hos Reco 2015
Charlotta M
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Söder

Jörgen är en mäklare lite utöver det vanliga. Otroligt kunnig och pålitlig med en varm personlighet och härlig energi som smittar av sig på både köpare och säljare.

Erik S
Visby Norr

Exceptionellt bra mäklare. Trevlig, engagerad och företagsam. Vi är är väldigt nöjda med Jörgen.

Anna W
Visby Söder

Jörgen är oerhört kompetent, snabb, kommunikativ, varm och trygg. En klippa att luta sig mot i den storm som alla bostadsaffärer är. En guldklimp! Skulle aldrig anlita någon annan.

Peter O
Visby Innerstad

Jörgen Andersson är mycket engagerad, tillgänglig, pålitlig och korrekt. En mycket kunnig mäklare, har stor erfarenhet av bostadsmarknaden och inte minst han får affären i hamn! Hela kontakten med Jörgen har omgetts med ett personligt, varmt och vänligt bemötande som gör hela bostadsaffären till en trygg upplevelse. Hans engagemang och professionalitet genomsyrar hela processen. Vi tyckte att Jörgen var vårt självklara val av mäklare för vår fastighetsaffär. Vi kan därför starkt rekommendera Jörgen som mäklare!

Annika G
Tofta

Jörgen är en mycket duktig och trevlig mäklare som kan sitt jobb.

Ted S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Strandgärdet

Mycket bra mäklare, kunnig och lyhörd.

Marita O
Visby Strandgärdet

Sweriös, respektfull på alla plan. Anlitat Jörgen flera gånger och alltid utmärkt bemötande. Rekommenderar alltid Jörgen

Inga T
Norra Gotland

Bästa och trevligaste mäklaren

Anna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Länna

Jag har bara positiva saker att säga om Jörgen. Han har ett trevligt bemötande är kunnig när man frågar något. Man får förtroende för honom och vågar ställa alla frågor som behövs.

Göran A
Visby Smittenslund

Alltid påläst och uppdaterad på objekt som han förmedlar. Otroligt lyhörd på vad kundernas önskemål/funderingar är. Alltid snabba återkopplingar mot köpare/säljare.