Mäklare på Gotland

6 rekommenderade mäklare på Gotland kommun

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Visby på Gotland! Vi guidar dig genom hela bostadsaffären i denna charmiga stad.
    Cecilia G
    Cecilia G: Gustav är vänlig, transparent och känns ärlig. Han är en sån person som är duktig på att lyssna på önskemål från sina kunder. Fint att han är professionell och endast ger åsikter när man ber honom om det. Vi är supernöjda med honom som mäklare! Skulle absolut välja honom igen i framtiden.
  • Driver du mäklarfirma i Gotland?

• Fastighetsbyrån Gotland

1,794 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Jenny S
    Jenny S: proffsig, trevlig och alltid beredd att leverera. Påläst engagerad och varmt rekommenderad!!
  • Visbymäklarna

842 omdömen
    Välkommen till Visbymäklarna! Vi är helt fristående för att kunna ge den allra bästa personliga servicen här på Gotland.
    Camilla B
    Camilla B: Vi har köpt tomt av Jessica o när det blev dags att sälja vårt hus så fick hon hjälpa oss med det. Jessica är väldigt kunnig, respektfull, inlyssnande o ärlig. Vi har litat på hennes stöd till 100%. Vi kan varmt rekommendera Jessica som mäklare o skulle vi behöva mäklartjänster i framtiden så är det Jessica vi önskar ha vid vår sida.
  • Börje A
    Börje A: Helt perfekt vid köp av lägenhet
  • HusmanHagberg Gotland

15 omdömen
    Philip M
    Philip M: Snabbt och proffsigt agerande. Väldigt nöjd
  • Driver du mäklarfirma i Gotland?

• MOHV Gotland

1 omdöme
    Anton U
    Anton U: Vi har haft stort förtroende för Mikael under processen. Mikael är flexibel i både tanke och handling. Det han har lovat har han hållit och han återkopplar alltid snabbt och med tydlighet så att man vet vad som gäller.