Helnöjd arbetet utfördes utan anmärkning och var klart på utsatt tid. Perfekt!
VKT Autoservice
Välkommen till VKT Autoservice - Autoexperten! Vi är en bilverkstad med gedigen erfarenhet och en målsättning om att göra varje kund helt nöjd. Tack vare vår starka kompetens ser vi till att varje jobb utförs med högsta kvalitet och bästa pris. Att vi är en Autoexperten verkstad innebär att vi följer deras regelverk och riktlinjer....
16 omdömen om VKT Autoservice
Fick hjälp med knackade ljud i motorn vilket de löste och bettan går nu som en dröm igen.
Utmärkt kan rekommendera denna verkstad Prisvärt och bra utfört arbete
Respektfull och alltid välkommnande bemötande. Förutom den goda servicen så håller arbetet hög kvalité och man kan alltid vända sig till verkstaden vid rådgivning.
Jag fick snabbt besked, vänligt bemötande och resultatet lev över förväntan. Ni fixade också till några småskador i kavken som jag inte vett
Trevligt personal och snabb service, detta är en verkstad jag kommer att anlita även i framtiden.
Vänligt bemötande och bra utfört arbete. Bilen klar på utlovad tid och överkomligt pris.
Beställde översyn och reparation av bromsarna på min Toyota Yaris (2010). Fick ett mycket trevligt mottagande i kundmotagningen. Reparatione
Bra bemötande. Kunniga mekaniker. Bilen klar på utsatt tid. Har inget att klaga på.
Kanon grabbar med bra service!
Snabb och mycket bra service! Bra återkoppling efter felsök,kändes tryggt att ha bilen hos er!
Duktiga Mekaniker, löser problemen snabbt och är bra i pris
Bra kontakt, uppriktigt beskrivning av eventuellt problem. Viljan att göra jobbet på bästa sättet.
Kunnig och trevlig,jag fick snabb hjälp,och bilen fungerar med nya tänstift.Anders med S 60
Jag är jätte nöjd. Bra personal och service.
Gör mycket bra och professionella jobb, trevligt kundbemötande.
Blir alltid mött på ett trevligt och välkomnande sätt. Gör arbeten bra och noggrant. Absolut ingenting att klaga på! Tack tack!
Väldigt kunnig och trevlig personal!
Bra priser och mycket bra service. Tack
Däckskifte efter punktering igår kväll. Jag blev perfekt bemött strax före kl 7 av en seriös mekaniker som är flexiblare än en kundmottagare
Suverän verkstad med kompetent personal!
Bästa servicen och god yrkeskunnighet hos mekanikerna. Är duktiga med både gamla och nya bilar! Rekomenderas varmt!
Kanon service Bra o trevliga, Snabba Bra priser
Bra kundbemötande och service!