Vi är riktigt nöjda med allt o alla som var här och hjälpte oss att få in den nya pannan. Kändes proffisionellt o vi fick svar på allt som man frågade om.
VVS Group AB
VVS Group är din lokala rörmokare i Göteborg! Vi finns här för att hjälpa dig med allt från enklare reparationer till större projekt. Våra rörmokare är erfarna och certifierade, och kan även hjälpa till vid akuta problem genom vår jourservice. Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster. Bland annat reparerar vi läckor, installerar...
43 omdömen om VVS Group AB
Sedan starten hos Reco 2018
Snabbt och bra………………………………….,………………………….!
Fick fixat det som jag beställt och fick samtidigt ett par andra småproblem lösta vilket var positivt!
Fast, friendly and very helpful! Expensive though.
Proffsigt, trevligt och effektivt.
Trevlig personal som var noggrann och gjorde ett bra jobb. Har haft samma person förut och är nöjd.
En speciell situation, ett läckande element dagen före visning av fastigheten inför försäljning. Rörmokaren kom snabbt och pluggade elementet. Fakturan vill jag bara glömma 🤔
Riktigt trevlig och snabb tekniker.
Jag beställde en toalettstol med installation och allt gick smidigt, lätt och blev snygg plus att det var snyggt städat efteråt samt att gamla toaletten var bortforslad också. Allt klart på 24 timmar faktiskt, smått otroligt:)! Hälsningar /Patrik
Snabb service enkelt vi att få kontakt.
Snabbt, proffsigt och prisvärt!
Snabbt, bra och tydligt. Nöjd med hela upplevelsen
De var jätte trevliga och kunde verkligen det de gör. Jag behövde hjälp med tvättmaskin vatten in maskinen och vatten ut från maskinen och det fick jag på bästa sättet och jag är super nöjd. De gjode bra rör arbete som ser snygg ut.
Toppen, mycket trevlig personal, de kom på utlovad tid och gjorde ett snyggt jobb och städade fint efter sig
Underbara killa. Snabba trevliga och kompetenta! (Ny dusch blandare samt ny säkerhetsventil på bergvärmepumpen)
Noggrann, glad och trevlig, bytte kökskran och dusch
Trevlig o Snabb service, bra personal
Väldigt dyra, men också väldigt bra.
Vi behövde byta blandare ganska snabbt. Kommunikationen var smidig, hantverkaren kunde komma dagen därpå och han var trevlig och väldigt informativ kring de moment han genomförde. den nya bandaren är kanonfin och känns stabil.
Snabbt och bra bemötande! Professionellt utförande.
Professionellt bemötande. Från bokningstillfälle av jobb till slutfört arbete. No problems!
Snabb och proffsig hjälp. Kändes erfarna och kunniga.
Gäller reparation av wc-stol vilket kunde ske ganska snabbt. Framtagande av förslag till en ny stol likaså. Inget att klaga på reparationen. Trevligt bemötande
Snabb åtgärd på läckande varmvattenberedare, tömning och pluggning.
Jag blev väldigt bra bemött när jag lät laga 2 kranar i kök o tvättstuga o bytte ett avloppsrör i badrummet. Allt gick snabbt o bra. När allt var klart, kände jag mig väldigt nöjd, jag kommer att uppsöka företaget snart igen för att åtgärda andra saker. Jag kan rekommendera detta företag. MVH Anita L
Proffsigt bemötande o snabb åtgärd.
Trevligt bemötande och snabbt utfört.
Fast pris och inte gratis men VVS Group är intresserade av den lilla kunden och löser alla former av mindre jobb i hemmet med seriositet och fint bemötande.
Köpte en varmvattenberedare. Vår förra började läcka mitt under påskhelgen och vi blev oroliga för vad det skulle innebära, att vi kanske behövde få ut en tekniker mitt i påsken med den kostnaden det innebar. Ringde till företagets jour och blev lugnad, personen jag talade med sa att vi kunde vänta och att ingen tekniker behövde komma ut. Vi uppskattade den ärligheten och det kändes då inte som att man försökte "få ut alla pengar man kunde" från oss, eftersom vi antagligen hade lyssnat och fått betala. När varmvattenberedaren...
Jag behövde byta gamla ventiler inför vattenmätarbyte och VVS Group fixade det snabbt och lätt
Duktiga hjälpsamma och vänliga.
Trevlig personal, snabb hjälp.
Totalt helt strålande! - Bemötande kanon..... lätta att nå. Inga oklarheter. - Planering och utförande i världsklass. De som var inblandade kom vid utlovad tid och var väldigt proffesionella. - Total tid, inklusive utrivning av gammal panna ca 4,5 tim och då producerade nya pannan varmvatten och golvvärmen snurrade. - Kostnaden för kalaset var exakt som utlovats. Hittar inget som kunde gjorts annorlunda/bättre
Lätt att boka via webben. Lite fördröjning i arbetet eftersom de tappade bort vår beställning men när de väl kom så var det snabbt o bra utfört
Jag fick snabb och bra hjälp! Kände mig trygg med montörens kunskap och hantering av mina problem med badrum och tvättstuga.
Vi är nöjda väldigt snabb service. Trevligt bemötande
Snabbt bra trevlig installatör
Snabbt och bra jobb med kompetenta gossar. Kan rekommenderas!
Trevliga, proffsigt utfört arbete och vi blev jättenöjda med resultatet. Rekommenderas.
Snabb och utmärkt service. Trevligt bemötande och bra med bortforsling av den gamla wc-stolen. Kan mycket väl tänka mig att anlita vvs group ab igen.
Very good plumber, reliable and act very quick. I sent a job request on Saturday night and they came to me on Monday morning with all tools. Fixed the water issue within 1 hour. very satisfied with VVS AB.
VVS Group har precis installerat en elvärmepanna i vårt hus i Floda. Vi ringde i panik när vår gamla panna gick sönder under årets kallaste tisdag och på torsdag (samma vecka) hade vi en ny panna levererad och installerad! Så tacksam över snabb och tillmötesgående service. Vi kan verkligen rekommendera VVS Group. Tack! //Christina
Helena Karlsson Dom utförde allt vatten ach avlopp på vårat nya hus, rekomendaras varmt.