VVStrygg Norden AB

VVStrygg Norden AB

www.vvstrygg.se
  • BadgeSixYears
4.5

Bor du i en äldre villa med gjutjärnsrör? Det kan vara dags att renovera! Oavsett om du har problem som stopp i avloppet eller dålig avrinning eller bara undrar över skicket, erbjuder vi kostnadsfri rörinspektion för villor i Mälardalen och Dalarna. Visar det sig att ditt avlopp behöver åtgärdas får du vid besöket en offert...

350 omdömen om VVStrygg Norden AB

Sedan starten hos Reco 2020

Patrik M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt bemötande och arbetet utfördes i enlighet med det vi sagt. Killarna som gjorde jobbet var pedagogiska och vi gick igenom alla detaljer tillsammans när de var klara. De städade efteråt men kunde ha varit noggrannare. Inget allvarligt men något att tänka på. Överlag är vi nöjda. Rekommenderas.

Agneta E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Ett väl utfört jobb bra service tänk och väldigt bra återställt när vi kom hem

Karl Magnus B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Levererade enligt plan och tog även ansvar när det avvek från plan - bra jobbat!

Benita B
Skrev om VVStrygg Norden AB

All kontakt med VVStrygg förlöpte smidigt. Efter avslutat arbete var allting återställt och städat !

Frida G
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jättebra kommunikation genom hela arbetet. Mycket trevliga och tillmötesgående.

Pertti H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Chefen hade inte riktigt koll på läget men dom som gjorde jobbet var extremt duktiga.

Göran H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Relining - snabbt och prydligt, men lite dyrt.

Rüdiger N
Skrev om VVStrygg Norden AB

Avloppsrenovering/relining under källarplattan. Hela arbetet förlöpte smidigt och i god samverkan, speciellt som förutsättningarna förändrades under gång. Arbetet blev väl genomfört. Mycket nöjt.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Rüdiger, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi tillsammans kunde lösa det på ett smidigt sätt. Att höra att du är mycket nöjd med resultatet gör oss väldigt glada!

Staffan Georg C
Skrev om VVStrygg Norden AB

-Bemötandet har så här långt varit OK. Då VVSTrygg ännu inte har slutfört sitt arbete får vi se hur det fortsätter. -Mina förväntningar var att VVSTrygg skulle leva upp till det ingångna avtalet vilket dom inte har gjort. -VVSTrygg bytte inte ut avloppsledningar där vi avtalade att dom skulle bytas. -Där VVSTrygg bytte ut avloppsledningarna (I taket i källarplan) sänkte dom rören så pass mycket att det inte längre är möjligt att återställa badrummet med tvättmaskin/torktumlare samt bastu. -VVSTrygg har dessutom dragit...

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Staffan, Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att situationen har orsakat frustration, och det har aldrig varit vår avsikt. Vi tar alltid våra kunders feedback på största allvar, och därför har vi återställt allt enligt dina önskemål. Vår ambition är att leverera arbete av högsta kvalitet och säkerställa att våra kunder är nöjda, vilket är anledningen till att vi har åtgärdat de punkter du påpekade. Vi uppskattar en fortsatt dialog och är alltid öppna för att förbättra vårt arbete. Om det är något mer vi kan göra för dig, tveka inte att höra av dig!

Olle G
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra genomfört genom hela processen. Duktiga och trevliga människor.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Olle, Stort tack för din fina feedback! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med hela processen och att du uppskattar vårt team. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och ett bra bemötande, så dina ord gör oss väldigt glada

Sylvia N
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt bemötande, snabbt och smidigt utförande av avloppsrenovering. Motsvarade med råge alla förväntningar.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Sylvia, Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och utförandet av din avloppsrenovering. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningar, så det betyder mycket att höra att vi lyckades.

Thord L

Inga problem , trevliga montörer

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt stöd och är glada att du är nöjd!

Klas C
Skrev om VVStrygg Norden AB

Nöjd med arbetet dock förvånad över brist av intern kommunikation

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för din feedback! Vi förstår att tydlig kommunikation är viktigt och beklagar om den bristen skapade frustration. Det är något vi tar på allvar och arbetar ständigt med att förbättra. Vi är glada att du är nöjd med arbetet i övrigt, och om du har några funderingar är du alltid välkommen att återkoppla – vi vill gärna säkerställa att du känner dig helt nöjd.

Jonas B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra utfört arbete, Super trevliga hantverkare

Hans H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Relining av gamla avloppsrör i villa. Trevligt bemötande. Vad vi förstår väl utfört arbete, färdigt på tid och till fast pris.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att arbetet blev klart enligt tidsplan och överenskommet pris. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med resultatet. Om du har några frågor eller behöver vår hjälp framöver är du alltid välkommen att kontakta oss. Tack för att du valde VVSTrygg!

Anita W
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket trevligt bemötande. Höga förväntningar som infriades och vid några problem som uppstod efter arbetets slut har dessa ganska omgående justerats av VVStrygg. Intern hel relining som vi hoppas känna oss nöjda med framöver.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att vi kunde leva upp till dina förväntningar och att du uppskattade vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och att snabbt åtgärda eventuella problem som kan uppstå. Hoppas att du kommer vara fortsatt nöjd med reliningen, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver. Tack för ditt förtroende!

Daniel B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra bemötande. Arbetet , relining, snabbt och bra genomfört men ”gubbarna” hade inte fått klara instruktioner om vad som skulle göras. Svårt med kommunikation då de endast talade mycket knackig engelska För övrigt positivt

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för din recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd med bemötandet och arbetets utförande. Vi tar till oss dina synpunkter gällande kommunikationen. Vårt team på plats talar finska och engelska, och vi strävar alltid efter att ge tydliga instruktioner för att säkerställa ett smidigt arbetsflöde. Om du har några frågor eller funderingar framöver är du alltid välkommen att kontakta oss. Tack för ditt förtroende!

Hans R
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jobbet flöt på bra och blev klart i tid. Trevliga och kunniga hantverkare.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva, och det gläder oss att du är nöjd med både arbetet och våra hantverkare.

Leif L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Avloppsrenovering i villa med relining löpte enligt plan. Problem som uppstod löstes snabbt. Mycket nöjd med arbetet. Leif Tyresö

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Leif! Det gläder oss att du är nöjd och att allt löpte enligt plan. Önskar dig en trevlig vecka! :)

Peter L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra bemötande Arbetet utfördes effektivt under långa dagar utan avbrott. Lämnade efter sig en ren och en totalt återställd bostad. VVS Trygg utförde Relining av avlopp

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och vårt arbete. Vi strävar alltid efter att utföra varje projekt effektivt och lämna bostaden i ett återställt och rent skick. Din feedback betyder mycket för oss!

Lars K
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket bra bemötande både av försäljaren och av han som genomförde reliningen i vårt hus. Tidplanen hölls och vi känner oss mycket nöjda med genomfört arbete.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det är roligt att höra att du är nöjd med både vårt bemötande och det utförda arbetet. Att hålla tidplanen och leverera en trygg och smidig process är viktigt för oss, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Per H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt bemötande vid inspektionen och vid korrespondens om offerten. De 2 personerna som sedan kom hit på en lördag var trevliga i kontakten , gjorde ett fantastiskt bra arbete , var noga och måna om ett gott resultat. De städade dessutom vä efter sig.

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du uppskattar bemötandet under hela processen, från inspektion och offert till utfört arbete. Vi är stolta över våra hantverkare som alltid strävar efter noggrannhet och ett riktigt bra slutresultat. Att lämna rent och snyggt efter oss är en självklar del av vår service – tack för att du lyfter fram det!

Hans A
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi gjorde en avloppsrenovering. Fick en utförlig beskrivning av hur allt skulle gå till och ett tidsschema som oxå följdes Mycket trevligt företag att ha att göra med. Rekommenderas

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! Det är viktigt för oss att vara tydliga i både beskrivning och planering för att ge våra kunder trygghet genom hela processen. Vi är glada att du är nöjd med resultatet och vår service!

Peter H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Dom var mycket trevliga. Kom tidigt på morgonen fast dom hade långt att åka. Mina förväntningar uppfylldes bra.Dom relinade avloppet i källaren, än så länge fungerar det efter en vecka. När dom var klara så städade dom undan allt och det syntes knappt att dom varit här. Tack för ett bra jobb.

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att vi levde upp till dina förväntningar och att arbetet utfördes smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Göran M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Arbetet utfördes inom utsatt tid och mycket proffsigt!

Lars Gunnar B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevlig personal som gjort ett bra jobb. Kan rekommenderas.

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Arne F
Skrev om VVStrygg Norden AB

1. mycket trevlig säljare, Sebbe; och duktig, tillmötesgäende. 2. Installatörerna , helt outstanding proffsiga och informativa, Jonathan och Jesper. Gjorde ett kanonjobb, relining på 3 dagar. Vi som köpt tjänsten, produkten är helt nöjda. Daniel, chefen, var med vid ett andra besökstillfälle av Sebbe och bidrog till ytterligare info om hur jobbet skulle genomföras. Mvh Arne o Anita F.

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för ert fantastiska omdöme, Arne och Anita! Det gläder oss att höra att ni är så nöjda med både vår personal och det utförda arbetet. Vi är stolta över vårt team, och det är härligt att ni uppskattade både Sebbes service, Jonathan och Jespers proffsiga arbete samt Daniels engagemang. Er feedback betyder mycket för oss!

Paul N
Skrev om VVStrygg Norden AB

Struligt med start av entreprenaden men resultatet perfekt . Smidig hantering av boende och arbete.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt omdöme och för att du lyfter fram det fina slutresultatet! Även om starten blev lite strulig är vi glada att vi kunde leverera ett arbete som du är nöjd med och att processen blev smidig för de boende. Din feedback är värdefull för oss!

Per L

Kunnig personal. Snabb fixat..!! Trevlig bemötande

Reidar P
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jag har blivit bra bemött. Förväntningarna var att det var ett seriöst företag. Arbetet av montören upplevs proffsigt.

Peter F
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt bemötande och professionellt tillvägagångssätt, klart enligt tidplan och överenskommet pris.

Laila A
Skrev om VVStrygg Norden AB

Blev mycket väl bemött vid reliningen av hela vårt avloppssystem. Mycket trevlig personal.

Fredrik W
Skrev om VVStrygg Norden AB

Proffsigt och snabbt hanterat. Delar av avloppet hade vi bytt ut till nytt. VVStrygg kunde hjälpa oss med relining av övriga delar.

Kjell Sture C
Skrev om VVStrygg Norden AB

Snabbt utförd relining, bara lite drygt 3 dagar. Bra bemötande och lyhördhet för kundens önskemål. Prisvärt!

Rolf P
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi är helt nöjda med VVStrygg uppdrag att genomföra en relining av vår fastighet. Arbetet genomfördes av kunniga medarbetare som det var lätt att kommunicera med.

Anders H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Allt fungerade problemfritt, mycket bra!

Teresa C
Skrev om VVStrygg Norden AB

Väldigt professionella! Bra, reko säljare och otroligt proffsig hantverkare som levererade före utlovat slutdatum.

Anders B
Skrev om VVStrygg Norden AB

De gjorde vad de sa och höll mig uppdaterad. Säljaren kunde varit tydligare med att huset skulle vara obrukbart (avloppsmässigt) under hela veckan. Hade vi vetat det hade vi valt en annan vecka när vi inte var hemma. Väntar fortfarande på att torr-toan ska hämtas. -A-

Inga-Lisa S
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevliga, tillmötesgående. Höll tidplanen..

Göran B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi. Blev väl bemötta av alla som vi hade kontakt med. Vi var inte hemma men arbetet ser att ha blivit proffsigt utfört. Totalrenoveringen av hela avloppssystemet.

Göran G
Skrev om VVStrygg Norden AB

bra och snabb hantering av offert samt genomförande av arbetet

Karolina R
Skrev om VVStrygg Norden AB

Otroligt service minded! Snabba och pålitliga!

Christine A
Skrev om VVStrygg Norden AB

Hej. Bra dialog från inspektion till installation. Mycket bra kund dialog. Rekommenderar.

Anna-Lena Kristina M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bemötande och genomförande på allra bästa sätt!

Lena Å
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt bemötande. Arbetet blev bra utfört. Blev dock lite fördöjning innan de startade, men vi är nöjda med resultatet. Relining av rör.

Johan H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi har en större äldre villa och kontaktade VVS Trygg efter recommendation från en granne. Vi fick ett proffsigt jobb utfört till bra pris i linje med uppgjord tidsplan och budget. Kan varmt rekommendera VVS Trygg för arbete med relining.

Mats A
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mina erfarenheter av VVSTrygg är mycket goda! Tjänstvilliga och trevliga medarbetare som verkligen anstränger sig för att lösa mitt omfattande avloppsproblem på ett snabbt och proffsigt sätt. Jag är mycket nöjd. Särskilt tack till Johan och William!

Ulla B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket nöjd,verkligen en proffsigt gjort, tänker rekommendera er till andra som ska relina avloppen.. MVH Ulla

Göran L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra bemötande och arbetet motsvarade mina förväntningar

Pierre B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi gjorde relining av alla våra gamla avloppsrör och brunnar efter att vi fått en videofilmning av dem som visade behovet. Offerten kom i mitten på Maj med avtalad start i början på Augusti och beräknades ta tio arbetsdagar, vilket också hölls. Jonathan som gjorde jobbet var mycket professionell och bemötte oss väl med alla våra frågor. Arbetsområdena täcktes noggrant (källare, bottenvåning och övervåning). Allt var snyggt och rent städat efter genomfört jobb. Avloppen fungerar nu mycket bättre och luktar ingenting. Sammantaget är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera VVStrygg.