Struligt med start av entreprenaden men resultatet perfekt . Smidig hantering av boende och arbete.
VVStrygg Norden AB
Bor du i en äldre villa med gjutjärnsrör? Det kan vara dags att renovera! Oavsett om du har problem som stopp i avloppet eller dålig avrinning eller bara undrar över skicket, erbjuder vi kostnadsfri rörinspektion för villor i Mälardalen och Dalarna. Visar det sig att ditt avlopp behöver åtgärdas får du vid besöket en offert...
323 omdömen om VVStrygg Norden AB
Sedan starten hos Reco 2020
Kunnig personal. Snabb fixat..!! Trevlig bemötande
Jag har blivit bra bemött. Förväntningarna var att det var ett seriöst företag. Arbetet av montören upplevs proffsigt.
Trevligt bemötande och professionellt tillvägagångssätt, klart enligt tidplan och överenskommet pris.
Blev mycket väl bemött vid reliningen av hela vårt avloppssystem. Mycket trevlig personal.
Proffsigt och snabbt hanterat. Delar av avloppet hade vi bytt ut till nytt. VVStrygg kunde hjälpa oss med relining av övriga delar.
Snabbt utförd relining, bara lite drygt 3 dagar. Bra bemötande och lyhördhet för kundens önskemål. Prisvärt!
Vi är helt nöjda med VVStrygg uppdrag att genomföra en relining av vår fastighet. Arbetet genomfördes av kunniga medarbetare som det var lätt att kommunicera med.
Allt fungerade problemfritt, mycket bra!
Väldigt professionella! Bra, reko säljare och otroligt proffsig hantverkare som levererade före utlovat slutdatum.
De gjorde vad de sa och höll mig uppdaterad. Säljaren kunde varit tydligare med att huset skulle vara obrukbart (avloppsmässigt) under hela veckan. Hade vi vetat det hade vi valt en annan vecka när vi inte var hemma. Väntar fortfarande på att torr-toan ska hämtas. -A-
Trevliga, tillmötesgående. Höll tidplanen..
Vi. Blev väl bemötta av alla som vi hade kontakt med. Vi var inte hemma men arbetet ser att ha blivit proffsigt utfört. Totalrenoveringen av hela avloppssystemet.
bra och snabb hantering av offert samt genomförande av arbetet
Otroligt service minded! Snabba och pålitliga!
Hej. Bra dialog från inspektion till installation. Mycket bra kund dialog. Rekommenderar.
Bemötande och genomförande på allra bästa sätt!
Trevligt bemötande. Arbetet blev bra utfört. Blev dock lite fördöjning innan de startade, men vi är nöjda med resultatet. Relining av rör.
Vi har en större äldre villa och kontaktade VVS Trygg efter recommendation från en granne. Vi fick ett proffsigt jobb utfört till bra pris i linje med uppgjord tidsplan och budget. Kan varmt rekommendera VVS Trygg för arbete med relining.
Mina erfarenheter av VVSTrygg är mycket goda! Tjänstvilliga och trevliga medarbetare som verkligen anstränger sig för att lösa mitt omfattande avloppsproblem på ett snabbt och proffsigt sätt. Jag är mycket nöjd. Särskilt tack till Johan och William!
Mycket nöjd,verkligen en proffsigt gjort, tänker rekommendera er till andra som ska relina avloppen.. MVH Ulla
Bra bemötande och arbetet motsvarade mina förväntningar
Vi gjorde relining av alla våra gamla avloppsrör och brunnar efter att vi fått en videofilmning av dem som visade behovet. Offerten kom i mitten på Maj med avtalad start i början på Augusti och beräknades ta tio arbetsdagar, vilket också hölls. Jonathan som gjorde jobbet var mycket professionell och bemötte oss väl med alla våra frågor. Arbetsområdena täcktes noggrant (källare, bottenvåning och övervåning). Allt var snyggt och rent städat efter genomfört jobb. Avloppen fungerar nu mycket bättre och luktar ingenting. Sammantaget är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera VVStrygg.
Relining av avloppsrör under källargolv med renovering av avloppsbrunnar.. Bra bemötande från säljare och montör. och snabbt och väl utfört arbete.
Mycket positivt! Vänliga och professionella.
Mycket hjälpsamma, vänliga och effektiva
Vi har blivit mycket bra bemötta både av den första och andra killen som var här. Våra förväntningar var ju att få avloppsrören rensade och det verkar ju fungera bra hittills. Jonathan som gjorde jobbet var mycket effektiv och trevlig , så vi är mycket nöjda med hans arbete. Upplevelsen av reliningen är, lite rörigt några dagar men snabbt jobbat och en del att städa efteråt men det har det säkert varit värt. 2
Det är en trevlig bekantskap.trevlig sätt att kunnigt och tydligt presentera utförd undersökning och redovisning av alternativ för att åtgärda upptäckta fel och förebygga skador framöver. Arbeten utfördes i överenskommen tid och med acceptabla inskränkningar i boendet. Vi upplevde företagets servisman som mycket trevlig, kunnig och hjälpsam. Vi fick mycket god in- och översikt över arbetet och resultatet. Vi har köpt inlining av husets avloppsledningar som ger skydd mot problem med dessa ledningar för många år framåt och för oss en mycket stor trygghet.
Trevliga kunniga hantverkare som ville mitt bästa
Snabbt jobbat av mycket trevlig och proffsig person.
Mycket bra jobb och trevliga arbetare.
Lite trassel med bokningen, men bra jobb och nöjd med resultatet
Relining gjordes av en installatör, som uppträdde trevligt och proffsigt och gav bra information på det han gjorde. Han arbetade effektivt och arbetet gick snabbare än förväntat.
Bra bemötande från säljare och installatörer. Startade arbetet på utsatt dag och hade avstämning med installatör dagligen om hur arbetet gick och på ändringar. VVStrygg levde upp till förväntningarna vi fick av säljaren. Är nöjd med tjänsten vi köpte av VVStrygg som var relining av avlopp.
Trevliga killar (Victor och Andreas) som förklarade vad som behövde göras och hur det skulle gå till. Vi fick vara med så vi kunde själva se hur det såg ut och förstod att avloppsröret behövde åtgärdas (rötter gick genom röret). Carl och Joel som utförde jobbet, var också mycket trevliga och de jobbade på trots att det var varmt den dag de var här. De visade och förklarade vad de gjorde. (Tjänsten vi fick utförd var att avloppsröret mellan huset och vägen relineades för att förhindra att rötterna som gick genom röret längre fram skulle göra att röret kollapsade)
Köpte relining. Mycket nöjd med bemötandet. Allt blev som vi förväntade oss,
Från "offertbesöket" till avstädningen efter reliningen har vi bara goda erfarenheter! Sebelon gjorde ett sakligt och "påläst" intryck. Och Jonathan var verkligen ytterst kunnig och lade uppenbarligen ned stora delar av sin själ när det gällde att göra ett snyggt jobb. Vi är ytterst tacksamma!
val organiserade planering för ett komplicerade och problematisk uppdrag. god yrkeskicklighet och slutligen klart ett lite snabbare än vi hade förväntande. . fen stjärnor från oss.
Jag fick ett förtroende för personen som kom och filmade mina avloppsrör och den efterföljande offerten kändes bra och relevant. Personen som rapporterade efter genomfört arbete kändes mycket proffsig och jag känner mig trygg med mina relinade avloppsrör
Seriösa, duktig personal, Simo Grym kille
Blev uppringd av en säljare, "vi är i ditt område" generellt extremt skeptisk till den typen av säljare. Men visste sedan innan att vi behövde göra något åt rören under bottenplattan, så kollade upp bolaget lite snabbt och såg ok ut, så vi bokade en tid för filmning och offert. Trevlig kille kom och filmade samt svarade på lite frågor och funderingar samt gav en konkurenskraftig offert. Ringde med någon fråga innan de drog igång, fick snabbt svar och bra bemötande. Fredagen innan de drog igång på måndagen,...
Trevligt bemötande. Ingav bra förtroende. Tidsåtgång för arbetets utförande hölls. Mina förväntningar av företagets åtaganden uppfylldes med råge. Jag är med andra ord mycket nöjd och kan varmt rekommendera detta företag.
Så proffsiga, trevliga och serviceinriktade! Högsta betyg!
Bra bemötande, Kunnig och snabbt arbetande personal. Höll utlovad tid och lämnade arbetsplatsen välstädad. Beskrivning av arbetet lämnades i form av video på ett minnesstick.
De var hjälpsamma och gav bra information om produkten. De löste uppkomna problem och gav inte upp trots stora svårigheter.
Trevliga killar som kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb. Mycket pengar för en dags jobb, men förhoppningsvis lönsamt i längden.
Tre liga och duktiga Bra lnfo
Relining. Killar var trevliga och mycket arbetsamma. Jobbet klarades på bara 3 dagar. Tyvärr hade de sönder en hylla i källaren och den fick vi vänta på i 8 dagar efter avslutat jobb trots flera påminnelser! Mycket irriterande! Nu är det klart och vi är i stort sett nöjda
Avloppsrenovering. Trevlig försäljare (Sebelon). Mycket bra information och dokumentation. Montören Jonatan Lyccehus var toppen. Punktlig, trevlig, serös, jobbade väldigt effektivt. Plastade in ordentligt. Höll snyggt. Flera montörer var här, alla lika trevliga och effektiva. Bra avslutning med dokumentation. Vi är väldigt nöjda och har redan rekommenderat VVStrygg Norden AB till flera personer
Vvstrygg gjorde jobbet både proffsigtvoch snabbt och det kändes som för ett rimmligt pris. Bra gjort!