Mycket god service. Gör jobbet mycket bra. Håller tidsschemat. Städar efter sig. Jättenöjd.
Wasa Parkettservice AB
Vi på Wasa Parkettservice är specialister på att slipa golv, men när det kommer till trägolv kan vi det mesta. Genom slipning, renovering, oljebehandling och lagning ger vi nytt liv till gamla golv och vid behov lägger vi nya golv som håller hög kvalitet i många år. Våra golvläggare är professionella, noggranna och flexibla...
168 omdömen om Wasa Parkettservice AB
Sedan starten hos Reco 2017
Jag fick bra bemötande, de var noggranna och gjorde ett jättebra jobb
Supertrevliga snickare som gjorde ett bra jobb. Lite mer att önska gällande kommunikationen men slutresultatet blev toppen.
Bra jobb, trevligt bemötande. Kunniga och flexibla.
Kanon kan inte vara bättre Bra bemötande bra hantverkare Kristoffer var rädd om honom, vilken klippa
Wasa Parkett har bytt golv. Arbetet blev utfört smidigt och professionellt.
Check på alla moment, dessutom proaktiva när det blev lite osäkert kring pigmentval! Mycket bra 👍
Snabbt professionellt arbete med mycket fint resultat och trevligt bemötande!
Mycket trevligt bemötande av killarna som hjälpt oss med golvet.
Ser fint ut och proffsigt i såväl bemötande som utförande.
Bra och pålitligt. Gott hantverk och dito projektledning.
Väldigt bra projektledare och mkt bra hantverkare
En stor trädgren föll ner och skadade mitt tak. Wasa Parkett gjorde ett toppenjobb med att laga taket!. Det gick snabbt och syns inte ens att någon reparation har gjorts! Som bonus kapade och samlade de veden från grenen i en hög åt mig, och riset tog de med och slängde.
Besiktning, planering och genomförande under kort tid och professionellt.
Bra, bra oppfölning av jobbet🤙
Trevligt bemötande, proffsigt och slutresultatet bra. (Golvläggning mm med anledning av en vattenskada.)
Hade aningar om att en vattenskada uppstått efter ett läckage från diskmaskinen. Var orolig att det skulle lägga grunden till ett omfattande arbete där även vårt orginalgolv skulle behöva bytas ut. Svante mfl var väldigt professionella och tog fram olika förslag beroende på de utfall som eventuellt skulle visa sig. Det slutade med att skadan inte var så allvarlig som vi trott och fuktmätningen, rivningen och återställningen blev suverän. De kom med flera förslag till bästa lösningen vilket kändes pålitligt och professionellt....
Enkelt och bra service. Bytte ut ett köksskåp och allt var prydligt och städat när jag kom hem.
Verkligen trevliga och lyssnar in vad kunden vill. Exceptionellt arbete på golvläggningen. Är så nöjd!
Arbetet utfört av Wasa parkett var över förväntan, golvet går inte att känna igen och alla trösklar och genomgående golv är verkligen superfint! Verkligen väl genomfört arbete. Det ända som kan förbättras är dialogen med kund gällande arbetstider och tillvägagångssättet när man inte har någon aning själv vill man gärna ha mer tydlighet.
Mycket trevligt och smidigt bemötande av Dennis och hans team. De fixade allt snabbt och det blev superbra. Rekommenderas varmt
Wasa Parkettservice AB hjälpte oss med en omfattande renovering av vår villa: målning (alla väggar, garderober, tak, trappa, etc..), borttagning av vägg, nya dörrar, samt nytt golv i hela huset. Vi är riktigt nöjda, Mattias och hans gäng var alltid tillgängliga och är väldigt proffsiga.
Vi slipade golvet och lackade. Resultatet blev fantastiskt bra! Vi saknade en list runt trappen som blev ersatt av en ny tex. Gamla repor och jack i golvet är borta. Supersnyggt
Jag fick både ett trevligt och proffsigt bemötande från all personal från Wasa Parkettservice. Vi är nöjda med resultatet av det utförda arbetet.
Kom tillbaka och åtgärdade fel och brister, gott bemötande
Mycket bra kommunikation från Wasas sida. Utmärkt tidhållning, vilket inte man kan säga om hantverkare generellt. Duktiga yrkesmän. Ett snyggt lagt parkettgolv. Det var bara på slutet när det skulle målas och städas som det haltade något beroende på semestertiden. Men allt är klart. Vi är nöjda!
Mycket bra jobb! Golvet är precis som nytt.
Lyrhörda o hjälpsamma. Fick bra hjälp o snyggt resultat.
Hej Han som stoppade in fläkten var supertrevlig! Han efter ifrån er som skulle kolla jobbet var sur o grinig, usch! Men de som hämtade möblerna och han som fixade golvet var helt suveräna och förstående, glada o härliga…..därav högt betyg men minus på er kille! Med vänlig hälsning, Pia
Mycket bra snabbt ordnad med utbyte av parkett , omslipning o lack av golv
Bästa servicen och resultatet är lika bra 👍🏽
Bra bemötande och ett väldigt bra utfört arbete!
Proffsiga, effektiva och trevliga.
Kommunikationen var bristfällig Informationen var bristfällig Utförandet att jobbet var bra
Mycket professionellt bemötande och utfört jobb
Hej! Bra bemötande och proffsigt utfört jobb. Tack för det, vi nöjda! Fredrik
Vi har ett hus ute på Värmdö och har genom rekommendationer använt oss av Wasa en gång tidigare för ca 2 år sedan. Proffsigt från start och engagerade i våra önskemål. Renoveringen då gällde korrigering av Ekgolv samt slipning och lite rep av trappa. Nu ska köket få nya golv och vi är helt trygga med valet av Wasa Parkett igen, som också håller oss informerade om hur arbetet fortsätter, kommer i tid och besvarar våra frågor. Snyggt blir det! Vi kan varmt rekommendera killarna på Wasa. / Birgitta och Allan
Professionellt. Öppna för diskussioner om olika förslag. Hade tålamod att vänta när vi inte kunde bestämma oss. Nytt golv i kök och sovrum. Golvläggaren var lätt att samtala med. Duktig. Lyhörd för olika önskemål.
Så duktiga trevligt bemötande, vi är otroligt nöjda med golvet. Ingen väntetid heller wow kan varmt rekommendera Wasa Parkettservice AB
Otroligt nöjd med slipning av golv och trösklar (69 kvm slipat)!! Sliparen var väldigt noggrann med att tejpa mina nymålade lister och det syntes knappt några märken alls. Golven och listerna är jämnt behandlade och min snickare sa att det var ett av de bättre jobb han sett. Allt utfördes på en dag, även om arbetsdagen blev lång. Tack till dig som var här. Bra kontakt med Mattias hela vägen. Rekommenderas.
Det har fungerat utmärkt. De har varit snabba med åtgärder och vänligt bemötande.
Golvbyte efter inbrott. Bra första kontakt, därefter svårt att få kontakt med person som hade ansvar. Ni har svårt för att hålla reda på datum och tid. Slutresultatet av golvläggningen blev bra.
Vänligt, lyssnande och proffsigt bemötande. Parkettläggningen blev sååååå bra. Mycket, mycket nöjda
Fick hjälp med golvbyte av Wasa parkett efter en vattenskada och allt gick väldigt smidigt. De var proffsiga, noggranna och enkla att ha att göra med. Resultatet med nya parkettgolvet blev perfekt. Kan rekommendera företaget!
Vi behövde byta över 60m2 golv efter en vattenskada, samt delar av tak i våningen under och under golvbytet flytta runt på möbler inkl. delar av de fast monterade skåpen/bänkar i köket. Bemötandet, kunskapen hos hantverkarna och servicen var utmärkt. Det var en jobbig period med uttorkning och hål mellan våningsplanen. Wasa parkett gjorde vad de kunde för att underlätta. Vi är supernöjda.
Fast and efficient service. The work was completed without any hassle. Impressed.
Trevliga, effektiva och tillmötesgående.
Jag fick ett bra bemötande, och all kontakt med företaget var bra. Bra med uppföljning efter arbetets slut. Mycket snyggt gjort med byte av brädor vid kylskåpet efter vattenskada o omslipning av golvet.
Slutresultatet blev bra. Måste bara föra en dialog med den som kommer.
Kompetenta och trevliga. Utförde arbetet till fullo