Vi på WAU vill fixa ditt yttre och bry oss om ditt inre. Kom till oss, slappna av och släpp taget om vardagen en stund.
Magdalena H:
Anna har mitt fulla förtroende sedan ett antal år tillbaka. Hon är otroligt lyhörd och förstår precis vad jag och mitt hår vill åstadkomma.
Carin B:
Helt suveränt!
Mitt första besök på WAU och jag valde Jessica L.
Så lyhörd för mina önskemål och med ett tryggt omtänksamt bemötande av Jessica L.
För jag skulle klippa av mitt långa risiga hår, något nervös och med beslutsångest. Jag överlämnade allt i hennes händer. Med sin kunskap, talang, blick och erfarenhet, tog hon sig an uppgiften.
Resultatet över förväntan, gjorde mig lycklig och rörd till tårar!
Klippning, färgning och slingor! Så nöjd - Kan varmt rekommenderas. Jag återkommer helt klart till Jessica L!!
Nina B:
Är en trogen kund sedan 12 år och åker från Köping. Tiina utför alltid magi och jag blir alltid lika nöjd! Hon har en förmåga att se varje människas potential, vilken färg och form som passar just dig.
ALLA är supertrevliga och man känner sig alltid så välkommen. Otroligt duktiga, kunniga och serviceinriktade, de gör alltid det där lilla extra som gör att man känner sig ompysslad. Man lämnar alltid salongen med ett leende och med ny energi. Rekommenderas varmt!
Malin Margareta H:
Kan varmt rekommendera denna frisersalong där den kvinnliga frisören som driver stället är superproffsig. Hon har formkänsla och är en väldigt trevlig och behaglig person dessutom. Hon är väldigt noga så när man går därifrån så har man ett leende på munnen. Det är ett ställe som andas retro så man får sig mycket till livs. Jag är alltid nöjd med håret efter att ha klippt mig där.
Med vänlig hälsning från
Malin
Johan B:
Johanna som äger salongen är en toppenfrisör som både jag och tjejen gått hos länge. Hon är alltid lyhörd med mina önskemål och slutresultatet är alltid i linje med vad jag tänkt mig.
Johanna är alltid glad och trevlig och man känner sig alltid välkommen.
Rekommenderar verkligen att ni bokar en tid och testar själva :)
Roger K:
Toppklassfrisör helt enkelt! Mycket trevligt bemötande, med såväl lyhördhet för kundens önskemål som professionell rådgivning. Man blir alltid mycket nöjd efter varje besök, och bokar därför en ny tid gång på gång. Mycket trevligt inredd salong, dessutom centralt belägen med goda parkeringsmöjligheter i direkt närhet.
Cj L:
En av Köpings bästa frisörer! Jätteglad och trevlig personal, fräsch inredning och du känner dig alltid välkommen dit! Efter första besökte var jag fast och har besökt dem sen dess. Rekommenderas starkt!
Anli N:
Alltid trevligt bemötande från personalen och fräsch och lagom salong. Mycket trevliga och lyhörda frisörer! Duktiga och måna om kundens nöjdhet med resultatet. Hela familjen blir alltid så nöjda när vi går därifrån och får ofta komplimanger för håret och frågan vem som klippt. Rekommenderas varmt!
Vivi S:
Rekommenderar varmt Hair Design. Stans bästa salong. Professionella, trevliga, jätte duktiga och erfarna personal. Jag färgade, klippte och fönade håret hos Raida. Otroligt skicklig frisör och har rätt fingertoppskänsla för färg och vad som är snyggt . Jag har fått många komplimanger för mitt hår och jag har aldrig varit nöjdare. Jag rekommenderar henne varmt!
Therese D:
Outstanding!! Malin är duktig på både frisyrer och färg. Hon ger råd och tips som verkligen passar varje person/personlighet.
Finns ingen annan i stan som kommer i närheten av henner service o kunnande.
Novalie K:
Hos "Frissan" lyssnas det på vad det är du vill göra. Trevlig liten lokal med mycket trevliga fissörer. Verkligen bra priser. Klart mycket bättre än ytligheten på stan och priserna där.
Pou Y:
Västerås bästa frisörsalong om inte hela Sveriges. De senaste 8+ åren har jag klippt mig hos bl a Andreas och har alltid varit supernöjd. Har under vissa perioder endast besökt Västerås pga klippning hos Cut & Blow. Supertrevlig bemötande i trivsam miljö. Personalen har den kompetens som behövs för att utföra sitt arbete till kundens belåtenhet. Rek++++++++++++
Christian S:
Har klippt mig här till och från på drop-in under många år och aldrig varit missnöjd. Frisörskorna är väldigt proffsiga och trevliga.
En del kanske tycker att det är dyrt här men då de ligger mitt i stan, är väldigt etablerade och seriösa (betalar skatt till skillnad från många andra) tycker jag deras prissättning är fullt rimlig. Man får ofta vad man betalar för också.
Jessica d:
Kvalite och service till max. en kreativ salong med kreativa människor är vad du får.
Är jätte nöjd med jobbet dom la ner på mig.
Färg och klippning som ingen annan fixar.
De här är nått för alla.
Ingela H:
Liten personlig salong med mycket engagemang och kunskap. Man känner sig alltid väl omhändertagen och Meral är dessutom väldigt trevlig. Min favoritsalong i många år.
Kan verkligen rekommendera den till andra.
Cj L:
En av de bättre i stan med trevlig personal. Ingen standard att de tvätta ur håret, tyvärr och du går med fördel hit om du vill klippa dig mer basic.
Susanne L:
På Skallbergsssalongen kan man bli garanterad en bra klippning. Jag var där en gång och klippte mig och när jag blev klar var resultatet helt fantastiskt, jag var verkligen nöjd. Lokalen var mysig och trivsam, som även personalen var, vilket också är viktigt.