Frida P

Frida P

149 omdömen om Frida P

Sedan starten hos Reco 2022
Wilmer P

Jag fick exakt det jag vad om, blev super nöjd!

Ida W

Frida är jätte trevlig att prata med och frisyren blir alltid som man önskar sig. Hon är vädligt bra på att anpassa sig efter kundens behov.

Kristina B

Frida är skicklig i sitt yrkesutövande och har ett mycket fint bemötande.

Mattias K

Mycket väl omhändertagen, och duktig på vad hon gör.

Pekka N

Som vanligt ett vänligt bemötande och eftersom Frida har klippt mig ett antal gånger så vet hon hur jag vill ha det. Mycket nöjd med resultatet.

Svar från Frida P

Tack Pekka, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Teresia L

Väldigt duktig frisör! Blir alltid supernöjd 😊

Svar från Frida P

Stort tack Teresia, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! 🙂 Varmt välkommen tillbaka.

Inger M

Frida har varit min frisör i många år och jag vill aldrig byta. Hon är proffsig, lyhörd och jättetrevlig. Denna gång fick jag en ny look med lite uppklippt nacke. Frida ger bra förslag och lyssnar in hur jag vill ha. Rekommenderar också bra produkter som gör att mitt hår känns friskt och glansigt.

Svar från Frida P

Tack så mycket för din fina feedback Inger! Den betyder mycket för oss och vi är så tacksamma att du väljer att återkomma till oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen och igen och igen :)

Marie S

Jag är supernöjd med Fridas hantverk. Hon klipper utan tvekan mitt korta hår och det blir perfekt varje gång. Förutom det är hon en trevlig tjej som man känner sig trygg med.

Svar från Frida P

Tusen tack Marie, för din feedback! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Agneta P

Frida är kunnig, lugn, förtroendeingivande,trevlig,effektiv,kan ge bra råd och tips vad som är bra för mitt hår.Kommer tillbaka garanterat.

Svar från Frida P

Din feedback värmer, stort tack Agneta! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Lena E

Frida är alltid så proffig i sitt bemötande och man känner sig alltid så fin i håret när man går därifrån. Hon tipsar om produkter som passar min hårtyp, ok de kostar en del, men gör min hårkvalitet så mycket bättre.

Svar från Frida P

Stort tack för din feedback Lena. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!