Har gått till Yama i över två år. Lika trevlig och professionell som första gången jag va där som senaste
35 omdömen om Yama C
Tusen tack för din feedback Jesper, den betyder massor för oss! Vi är verkligen tacksamma för att du väljer att komma till oss om och om igen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags nästa gång!
Trevlig lätt att prata med bra klippning
Tusen tack Torgny! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket trevlig, snabb och framför allt duktig.
Tack för din feedback Sune, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Han är en riktigt bra barberare som alltid lyckas att få mig nöjd med min klippning. Samt bidrar han med roliga konversationer som gör att man gärna vill träffa han när det är dags igen.
Tack för din feedback Melker. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka för ditt nästa besök.
Duktig, b vi siste vad han pratade om när det kom till sköggtrimmning och dess produkter. Mycket nöjd👍😊
Stort tack Per-Emil! Roligt att du är nöjd med ditt besök 🙂 Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Som en riktig frisör ska bemöta sina kunder han är även Kungen av barberare :)
Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss Kevin! :) Stort tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka!
Toppen! rekommenderar, supertrevlig, får till det man är ute efter.
Tusen tack för din fina feedback och för din rekommendation Elie. Varmt välkommen igen!
Trevlig och mycket kompetent barberare och frisör! Möts alltid av ett leende!
Stort tack Andreas! Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Proffesionell och bra konsultation, och en duktig barberare
Stort tack för din feedback Mikael, hoppas vi ses snart igen.
Brukar fixa hår/skägg hos Yama, alltid bra bemötande och bra resultat
Stort tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback Mikael och kul att du är nöjd! Hjärtligt välkommen tillbaka!