Mycket bra att jobbat. Hela bilen otroligt fin. Fint bemötande.
Wellkept
Välkommen till Wellkept! Här använder vi endast de bästa preparaten när vi utför rekond och lackskyddsbehandlingar på bilar, båtar och motorcyklar. Vår personal vet vad de gör och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vi ska bli ännu bättre. Vi är så säkra på vår sak att vi kan ge något vi kallar Nöjd-Kund-Garanti: bäst...
1038 omdömen om Wellkept
Sedan starten hos Reco 2014
Hej, Fred Vad bra att du vart nöjd med oss och vårt arbete. Alltid lika välkommen åter! Mvh, Personalen på Wellkept
Wellkept har i 18 år behandlat alla våra bilar och alltid med ett mycket bra och professionellt resultat. Lika roligt varje gång att hämta en bil som både känns och ser ut som ny.
Hej, Ugo Vi tycker att det är lika roligt att se dig varje gång du är här! Ja, 18 år det är en lång tid men vi hoppas på att få se dig i många år till :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Snabb och bra service, samt med beröm godkänt resultat.
Hej, Roger Om det vart med berömt godkänt så är vi väldigt nöjda :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Toppen bra bemötande och professionellt utfört jobb som jag är mycket nöjd med
Blev mycket väl omhändertagen!!!! Mycket trevlig personal!!! Mycket bra resultat!!!!
Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet och slutprodukt.
Hej, Claes Har vi levererat en slutprodukt som du är nöjd med och med ett bra bemötande, är vi väldigt nöjda! Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemötande och trevlig personal och ett bra utfört lackjobb
Hej, Jarmo Vi är glada över att du är nöjd med oss! Mvh, Personalen på Wellkept
Alltid professionellt mottagande och utförande av lackvårdsbehandlingen. Bilen känns som ny när jag hämtar ut den.
Hej, Lars Johan Tack för dessa fina rader, Vi är glada över att få så fina omdömen. Mvh, Personalen på Wellkept
Det var mycket Vänligt och professionellt.
Hej, Birgir Tack för att du tog dig tid att ge oss detta fina omdöme! Mvh, Personalen på Wellkept
Alltid lika bra service och resultat
Hej, Fredrik Vi är glada över att du tycker vi håller nivån på resultat samt service! Mvh, Personalen på Wellkept
Utmärkt Mycket bra Keramisk behandling
Hej, Carl Axel Vi är glada över att du är nöjd med vår ProCeramic behandling Mvh, Personalen på Wellkept
Stor tumme upp för väldigt bra service!
Hej, David Tack för "tummen" upp! Mvh, Personalen på Wellkept
Trevliga o professionella. Gjorde keramisk lackbehandling o resultatet blev över förväntan. Rekommenderas
Hej, Fredrik Tack för att du vill rekommendera oss till andra! Mvh, Personalen på Wellkept
Wellkept tog hand om min bil på ett mycket bra sätt. Personligt och proffsigt bemötande. Känns som de lade extra energi på min bil.
Hej, Anders "Personligt och proffsigt" . Då känner vi oss väldigt nöjda med vårt arbete. Tack för detta omdöme. Mvh, Personalen på Wellkept
Trevligt bemötande och upplevde att de hade gjort sitt yttersta för att vårda min bil 😃
Hej, Charlotte Tack för ditt besök. din Volvo vart väldigt fin, men den var redan väldigt fin då du kom med den. En välskött bil blev extra fin. Mvh, Personalen på Wellkept
Välorganiserade. Rent och fint i garaget. Vänligt bemötande. Kunniga. Äldre bil blev som ny.
Hej, Pierre Vi blir glada över att du tyckte det var rent och fint hos oss. Det är lätt att bli "hemmablind" och inte se hur andra uppfattar oss. Tack för dessa ord! Mvh, Personalen på Wellkept
Ni är bäst, som alltid. Super nöjd!!!
Vi tackar för dessa fina ord om oss! Mvh, Personalen på Welllkept
Har gjort mitt första besök på Wellkept (efter rekommendation) och jag kommer att återkomma! Stort tack till Kristian med personal (speciellt till Daniel som tog hand om min bil). Trevligt bemötande, bra utfört arbete, tillgång till hyrbil. Jag kommer att rekommendera Wellkept till mina vänner (och alla andra). Kurre
Hej, Kurt Vi tackar och bugar oss djupt för dessa rader! Roligt att du vill rekommendera oss till andra :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Bra service trevligt bemötande och ett mycket bra resultat. 👍
Hej, Anders Bara trevliga ord, det tackar vi väldigt för. Mvh, Personalen på Wellkept
Det var riktigt bra service och resultat
Hej, Göran Vi är glada över att du är nöjd med vår service samt resultatet på arbetet! Mvh, Personalen på Wellkept
Hej, Henrik Tack för det kortaste omdömet vi fått under alla år :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Höga förväntningar som infriades helt och hållet.
Hej, Sven Att vi infriade dina förväntningar gör oss nöjda! Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsigt mottagande, väl utfört jobb både invändigt och utvändigt. Trevlig personal som gick igenom vart som gjorts och att jag kan fortsätta tvätta med materialet jag redan har även om det inte var från Wellkept. Även den andra bilen kommer att få Wellkepts förtroende att snyggas upp.
Hej, Anders Vi är glada över att du vart nöjd med oss samt vårat arbete. Du är alltid välkommen med flera bilar :-). Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsiga och som vanligt mycket vänligt bemötande och bilen som ny efter den keramiska lackbehandlingen och invändig rekonditionering.
Hej, Kjell Tack för att du är en återkommande kund. Vi är så klart glada över att du är nöjd med det arbete vi utför. Välkommen åter! Mvh, Personalen på Wellkept
Hämtade min bil för återbehandling nummer 3 precis och är precis lika nöjd som vid tidigare behandlingstillfällen. Bilen lämnar Kristian och hans team i perfekt skick varje gång och jag kan inte annat än att varmt rekommendera deras tjänster. Tusen tack WellKept!
Hej, Tommy Du anar inte hur mycket dessa ord betyder för oss på Wellkept. Vi kämpar på i dessa tider och det är ni kunder som får oss att fortsätta. Tusen tack Tommy. Personalen på Wellkept
Idag hämtade jag ut min Ford från killarna och tjejerna på Wellkept, som vanligt trevlig personal både vid inlämning och uthämtningen! Sen deras lackskydd håller verkligen har själv jobbat i branschen tidigare så detta ställe kan jag verkligen rekommendera utan tvekan. Åk dit och kolla vad de just kan göra för din bil 😃 På återseende /// Jonas
Hej Leif Roligt att en i "branchen" tycker att vi gör ett bra jobb och rekommenderar oss till andra. Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemötande snabb service trevlig personal
Hej, Börje Vad roligt att du fått bra service samt att du tycker att vi är trevliga. Alltid välkommen till oss på Wellkept. Mvh, Personalen på Wellkept
Hela prcoessen med att beställa tid och få lackskyddsarbetet utfört gick mycket smidigt. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas!
Hej, Lars Vi blir glada över att du upplevt processen hos oss som smidig och trevlig. Då har vi lyckats :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Trevligt bemötande. Proffsigt bemötande. Bra resultat.
Hej, Björn Tack för att du tog dig tid att skriva ett par rader om oss. Alltid välkommen tillbaka. Mvh, Personalen på Wellkept
Kanonbra resultat, trevligt gäng
Hej, Gunnar Roligt att du trivs med oss på Wellkept samt att du är nöjd med resultatet. Mvh, Personalen på Wellkept
Professionellt och vänligt bemötande. Var där för andra gången för återbehandling av lackskydd. Alla behandlingar förklaras ordentligt och resultatet blev kalasbra. Rekommenderar varmt!
Hej, Niclas Tack för detta fina omdöme. Roligt att du upplever att vi tar tid med dig som kund och förklarar det som känns viktigt för dig! Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemötande, kunnig personal. Kan varmt rekommendera Wellkept som vet hur en bil ska tas hand om.
Hej, Anders Vad glada vi blir när vi läser ditt fina omdöme om oss. Mvh, Personalen på Wellkept
Bilen blev fin och blank men vi hade inte förstått att behandlingar behöver upprepas så ofta.
Hej, Thomas Tack för ditt omdöme. 24 månader är 8 årstider med allt vad de har att erbjuda. Du väljer själv om du tycker att det är dags efter 24 månader eller inte. Hoppas vi ses framöver. Mvh, Personalen på Wellkept
Trevligt bemötande. Bra kvalitet i arbetet. Har nyttjat Wellkept i många år.
Hej, Patrik Alltid lika roligt med nöjda, återkommande kunder! Välkommen åter när det är dags. Mvh, Personalen på Wellkept
Vänligt och proffsigt bemötande. Alltid toppkvalitet och stort ansvarstagande. Jag har lämnat över tio bilar till Wellkept genom åren och alltid varit supernöjd.
Hej, Christoffer Du fortsätter att lämna dina bilar till oss, så något måste vi göra rätt :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Grym service, trevligt bemötande och proffsigt resultat. Lackskyddsbehandlat två bilar hittills, kanonbra varje gång.
Hej, Marco Tack för din fina rekommendation! Vi tar gärna hand om dina bilar i framtiden :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Ett företag att rekommendera trevligt. Bemötande och bra utfört arbete😀😀
Hej, Christer Vi blir glada när du vill rekommendera oss till andra. Mvh, Personalen på Wellkept
Grym service som vanligt, rekommenderas varmt!
Hej, Michael Tack för de fina orden, vi är glada över att du rekommenderar oss till andra. Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemötande och väl utfört arbete.
Hej, Claes-Erik Om du är nöjd så är vi nöjda :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Mycket nöjd med allt. Varit det efter varje behandling.
Hej, Jan Mycket nöjd med allt, då känns det som att vi gör rätt. Välkommen åter när det är dags! Mvh, Personalen på Wellkept
Väldigt trevligt bemötande och stor kundvänlighet vid telefonkontakt och med avseende på vilka produkter som de kunde erbjuda. De redogjorde tydligt och bra av vad de kunde erbjuda och hur bilvården skulle genomföras. Beställde keramisk lackbehandling, glas- och fälgbehandling och det arbete som de utförde gav ett mycket positivt resultat och bilen både såg och kändes som ny igen, efter sina1 1/2 år utan seriös bilvård. Erhöll även ett mycket trevligt bemötande vid inlämning och hämtning av bil, samt att man erhöll en genomgång av det arbete som de utfört vid avhämtning av bil.
Hej, Kenneth Bra att du upplever att vi tar tid med er kunder. Det kan kännas ibland att vi är stressade och inte alltid hinner med att förklara samt visa. Det gör oss nöjda att du upplever att vi tar oss tid med er som kund. Mvh, Personalen på Wellkept
Har både lackskyddat och låtit Wellkept handtvätta flera bilar som som jag ägt. Man får alltid så fint bemötande och servicen är toppen! Åker alltid därifrån med en glittrande bil och ett glatt leende!
Hej, Magnus Roligt att se dig med en nybil. Vi brukar ju tvätta din med jämna mellanrum så vi ses säkert snart :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Proffessionellt rakt igenom. Vi behandlade ett par nya Tesla både ut och invändigt och de blev kanon.
Hej, Jan Ja dina Teslor vart fina och det var roligt att du vart nöjd med det vi levererade. Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemötande, färdig på tid och bilen blev som ny. Mycket nöjd med resultatet!
Hej, Mats Vi är glada över att du vart nöjd och tycker om vårt bemötande :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Förutom ett trevligt bemötande, så var resultatet av deras arbete på min sommar bil klart över förväntan!
Hej, Lars Roligt att du vart nöjd med resultatet och vårt bemötande. Hoppas det blir sommar snart igen så att du kan ta fram din bil. Mvh, Personalen på Wellkept
Jättebra bemötande, väl utfört arbete. Eftersom jag använt wellkept förut så hade jag höga förväntningar som de som vanligt uppfyller. Flexibla i hämtning/lämning av bil.
Hej, Alexander Roligt att vi uppfyller dina höga förväntningar på oss! Bra att du upplever att vi är flexibla vilket vi alltid försöker att vara. Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsigt bemötande och snyggt jobb
Hej, Robert Vi är glada över dina ord vilket gör ett fint omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Otroligt professionella och urmärkt kundservice! Nu har jag haft min bil inne för återbehandling efter en skada. Jag var mycket nöjd med första behandlingen och återbehandlingen blev minst lika bra. Man hade även snyggat upp bilen invändigt, vilket vi inte ens hade pratat om. och det var inget som heller hamnade på fakturan. Så otroligt nöjd.
Hej, Carl Roligt att du tycker att vi är professionella :-). Vi känner oss nöjda när vi får ett så fint omdöme från dig. Mvh, Personalen på Wellkept
Jag har varit kund hos Wellkept i över 15 år nu och alla mina bilar har blivit så välbehandlade. Idag hämtade jag min nya bil som fått den bästa behandlingen både invändigt och utvändigt. Eufori är känslan när jag ser bilen. Den är finare nu än när den var ny. Samtidigt är personalen så engagerad och lika entusiastiska som jag och de putsar lite extra på bilen hela vägen ut ur lokalen. Tack för ytterligare en fin bil.
Hej, Jenny Roligt att se dig igen. Ja, du har varit våran kund under många långa år. Du är alltid glad över jobbet vi utför på dina bilar och det gör oss glada. Tack för detta fina omdöme. Mvh, Personalen på Wellkept
Bra och snabb service med skyddslackering av bilen.
Hej, Gustaf Roligt att du tycker att det varit smidigt och bra service hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept