Bra och seriöst intryck. Bra servicenivå
Wica Bygg
Wica Bygg grundades 2015 efter många års erfarenhet i byggbranschen. Vi åtar oss alla typer av arbeten inom byggbranschen och utmärker oss extra mycket med våra kök-och badrumsrenoveringar samt takrenoveringar. Vår målsättning att alltid slutföra arbeten med nöjda kunder och långsiktiga relationer. Vi lägger stort fokus på...
5 omdömen om Wica Bygg
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
bra kontakt initialt, stor uppmärksamhet på våra behov. Bytte tak på vårt sommarhus och byggde ut trädäcket. Jobbet jättefint gjort. Motsvarande våra förväntningar
Min upplevelse var super, snabbt och effektivt jobbat med ett slutresultat över förväntan!
jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen
Pålitliga hantverkare som gjorde ett gediget arbete. Arbetsledaren, William, var lyhörd och kunnig. Ska absolut använda Wima Bygg igen. // Janne Wiberg Stockholm
Vi totalrenoverade vårt kök samt lade i eluppvärmt klinkergolv i kök och hall. Wima Bygg var huvudentreprenör och vi har bara gott att säga om dom. En dedikerad och mycket trevlig byggledare (William) som under hela byggtiden 3-4 veckor hade en mycket bra dialog med oss. Alla våra högt ställda förväntningar uppfylldes mer än väl. Även underleverantörerna var mycket kunniga och trevliga. Rekommenderar gärna Wima Bygg för liknande uppdrag.
Otroligt seriös och kunnig personal samt ett pålitligt bolag. Snabbt, prisvärt och trevligt bemötande. Varmt rekommenderas! Vi fick hjälp