Emil

44 omdömen om Emil

Sedan starten hos Reco 2024
Andrea T
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Finaste Emil! Andra besöket hos dig och jag är supernöjd. Har alltid varit nojig när det kommer till att färga eller klippa håret hos andra men du är min comfort zone. Oavsett vart min fotbollskarriär tar mig kommer jag alltid besöka dig på Wide Alley ❤️

Mette J
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Emil gjorde min dag! Det var min första klippning efter att ha gått igenom bröstcancer under 2023-24. Jag möttes av en härligt glad och positiv kille som hjälpte mig förstå mitt nya hår och gav bra inputs som jag behövde. Jag kunde inte fått bättre hjälp en det Emil gjorde för mig. Han botade nog också från min frisör fobi.

Maja F
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Aldrig varit så nöjd som hos Emil. Mitt sönderblekta hår har fått nytt liv, han lyssnar verkligen in vad man vill ha och man blir otroligt väl omhändertagen. Rekommenderas starkt!

Tanya M
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Jag är så nöjd med Emil, gått till honom i flera år. Han är grym på sitt jobb och förklarar sin vision på ett pedagogiskt sätt. Sen är det ju oxå en väldigt fin salong han driver😁

Karin F
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Levererar som vanligt 👍. Trevligt och jag kommer att sakna Emil när vi flyttar till en annan del av landet.

Anne B
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Bästa frisören - alltid supernöjd när jag går därifrån!

Gunilla L
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Jag har gått hos Emil i många år och är väldigt nöjd med hans kunnande inom sitt yrke.

Elin F
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Har gått hos Emil i över 10 år! Emil är duktig på allt från långt till kort hår blondt till mörkt. Man blir alltid nöjd och glad när man har varit hos Emil. Så trevlig stämning på salongen!

Jonathan S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Duktig och med fingertoppskänsla för vilka frisyrer som passar olika personers hår och stil.

Karin J
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Emil är väldens bästa frisör! Han har verkligen blick för frisyr och färg. Det är alltid en trevlig stämning på salongen, så man trivs verkligen där! Han är BÄST