Jag har aldrig blivit så nöjd som jag har blivit hos Ida. Hon var väldigt mån om att det skulle bli precis som jag ville ha det och förstod verkligen exakt vad jag menade när jag beskrev hur jag ville ha mitt hår. Hon var även så trevlig och tillmötesgående. Framöver kommer jag gå till Ida, för som sagt har aldrig blivit så nöjd med mitt hår som nu!
61 omdömen om Ida
Ida är supertrevlig, lugn och väldigt duktig på det hon gör. Jag rekommenderar henne starkt ☺️
Ida är en otroligt duktig frisör. Hon är noggrann och klippningen blir perfekt varje gång. Utöver det visuella resultatet så är hon även väldigt trevlig och behaglig att vara med.
Ida är lyhörd, påläst, proffsig och dessutom supertrevlig! Jag har tidigare haft svårt att lita på frisörer med mitt lockiga hår, men inte med Ida! Kan varmt rekommendera henne till alla. :)
Blev som jag hoppades! Ida är en bra lyssnare.
Väldigt duktig och trevlig frisör 😊 Jag kan starkt rekommendera henne!
Ida was fantastic - really nice, listened to what I wanted, gave me a really great haircut!
Ida ser kunden, lyssnar in & är fantastiskt duktig/proffsig på sitt hantverk. Jag rekommenderar alla att besöka salong Wide Alley & träffa all trevlig personal som jobbar där🌟
Man blev väll bemött och fick en bra klippning, jag kommer definitivt vilja komma tillbaka igen!
Ida är grym! Hon är superproffsig och vet verkligen vad hon gör. Alltid noga med att lyssna på vad man vill ha och resultatet blir alltid bättre än man tänkt sig. Rekommenderas varmt! Trogen kund sen 8 år tillbaka.