Emil

87 omdömen om Emil

Sedan starten hos Reco 2024
Frederik S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Alltid lika trevligt att klippa sig hos Emil! Han är enormt kunnig. Rekommenderar verkligen!

Josefin K
Skrev om Emil en del av Wide Alley

När du har varit hos Emil blir det omöjligt att gå till någon annan. Hans noggrannhet, kreativitet och skicklighet är i en klass för dig. Aldrig är man så snygg och nöjd med håret som när man har varit hos Emil! Du är bäst, Emil!

Svar från Emil

😭😭😭❤️❤️😭😭❤️❤️ asså ! Tack bästa! Men hade aldrig gått utan dig ju! Alltid positiv alltid kreativ! Bästa

Julia S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Emil är en fantastiskt duktig och professionell frisör, med bäst service som alltid ser till kundens bästa! Kommer absolut fortsätta att återkomma.

Elisabeth B

Emil levererar ALLTID över förväntan 🤩

Gunilla K
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Han tog verkligen tag i mitt hår på ett mycket bra sätt. Jag hade en mycket dålig klippning från en annan salong, så han fick försöka att klippa bort en hel del som var dåligt. Mycket bra service.

Linn S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Tog min luddiga beskrivning av jag ville ha och gjorde något fantastiskt. Otroligt skicklig på både klippning och färg. Den i särklass bästa frisören som jag har varit hos.

Svar från Emil

Nämen! Fy fan av fint 😭❤️‍🔥😭 jag dör. Tack tack tack . Men framförallt tack för en sjukt mysig lördag med dig ❤️

Stina J
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Alltid otroligt nöjd med färgning och klippning. Proffsig, kunnig frisör. Rekommenderar, du blir inte besviken.

Svar från Emil

Tack Stina ❤️ det är ALLTID så himla kul när du och din familj kommer till salongen. Energidepån blir max fylld

Irina S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Lyssnar på kundens förslag men alltid med en egen twist. Bra färgkännedom vilket leder till ett bra slutresultat anpassat efter kundens färger. Efter några besök har Emil lärt känna mitt hår och mina preferenser vilket oftast leder till bäst utfall! Mkt nöjd med hans känsla och kunskaper för färg och klippning!

Vilka fina ord Irina❤️ tack så jättte jättte mycket ❤️❤️❤️

Annie L
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Vi bytte ut en riktigt trött, lång och alldeles tråkig frisyr till en maffig höstskimrande vacker färg och en kortare frisyr. Emil är väldigt duktig på att se vad jag som kund behöver. I det här fallet så blev det hur bra som helst! Jag är väldigt nöjd. 🤗

Tack Annie 🥰🥰🥰🥰 alltid lika kul och mysigt

Kim M
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Otroligt kunnig och proffsig! Har aldrig gått därifrån missnöjd.