Wm El Och Solskydd AB

Wm El Och Solskydd AB

wmel.se
  • Badge2024
4.8

Wm El & Solskydd har sedan 2010 varit aktiva och hjälpt kunder till trygga och säkra elianläggningar. Arbetar med belysning, kraft, smarta styrningar, energibesparings installationer, laddboxar, markiser, pergola alla typer av gardiner mm. Wm El & Solskydd har stort fokus på säkerhet och hållbarhet. Sedan 2021 kör vi 100%...

28 omdömen om Wm El Och Solskydd AB

Sedan starten hos Reco 2024

Burckhart A
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Trevligt bemötande bra service, snabb återkoppling.

Andreas M

Super bra installatör. Kunnig och trevlig. Mycket noggrann

Kurts A
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Har vi problem så löser dom det snabbt 😊

Christer Ö
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Båda tillfällerna kom dom snabbt och utförde arbetet helt i min smak. mvh Christer

Anna T
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Trevligt bemötande, flexibla och lösningsorienterade, levererade helt enligt förväntningarna.

Anders W
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Bra pris, egna elektriker . Fick problem med en motor på en av markiserna som de bytte smidigt och snabbt på garantin.

Göran P
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Utmärkt hantering av vårt uppdrag att renovera våra markiser för full funktion! Snabb återkoppling och åtgärd direkt efter 1a telefonsamtalet! Dessutom mycket trevlig och korrekt personal! Mvh Peterssons

Pieter M
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

WM El bytte hela elanläggningen i vårt hus från 1962. Slutnotan och offerten stämde bra överens. Snabbt och smidigt utfört arbete. Bra dialog med alla inblandade.

Luis E
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Intallation av laddningsbox gick ganska bra. det tog mer en 4 veckor från att man fick besked att laddningsboxen skulle installeras till själva installationen. Det verkar som att kommunikation mellan Elgiganten och Wm El och Skydd AB tog tid.

Fp A
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Vi har använt WM ett flertal gånger och är nöjda med bra service och engagemang från både markis montörerna och elektrikerna. Kunniga, trevliga och alltid bra utfört arbete varje gång.

Helen S
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Alltid med service i fokus, ett gott bemötande och snygga lösningar som tål att tittas på

Michel B
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Bra och snabb kommunikation. Fick hjälp med det jag ville på ett effektivt sätt till ett rimligt pris.

Alexandra E
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Båda medarbetare jag träffade var trevliga, flexibla och kommunikativa. De kom, trots kort varsel, och de genomförde jobbet snabbt. Självgående och pålitliga men också informativa under processens gång. Supernöjd med deras service i helhet, levde upp till alla förväntningar!

Henrik A
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Bra, trevlig och proffsig firma.

Björnåsens F
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Mycket bra bemötande. Bra jobb som gjordes självständigt och enligt ök. Jobbet bestod i att dra in el till en "bod" och att montera en hjärtstartare

Tina B
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Tycker allt har varit fantastiskt. Snabb återkoppling och duktiga på det dom gör. Rekommenderar verkligen WM El!

Lars B

Bra arbete trevligt benötande

Bosse B
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Min upplevelse är 5/5. Haft problem med mina två markiser, kontaktade då Mathias från WM El som löste det på direkten!🌟

Robin A
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Jag fick snabb och bra service med mina elproblem på uteplatsen.

John C
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Kompetent, serviceminded och effektiv elservice.

Martin H
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Levererar alltid kvalitet och på rätt tid. Martin

Vlona S
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Lösningsorienterade och väldigt trevliga! Jag har anlitat Wm El Och Solskydd AB vid två tillfällen och kommer att fortsätta att göra det i framtiden också.

Bengt B
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Mycket nöjd med deras arbete. Började med en personlig genomgång. Det utförda arbetet gjordes professionellt och bra på avtalad tid. Helt perfekt, snabbt och korrekt. Ett företag att rekommendera . De installerade skymningsljuspå ytterbelysningen och bytte samtidigt ut de gamla kontakterna inomhus.

Husaren A
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Ett mycket bra och seriöst elföretag med hög kompetens som utfört både små och även större och avancerade elinstallationer för vår verksamhet. Vi har anlitat de flertalet gånger genom åren och de har skött uppdragen på ett bra, effektivt och fint Sätt. Framförallt har vi uppskattat att de snabbt infunnit sig snabbt och löst problem som uppstått med elen som stoppat verksamheten. Josef/Café Husaren

Margreth Å
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Bra bemötande. Svarar snabbt i telefonen. Snabb leverans. Klart efter bara någon vecka. Trevliga och kunniga medarbetare. Vi bytte element.

Lars N
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Vi har sammarbeta med Wm El en längre tid och vi kan varmt rekommendera dom då dom alltid är noggranna och punktliga. Lasse Kungsbacka Skylt & Dekor

Magnus R
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Bra och trevliga el killar som håller vad dom lovar och löser uppgifterna kostnadseffektivt och med kvalité.

Bengt Åke S
Skrev om Wm El Och Solskydd AB

Kunniga och kommer då vi bestämt, Vi är nöjda att ha WM el som underleverantör.