Att jag återkommer gång på gång borde ge en hint om vad jag tycker. Träningen 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Personalen 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
X-shape Fitness VASASTAN
X-shape Fitness erbjuder EMS-träning i små studios med tidsbokad träning för max 2 personer samtidigt. Vi arbetar enbart med EMS-träning som betyder elektrisk muskelstimulation. Det är en kommandometod där man låter elektrisk ström styra kontraktionerna av musklerna. 90 procent av kroppens muskler aktiveras samtidigt, där varje...
38 omdömen om X-shape Fitness VASASTAN
Sedan starten hos Reco 2022
Fantastisk personal och det bästa jag gjort. Man kan ha ont i ryggen, men ändå träna och vara smärtfri efter.
Väldigt väl omhändertagen. Trevlig och kunnig personal. Rent o fräsht.
Home away from home. Här blir man alltid bra bemött när man kommer, förstklassig service från början till slut och man lämnar superpepp med längtan till nästa gång. Annika och X-shape får mina varmaste rekommendationer!
Kul träning, bra coaching. Trevligt att man fick kläder och tvätt inkl
Trevlig atmosfär och en träning som känns bra i leder efter sessionen.
Effektiv träning Proffsigt bemötande
Fantastiskt! Trevlig och proffsig bemötande. Effektiv träning i kort tid fär man inte känner sig trött efteråt men ändå får bra resultat.
Väldigt bra (personer och miljö)
Så trevliga och så kul, men bäst av allt väldigt effektivt. Magnus
Efter ett pass känner jag mig stark i kroppen 💪
Proffsigt bemötande ödmjukhet och personligt bemötande över förväntan. Upplevelsen är genuin och mitt mål att uppnå en bättre hälsa med regelbunden träning med xshape har varit över förväntan. Jag rekommenderar denna typ av träning till alla mina nära och kära som vill komma igång med sin träning och förbättra sina resultat. Mvh Ilija
Jag skulle definitivt rekommendera XShape till alla, oavsett fysisk kondition. Som en person som alltid har tränat intensivt och gett allt i olika fysiska aktiviteter som gym, cykling, klättring, skridskoåkning och löpning, är jag förbluffad över resultaten jag har uppnått på XShape. För många år sedan skadade jag min rygg, och sedan dess har jag bara kunnat hålla smärtan borta genom konstant träning och regelbundna besök hos naprapater och fysioterapeuter. Men efter att ha fått barn, blev min möjlighet att träna nästan...
Provtränat under sommaren och har nu köpt ett årskort! En träning som ger resultat. Utmanande och kul samtidigt! O extra plus är stödet/peppet fr träningscoachen som vet vad jag behöver!
Super bra träning med engagerad tränare
Träning som faktiskt är kul att gå till! Har kört med Annika nu i några månader - hon är fantastik! Rekommenderas varmt.
Härlig lokal med härliga personer som hjälper en med träningen. Bra träningsform för dig som har lite ont om tid. Allt tillhandahålls, kläder pch möjlighet att dusch efteråt ...och då får du låna handuk. Är rent och fräscht
Alltid ett otroligt professionellt och trevligt bemötande. Kunnig personal och framförallt effektiv träningsmetod!
Bästa o snabbaste träningen med Annika. Toppen på alla sätt!
Jag älskar att träna på X-shape! Det är både smidigt och effektivt. Ett plus är att de är så trevliga också. Rekommenderas varmt!
Väldigt trevligt bemötande och sjukt bra träning
Fint, rent, väl bemötande tillgängligt
Här är det roligt att träna! Och bästa personalen.
Det var bra upplevelse. Skulle gå ingen om det var lite billigare
Mycket bra erfarenheter av personal/lokal och pass
Du får alltid ett trevligt bemötande när du kommer och träningen är fantastiskt effektiv och man mår riktigt bra när man är klar. Den perfekta träningen för mig.
Jag har vart där 20 gånger, alltid blivit bemött med ett leende och rent ställe.
Har tränat 1 g i veckan med Annika och kan bara ge absolut bästa betyg!
Ett perfekt sätt att träna, passar alla! Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande
Superbra. Personligt och personalen får en att trivas och känna en trygghet när man tränar. Träningen sparar dit och otroligt lyxigt med att få handduk och gå tillgång dushartiklar på plats. Träningen sparar tid och stress. Annika är en fantastisk person! Rekommenderar X-shapes Vasastan
Upplever ett mycket trevligt, professionellt och kompetent bemötande! Jag var mycket nyfiken på träningsmetoden och gick dit med en skräckblandad förtjusning… Bemötandet och instruerandet har tillsammans med EMS-träningen inneburit mycket angenäma erfarenheter, och inspiration!
Alltid proffsigt genomförda träningspass med vänligt bemötande. Tränad, duschad klar på 35 min.
Superbra bemötande redan från start & fortsättningsvis under regelbundna besök. Man får en personlig träningsupplevelse med skräddarsydd program enligt ens egna förutsättningar. X-Shape har levt upp till och överträffat mina förväntningar! Jag köpte ett årskort med ett träningspass i veckan på autogiro.
Superbra träning, trevligt bemötande varje gång av personalen, toppen att X-Shape finns!
Fantastisk träning, perfekt för mig som har ont om tid. Och vilken träningsvärk!
Bästa stället för styrketräning. Trevlig personal. Snabbt, effektivt och enkelt 🙂 Varit kund i flera år.
Fantastiskt bemötande! Jag blev så väl omhändertagen och träningen/behandlingen utformades och anpassades utefter mina förutsättningar på jättebra sätt. Handledningen genom träningen var tydlig och lyhörd.
EMS på X-shape är på riktigt den ultimata träningsformen för alla kroppar, åldrar, behov och förutsättningar. Annika & Tanja är suveränt professionella, och träningen anpassas till varje individ. Sedan starten aug 2022 har jag blivit starkare och haft mindre ont. Prova minst 3 gånger innan du bestämmer dig! Rekommenderar varmt!