Jag har nyss avslutat CE-körkort utbildning på YTS i Romme.
Kan inte tacka dom på annat sätt än att rekommendera vidare till alla som vill ha proffesionellt utbildning med mycket kunskap.
Jag har gått en intensiv kurs på 22 veckor genom Vuxen, och så fick jag också ADR,last maskin, truck, säkerhet/miljö, heavy eco, mm.
på köpet.
Sammanfattning:
Mycket bra bemötande, fina lokaler, bra tillgång till teori med datorer, fina maskiner att öva på-kunde köra truck, hjullaster, 2st 3 axlade volvo-skåp och växelflak med olika... lådor och en scania, 2 släp att välja mellan också.
Det sällan jag tycker att kurser/utbildningar är roliga. Men i det här fallet ångrar jag absolut inte en enda dag jag var där- och det tack vore Mats och Sven-Erik som har aldrig funderat mer än 2 sek för att besvara min fråga (och såna hade jag en hel del..)
Dom har aldrig tröttnat på oss i klassen, hade världens tålamod att stå utanför bilen på vägverkets övningsplan när vi höll på att backa med släp och var alltid villiga att hjälpa till.
Jag tog C-kortet vecka 14 och E var klar vecka 20.
Kursen slut vecka 22- tre dagar efter skrev jag på 12 veckors sommarvikariat på ett åkeri i Borlänge. Och det går fint.