Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

• BadgeTenYears
1 334
4.8

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Kalmar! Här hos oss hittar du en av Sveriges absolut äldsta bobutiker, därför är det en självklarhet att vi har massor av kunskap och erfarenhet inom mäklaryrket. Vi är ett sammansvetsat team mäklare och mäklarassistenter som har koll på varje vrå och bostad i Kalmar. Vi täcker hela...

1334 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Sedan starten hos Reco 2016

Max R
Sålde sitt hus med hjälp av Göran Wallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Påskallavik

Kunnig och trevlig mäklare.

Carl S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro

Trevlig, kunnig, tillmötesgående

Claus L
Köpte sitt hus med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Rockneby

Hej, Ellen är jätte vänlig och hjälpsam. Hon hjälper oss med allt vara önskan. Vi är från Tyskland så det var verkligen inte så lätt för Ellen. Hon förklarade allt så bra och vi kunde allt förstå. Vi är glada över att det finns fastighetsmäklare som Ellen som fungerar så bra och är så kompetenta. Vi är glada att hon tog hand om oss.

Arno B
Köpte sitt hus med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Nybro

Mycket vänliga och hjälpsamma 😊

Johan E
Sålde sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Petter tar hand om processen på allra bästa sätt - både för dig som säljare men även för köpare/budgivare. Lugn, erfaren och högsta kompetens. Petter är bland de främsta i Kalmar bland mäklare, han han vara den bästa! Vi ger honom våra bästa rekommendationer!

Svar från Petter Hellström

Ett stort tack Johan för de fina orden och omdömet här på Reco. Det har varit en ära att få hjälpa dig och Pernilla med huset som varit i familjens ägo sedan 1969. Nu blir det spännande att se hur det förvaltas vidare! //Petter

Sara J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Funkabo

Trevlig bemötande, lyhörd, påläst, skrev ner frågor för att kicka och svara senare. Proffs!

Maja D
Köpte sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Lindsdal

Petter gav ett bra bemötande. Var ärlig och rak i sina svar! Vi är nöjda i vårt möte med Petter.

Svar från Petter Hellström

Stort tack för att ni lämnade omdöme här på Reco. Ser fram emot att följa er resa med detta hus! //Petter

Jan S
Köpte sitt hus med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Oskarshamn

Kompetent. Trevlig med bra lokal förankring samt Omvärldaskunskap

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Janne. Nu hoppas vi allt går i lås för dig.

Stefan P
Sålde sitt hus med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Oskarshamn

En mycket trevlig och förstående mäklare som har skött allt enligt våra önskemål

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Stefan och för jag fick hjälpa er med försäljningen :)

Pär Nils A
Färjestaden

Petter var väldigt tydlig och närvarande under hela budgivningen, bra löpande kontakt och information. Likaså en bra kontraktsskrivning. Allt gott!

Svar från Petter Hellström

Tack för att du tog dig tid att skriva detta fina omdöme Pär! Hoppas du och Louise skall trivas fint på Solvägen när ni nu kommer tillbaka till Färjestaden! //Petter

Håkan P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kikebo

Henrik har från första början gett ett seriöst intryck. Information har varit tydlig och klar. Han har varit lätt att prata med och har ett trevligt bemötande. Henrik ska hjälpa oss att sälja vår sommarstuga, det ser vi fram emot.

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Håkan och tack för jag fick sälja din mors lägenhet. Nu ser vi fram emot en fin försäljning av sommarstugan också :)

Martina T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Mycket bra och professionellt bemötande!

Erik S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Mäklaren var tydlig och informativ. Skötte ärendet snyggt och bra.

Jonas B
Färjestaden

Petter var redan från första mötet ett superproffs, han kom med en utstakad plan och var förtroendeingivande från start till mål. Han har mina varmaste rekommendationer!

Svar från Petter Hellström

Stort tack för det fina omdömet Jonas. Det har varit ett nöje att hjälpa dig och Jim i denna affär. Jag är glad att vi lyckades hålla planen och att ni är nöjda såklart! //Petter

Daniel L
Kalmar

Trevlig och kunnig. Flexibel och enkel att få kontakt med vid funderingar och frågor avseende vår bostadsaffär.

Henric B
Nybro Centralt

Jag har inte träffat Ellen personligen men hon är väldigt trevlig att prata med på telefon. Hon har levt upp till förväntningarna.

Atefeh S
Köpte sitt hus med hjälp av Göran Wallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Tvärskog

Mycket nöjd! Han är proffesionellt och kunnig i sitt arbete.

John B
Sålde sin bostad med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Borgholm

Mycket bra och erfaren. God service och förståelse för vårt gemensamma intresse att lyckas sälja.

Svar från Petter Hellström

Tack John för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme! Fint teamwork leder till affärer och nöjda parter. Vi fortsätter i den andan! //Petter

Christian B
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mörbylånga

Philip är tillmötesgående, flexibel och mycket kunnig mäklare.

Svar från Philip Andersson

Tack för gott samarbete i denna affären & många andra!

Ludwig S
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mörbylånga

Proffesionellt bemötande med god lösningsorientering som ledde till ett smidigt och prisvärt fastighetsförvärv.

Svar från Philip Andersson

Många tack för omdömet! Så roligt att kunna hjälpa er i mål med affären!

Anne P
Kalmar

All kontakt och info var väldigt tydligt och okomplicerad från början till slut. Mycket positiv upplevelse och smidig kommunikation. Vi fick all hjälp vi behövde från första kontakt och visning till kontraktskrivning. Rekommenderar Filippa Idstrand

Svar från Filippa Idstrand

Tack så mycket Anne! Otroligt glad att höra att ni upplever affären positiv och att ni blivit bra informerade längst vägen. :) Stort grattis ännu en gång till en fantastisk fin bostad!

Tobias B
Kalmar

Supernöjd! Väldigt hjälpsam och duktig. Kan inte rekommendera mer, kommer höra av mig nästa gång det är dags.

Svar från Filippa Idstrand

Tack Tobias för din fina rekommendation! Det har varit så trevligt att träffa dig både genom köp och försäljning! Stort lycka till i din nya bostad! :)

Emmanouil F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Jag känner mig jätte lycka. Tack så mycket för alla Madeleine. Gott fortsättning.

Svar från Madeleine Jonsson

Tack snälla Emmanouil för fina ord! Jag är helt säker på att du kommer trivas väldigt bra. All lycka till framåt. //Madeleine

Anders W
Sålde en tomt med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Bra kommunikation, snabbt avslut, perfekt!

Svar från Filippa Idstrand

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av din tomt. Glad att vi snabb och effektivt hittade rätta köparen!

Kajsa Mali Terese H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Funkabo

Kristian är toppen! Trevlig, lätt att ha och göra med, har koll på läget och enkel att nå när man undrar något. Gjorde en försäljning jag aldrig trodde skulle bli av med tanke på vilka tider vi är i, är så tacksam.

Ruth R
Köpte sitt hus med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Figeholm

Han var så trevlig mitt allt! Han var riktig tuktig! Var riktig bra informerat. Hjälpt oss också med koordinationnummer och med kontrakt. Tack för allt

Stina N
Söder Om Järnvägen

Intresserad, informativ, engagerad, envis och lyhörd.

Svar från Filippa Idstrand

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er bostad! :)

Jenny S
Kalmar

Vi har blivit bemötta av en lugn, lyhörd och trygg mäklare med lång erfarenhet av branschen. Han har stöttat oss genom hela processen av bostadsförsäljningen.

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Jenny och grattis till er fina försäljning :)

Josefine H
Lindsdal

Trevlig och enkel att kommunicera med, rekommenderas absolut!

Svar från Filippa Idstrand

Tack Josefine och grattis igen till ett mycket trevlig bostad! :)

Karin P
Köpte sitt hus med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Lindsdal

Vi fick ett jättefint bemötande av Filippa under hela processen då vi köpte vårt hus. Alltid återkoppling och vi kände oss trygga under hela processen.

Svar från Filippa Idstrand

Tack så mycket Karin! Otroligt glad att höra att ni upplever affären som trygg och att ni blivit bra informerade längst vägen. :) Stort grattis ännu en gång till en fantastisk fin villa!

Peter M
Sålde sitt hus med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Hejsan! Filippa har på ett fantastiskt sätt lotsat mig fram genom en tuff period. Allting verkar bra tillslut när jag hittade en fin bostadsrätt genom Philippa och hennes kollegor. Huset blev sålt till ett trevligt par och affären får bli med beröm godkänd. Philippa kämpade på hela hösten när många kom och tittade innan det lossnade tillslut med budgivning och till affären gick i lås. Jag uppskattar även Philippas juridiska kompetens och hjälpen jag fick tidigare på hösten då jag blev vilsen i en annan affär som med hennes...

Svar från Filippa Idstrand

Vilken fantastisk reco, stort TACK! Otroligt glad för din fina rekommendation och för att vi lyckades hitta dem rätta köparna till huset.

Martin P
Färjestaden

Positiv energi med ett professionellt och trevligt bemötande på visning med hög kunskap om bostaden vid frågor. Vi är väldigt nöjda med Filippa som har gjort ett jättebra jobb med vårat husköp. Vi rekommenderar henne starkt.

Svar från Filippa Idstrand

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Väldigt glad att höra om din positiva upplevelse vid köpet av villan. Stort grattis igen, jag tror att ni kommer att trivas jättebra :)

Lovisa P
Färjestaden

Kunnig, hjälpsam, tillmötesgående. Bra råd och vägledning. Lättillgänglig. Smidig process.

Svar från Filippa Idstrand

Tack Lovisa och stort grattis igen till en superfin villa! :)

Jimmy F
Kalmar

Duktig & kunnig mäklare som gör det där lilla extra för sina kunder!

Svar från Filippa Idstrand

Tack Jimmy för ditt omdöme och att jag fick det fina förtroendet att hjälpa er med försäljningen av huset & hitta ett nytt boende! :)

Pia S
Sålde en tomt med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Vi är så nöjda med Johannes Stynsberg som mäklare när vi skulle sälja vår tomt på Öland. Kände stort förtroende för honom och han hade väldigt bra koll på det lokala området och ett äkta engagemang för försäljningen skulle bli så bra som möjligt.

Lena O
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

1bemötandet var positivt och avspänt 2Våra förväntningar var att han skulle företräda oss på ett förtroendeingivande sätt och vara aktiv. Johannes var lätt att nå på telefon eller sms (viktigt). Vi var hela tiden uppdaterade under försäljningens gång. 3Har hela tiden haft förtroende för honom och upplevt ett gott samarbete😀

Daria M
Krafslösa

Stort engagemang, driven och lyhörd. Mycket bra samarbete!

Svar från Petter Hellström

Tack för de fina orden och att du tog dig tiden att lämna omdöme här på Reco. Ett starkt samarbete gav resultat. Vi ses fram åt sommaren när huset skall lämnas över! //Petter

Katarina E
Bergavik

Henric har ett väldigt fint bemötande och är inlyssnande och trygg i sin yrkesroll det gjorde att vi kände oss lugna i vårt beslut i att sälja vårt hus och att vi var i goda händer och vet att Henric alltid har tid för oss med frågor osv. Hälsningar Katarina

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Katarina, det värmer. Grattis till er fina försäljning :)

Margareta L
Färjestaden

Jag blev bemött av mäklaren på ett mycket bra sätt. Mina förväntningar var att så snart som möjligt få huset sålt och till den summa som jag hade godkänt. Filippa är en duktig tjej. Hon har med en bra planering fått mitt hus sålt enligt den summa vi kom överens om samt den tidsaspekt som vi även var överens om.

Svar från Filippa Idstrand

Tack Margareta för ditt omdöme och vidare rekommendationer! Glad att jag fick förtroendet att hjälpa dig vid försäljningen av huset och att vi med rätt tajming kunde hitta de rätta köparna!

Jecsica F
Sålde sitt hus med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Orrefors

-Avslappnade och gästvänliga möten -professionellt -Gav de "lilla extra" som var mkt betydelsefull för säljaren.

Svar från Madeleine Jonsson

Tack snälla Jecsica för dina ord! Dom värmer. Fint att fått träffa dig! //Madeleine

Perla B
Orrefors

Hon hade mycket professionell insikt för att ge mig mycket exakt råd. Jag hoppades att hon skulle hålla sig inom prisparametrarna för offerten. Men jag är mycket positivt överraskad eftersom Madeleine sålde mitt hus mycket snabbare än jag hade räknat med eller förväntat mig.

Svar från Madeleine Jonsson

Tack Perla! Jag är väldigt glad för din skull och jag är tacksam för jag fick hjälpa dig med att sälja ditt hus. All lycka till framåt! //Madeleine

Ann G
Trekanten

Trevlig och tillmötesgående. Snabba beslut

Svar från Petter Hellström

Tack Ann för att du tog dig tid att lämna omdöme här på Reco. Nu jobbar vi på mot nästa steg och flytt! //Petter

Torbjörn K
Krafslösa

Vi fick snabbt förtroende för Henric. Han fanns tillgänglig under hela skedet från samtalen innan visning till kontraktsskrivning. Ärliga och raka svar hela vägen. Vi känner oss trygga i vårt köp.

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Torbjörn och stort grattis till er nya bostad :)

Per-Olof S
Trekanten

Petter har varit, korrekt, drivande, positiv och målfokuserad. Petter har en hög social kompetens, som smittar av sig i hans omgivning.

Svar från Petter Hellström

Tack för fina ord och omdöme! Nu jobbar vi hårt för att ta oss hela vägen i mål! Tack för förtroendet såhär långt! //Petter

Gunnel A
Torsås Centralt

Proffsigt, kände mig trygg med Göran Wallgren Han gjorde det jag förväntade mig tills nu Allt är ju inte klart ännu men förhoppningsvis flyter det på tills köparen tar över min villa Vänligen Gunnel

Patrik H
Torsås Centralt

Proffsig på alla sätt! Mycket snabb med kontraktskrivning, bra på att förklara vad saker betyder och väldigt trevlig!

Daniel J
Krafslösa

Exemplarisk! Kunnig! Trevlig! Förtroendegivande! Mina varmaste rekommendationer!

Svar från Henric Gustafsson

Tack Daniel för ditt fina omdöme och stort grattis till er försäljning och nya bostadsköp :)

Liza L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Djurängen

Petter Förklarar saker på ett bra sätt och har tålamod.

Svar från Petter Hellström

Stort tack för det fina omdömet Liza! Nu är köpet klart och vi siktar in oss på en riktigt bra försäljning! //Petter

Ann-Charlotte Margareta S
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Jag har blivit bemött på allra bästa sätt av Johannes och han har verkligen levt upp till mina förväntningar. Han har varit väldigt tillgänglig under hela försäljningsprocessen och har gett mig snabba svar på mina frågor.

Svar från Johannes Stynsberg

Tusen tack för ett fint omdöme! Det har varit fint att få hjälpa till med förmedlingen. Jag hoppas vi springer på varandra på Öland igen! Allt gott!

Håkan J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Färjestaden

Vi är mycket nöjda med Philips arbete. (Det var därför vi anlitade honom pga tidigare kontakter)

Svar från Philip Andersson

Tusen Tack för ert återkommande & att få hjälpa er till en ny bostad & även sälja denna gången har varit jättekul