Emilia Grund

Emilia Grund

Emilia Grund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Emilia Grund har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Emilia Grund har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Emilia Grund har haft 4 försäljningar sen 2024-11 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

• ?

2024-11 - 2025-02

5 omdömen om Emilia Grund

Alicia U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilia Grund en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlberg

Super engagerad och erfaren som mäklare

Maria H
Södermalm

Professionell, vänlig och engagerad. Jag kan varmt rekommendera Emilia som mäklare.

Rasmus M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilia Grund en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Kristinehamn

Väldigt professionell och bra på det hon gör - vi fick allting beskrivet jättebra och själva processen gick hur bra som helst med tydlig kommunikation så fort det hände något eller kom uppdateringar.

Monika R
Karlskoga

Mycket kunnig, skickade förslag på lägenhet, visning svarade på alla frågor, telefonkontakt när första bud kommit och när budgivningen avslutats, tid för överlåtelse samma dag. Information/stöd till mig som köpare.

Olav T
Karlskoga

Engagerad och återkopplade vid rätt tidpunkt i processen. Snabb försäljning till ett utmärkt pris.