Johanna Nilsson

Johanna Nilsson

Johanna Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Johanna Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johanna Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Nilsson har haft 55 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

80 omdömen om Johanna Nilsson

Sedan starten hos Reco 2024
Inger H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Centralt

Johanna känns kunnig och professionell. Hon är klar och tydlig. Vi har känt oss delaktiga och välinformerade om allt gällande försäljningen. Har inget att klaga på . Mycket nöjda med Johanna!

Svar från Johanna Nilsson

Tack för ditt fina omdöme! :) Glad att du är nöjd med mitt bemötande och arbete kring försäljningen av lägenheten.

Cecilia L
Sandtorpet

Proffsigt bemötande. Bra på att återkoppling. Bra på att förklara och bolla med funderingar.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Cecilia! Jag tycker att vi hade ett väldigt bra samarbete med försäljningen! :) Stort grattis igen och nu kommer en härlig vår att njuta av i din nya fina trädgård!

Axel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Sandtorpet

Trevlig, duktig och väl bemötande

Svar från Johanna Nilsson

Tack Axel! Hoppas du ska trivas i din nya lägenhet! Stort grattis igen! :)

Sten-Åke K
Centralt

Hon är ett fullblodsproffs. Fixade till en snabb affär på ett kunnigt sätt, något som både jag och säljaren önskade.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Sten-Åke! Stort grattis igen till en jättefin lägenhet och välkommen till Karlskoga!

Jan E
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Övre Aggerud

Pigg o glad tjej som har koll på allt trots alla papper och regler som under åren bara ökar. Vi har stort förtroende på Johanna och Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Jan för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er både vid köp och försäljning av hus! Nu får du snart gräva damm och njuta av våren i din nya trädgård! Varmt lycka till! :)

Linda B
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Övre Aggerud

Väldigt hjälpsam och mycket bra bemötande!

Svar från Johanna Nilsson

Tack Linda och grattis igen till ett jätte fint hus! :)

Helena E
Övre Aggerud

Johanna är alltid lätt att få tag i, svarar på alla frågor man har är alltid glad o trevlig. Är också väldigt imponerad över alla goda råd vid budgivning o visning, känns som hon jobbat som mäklare i 30 år o det har gjort oss väldigt trygga.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Helena för ditt fina omdöme! Har varit riktigt roligt att jobba med er och ert OTROLIGT fina hus!! Önskar ert varmt lycka till in er nya bostad!

Irene F
Bråten

Hon kontaktade mig så fort hon hörde något, vilket jag tyckte va bra.

Svar från Johanna Nilsson

Lycka till i ditt nya boende Irene! Stort tack för förtroendet att få hjälpa dig att sälja huset.

Wilma W
Haren

Vi är så nöjda över den fantastiska hjälp vi fått av Johanna både kring bostadsköp och försäljning! En mäklare som skiner för att hjälpa sina kunder. Så ambitiös, driven och bra på alla sätt och vis. För er som går i säljtankar så rekommenderar vi starkt Johanna!

Svar från Johanna Nilsson

Tack Wilma! Det värmer att läsa hur du uppfattar mitt bemötande och service i båda affärerna. Önskar er stort lycka till i nästa fina boende! :)

Åsa J
Karlskoga

Engagerad och gav hela tiden information om processen. 5 stjärnor till Johanna!

Svar från Johanna Nilsson

Tack för ditt omdöme och för de fina förtroendet att få hjälpa dig att sälja huset!