Trevlig, proffsigt bemötande och hade svar på alla våra frågor och funderingar kring huset. Han kan sin grej.
Johan Tjernström
Johan Tjernström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Johan Tjernström har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Johan Tjernström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Tjernström har haft 8 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
111 omdömen om Johan Tjernström
Supertrevligt bemötande och lätt att förstå när han förklarar.
Tack Jari. Superkul att ni valde att köpa tomt i Dammängen och jag hoppas att ni får en rolig resa när ni nu ska bygga ert drömhus.
Bra! Johan är trevlig, tillmötesgående och förklarar allt på ett enkelt och bra sätt.
Tack Linda. Stort lycka till på resan mot ert drömhus.
Toppen mäklare! Inger ett stort förtroende! Lugn, nogrann och professionell. Kändes tryggt att överlåta försäljningen till Johan!
Toppen kund :) Roligt att 13 års erfarenhet ger känslan av trygghet. Stort tack för förtroendet Mikaela.
Har ej träffat honom så det är kanske inte är så bra
Tack för din feedback Morgan. Det är beklagligt att jag lyckades ha semester när ni köpte stugan men jag hoppas att ni upplevde bra service från mina kollegor. Hoppas verkligen att ni trivs bra i stugan!
Mäklaren var supertrevlig, supertydlig och väldigt hjälpsam i alla steg! Toppen mäklare verkligen!
Köpet gick riktigt smidigt. Johan var trevlig och hade ett bra bemötande både på visning och skrivning av papper. Han hade ett bra o tydligt svar på alla frågor vilket underlättade allt och skapade en betryggande känsla.
Johan är en underbar person/mäklare . Lättsam , man kan fråga allt o få svar. Han är lugn o förklarar. Duktig toppen . Man är trygg vid försäljningen
Väldigt trevligt mottagande och professionellt i alla steg.
Otroligt bra och fint bemötande där han verkligen lyssnade in våra önskemål som kunder. Bra återkoppling på regelbunden basis, det kändes tryggt att ha Johan som mäklare!