Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

• BadgeTenYears
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg! Letar du bostad eller går i säljtankar? Låt då någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig på vägen mot din drömbostad. Med ett starkt varumärke i ryggen och en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Sundbyberg kan vi hjälpa dig på bästa sätt vid en försäljning av din bostad....

943 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Jana H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Duvbo

Snabb återkoppling, flexibel, kunnig och förtroendeingivande, tillmötesgående.

Robert Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan gjorde processen väldigt enkel och smidig, och fick till en väldigt snabb försäljning till ett bra pris!

Ferhat K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Ör

Min upplevelse av Alexander Wall är att han är en ödmjuk, schysst och pragmatiskt person. Han lyssnar på sin kund och arbetar följsamt samtidigt som han driver affärerna framåt och lyfter fram olika aspekter. Öppenhet och tydlighet genomsyrade vår försäljning tycker jag. Alexander är någon jag gärna jobbar med i framtiden.

Ottila R
Ör

Mycket professionell , ärlig och rak. Alexander kan man lita på!

Alfred L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Otroligt bra! Tipsade om en lägenhet som passade som handen i handsken. Snabb affär och inga oklarheter. Rekommenderar starkt!

Anton N
Ör

Vi köpte en bostad som Alexander förmedlade. Han är en otroligt trevlig och professionell mäklare! Kan varmt rekommendera Alexander som mäklare!

Melanie M
Centrala Sundbyberg

Alexander är en mycket professionell, trovärdig och kompetent mäklare som verkligen överträffade våra förväntningar under försäljningen av vår bostad. Vi rekommenderar honom varmt och vi skulle utan tvekan anlita honom igen om möjligheten ges.

Henrik A
Centrala Sundbyberg

Hela säljprocessen blev en toppenupplevelse med Alexander. Kan varmt rekommendera honom till andra som funderar på vem man ska anlita. Alexander har också ett bra team med sig på S.F. som hjälper till genom hela resan. Högsta betyg.

Marie K
Centrala Sundbyberg

Välkommande och vänligt, effektivt och informativ

Jesper B
Ör

Rak och ärlig. Tillgänglig även på obekväma arbetstider. Löste en köpare snabbt från sitt kundregister.

Mikael B
Skrev om Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Jag vill varmt rekommendera Alexander Wall för hans fantastiska arbete som mäklare. Han arbetar på ett sätt som påminner om hur mäklaryrket en gång var – med ärlighet, transparens och utan den överdrivna insäljning som annars blivit allt vanligare idag. Alexander har genom hela processen varit professionell, lyhörd och genuin i sitt bemötande. Han har skött allt på ett smidigt och förtroendeingivande sätt, vilket har gjort att jag känt mig trygg från början till slut. Om du söker en mäklare som verkligen ser till dina...

Viktor Samuel E
Ör

Alexander har varit väldigt bra under hela bostadsköpsprocessen och hjälpt oss i alla lägen. Kan verkligen rekommendera Alexander.

ALICIA P
Centrala Sundbyberg

Jag har fått jättebra hjälp från Erkan! Det har gått snabbt och smidigt, han ger bra information och har underlättat för mig i processen att köpa bostad.

Bilal T

Perfekt. Allt var super bra. Bemötande och allt var smidigt

Samuel G
Centrala Sundbyberg

Otroligt trevlig, proffsig och väldigt hjälpsam! Gjorde allt för att vår process skulle gå så smidigt som möjligt.

Steven Janne T
Ör

Alexander var otroligt hjälpsam men främst ärlig med oss som förstagångs köpare. Vi förväntade oss en mäklare som vi kunde lita och Alexander gjorde det genom sin ärlighet och återkopplingar. Han gav oss stöd genom hela processen och förklarade klart och tydligt köpprocessen, vilket var väldigt betryggande. Dessutom kände vi att vi kunde vara 100% ärlig med honom, och till slut köpte en bostadsrätt som vi blev förälskade i. Kan inte annat än rekommendera Alexander i framtiden!

Marija E
Duvbo

I had an outstanding experience working with Alexander throughout the home-buying process. From the very beginning, he was incredibly patient, taking the time to explain every step of the process in detail. His diligence and responsiveness made a huge difference, as I always felt well-informed and supported. He was quick to answer any questions and provided clear guidance, which helped alleviate any uncertainties I had. Alexander’s professionalism and commitment were evident at every stage, and I truly felt that he had...

Eva Louise B
Sundbyberg

Vår upplevelse var jättebra! Erkan var supertrevlig och tillmötesgående och gav en väldigt bra presentation om lägenheten när vi kom på visning. Det var toppen för oss som letade lägenhet för första gången och inte riktigt visste vad man skulle tänka på eller fråga. Vid kontraktsskrivandet var han pedagogisk och tydlig och mötet blev jättetrevligt! Vi är superglada och nöjda med hela processen.

Daniel Heine H
Sundbyberg

Erkan är en väldigt vänlig och hjälpsam mäklare som hjälpte oss genom vårt första bostadsköp. Man kände sig trygg genom hela processen.

Christian M
Sundbyberg

Erkan är otroligt professionell, vänlig och hjälpsam. Han har varit mästerlig på att uppdatera och hålla oss i loopen. Alltid ett nöje att träffa och prata med Erkan. Alltid glada miner och vi kände att han ger allt och ger inte upp. Vi rekommenderar Erkan fullt ut! En mäklare som gör affären trygg och lugnande. Våra förväntningar var höga och de uppfylldes verkligen. Tack för allt Erkan 🙏

Jenny T
Centrala Sundbyberg

Erkan är otrolig! Fantastiskt ödmjuk och lyhörd. Han gjorde allt och lite till för oss som köpare hos honom. Rekommenderar honom varmt.

Malin L
Centrala Sundbyberg

Tydlig, noggrann och tillmötesgående; ger förslag på olika lösningar så att alla parter blir nöjda.

Simon M
Centrala Sundbyberg

Extremely professional and a very smooth process!

Soleen R
Sundbyberg

Jag stod inför en betydande tidspress när jag behövde sälja min lägenhet. Erkan visade sig vara otroligt hjälpsam, professionell och genuin. Min upplevelse av försäljningen var både positiv och smidig, mycket tack vare Erkan. Rekommenderar starkt till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare.

Tyra V
Sundbyberg

Bra bemött, svarar på frågor, tar sin tid och lätt att nå per telefon och sms

Mathias A
Centrala Sundbyberg

Väldigt positiv. Erkan bidrar med välvillighet, snabb respons och duktig på att förklara det aktuella objektet och information utöver bostaden, sådan information som inte ska underskattas. Ett bra ord av min erfarenhet av Erkan är Service!

Malin H
Centrala Sundbyberg

Otroligt bemötande och kunnig genom hela processen. Hjälpsam och tog verkligen till sig våra önskemål. Supernöjd!

Rama R
Sundbyberg

Behövde sälja min lägenhet och vände mig till Erkan. Från start så var han till mycket bra hjälp, professionell och vänlig. Han fick oss att känna oss lugna då vi hade tidspress. På väldigt kort tid lyckades han sälja vår lägenhet och vi blev mycket nöjda. Erkan höll oss ständigt uppdaterade genom hela processen. Rekommenderar Erkan starkt.

Jonathan H
Sundbyberg

Tillmötesgående och hjälpsam genom hela affären. Lyhörd för våra behov, svarade snabbt på frågor och gav tydlig information som gjorde processen smidig och trygg.

Soleen R
Centrala Sundbyberg

Jag blev mycket positivt bemött av Erkan. Han var både professionell och tillmötesgående, vilket gjorde hela processen smidig och trevlig. Jag förväntade mig att få tydlig information och ett stöd genom hela köpet, och mäklaren levde verkligen upp till dessa förväntningar. Erkan var snabb med att svara på alla frågor och gav bra vägledning kring både visning och budgivning. Jag kände mig trygg och välinformerad genom hela processen.

Rama R
Centrala Sundbyberg

Erkan bemötte oss på ett fantastiskt sätt. Han hade full koll på bostaden, området, föreningen mm. Jag kände mig sedd och trygg genom hela processen. Min upplevelse med Erkan var fantastisk. Erkan gjorde processen enkel och problemfri. Erkan är engagerad och professionell. Han var alltid tillgänglig när man behövde få svar.

Lena C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Simu en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Lisa är proffsig och effektiv. Snabba svar, lämnade den information som jag som köpare behövde. Mycket nöjd, rekommenderar henne gärna.

Fredrika E
Centrala Sundbyberg

Alexander har varit professionell och vänlig i bemötandet. Han var öppen och villig att svara på alla frågor vi hade, vilket gjorde att affären kändes trygg och transparent. Tack!

Johan E
Centrala Sundbyberg

Trevligt bemötande på visning, kunnig och nåbar.

Hanna N
Sundbyberg

Erkan hade respektfull och fin sätt att bemöta från första samtalet. Han hade tid och respekt för alla frågor och hjälpte till med allt under processen. Jag fick kunniga och snabba svar på alla frågorna och funderingar. Det var glädje att få ha honom som mäklare.

Eric R
Centrala Sundbyberg

Erkan är rak, trevlig och mycket smidig att göra affärer med. Genomgående bra helhetsintryck.

Olle P
Centrala Sundbyberg

Än en gång toppklass från start till mål.

Josef Helmer L
Sundbyberg

Kanon-kille! Bra kommunikation genom hela processen. Hade gett 6/5 om det hade gått 😊

Elin B
Sundbyberg

Erkan var så hjälpsam och professionell genom hela processen och gjorde mitt första bostadsköp enkelt och smidigt! Jag är supernöjd!

Amanda R
Centrala Sundbyberg

Erkan var verkligen otrolig hjälpsam! Det var första gången jag skulle köpa lägenhet, och han var väldigt pedagogisk, genuin i sitt språk, tillmötesgående och hjälpte mig navigera för bästa möjliga beslut. Jag fick se flera lägenheter som han kände passade mina behov och önskemål och det kändes som att man hade lite av en personlig mäklare under tiden. Väldigt uppskattat för en förstagångsköpare. Rekommenderar starkt!

Albin B
Centrala Sundbyberg

Alexander var väldigt trevlig och hade bra information om lägenheten, det var smidigt att sätta upp ett möte för att köpa bostaden.

Erik J
Ör

Alexander är trevlig och kunnig som mäklare. Vi fick gå på en privat visning och han gav oss en bra bild av både lägenheten och området. Han höll bra kontakt och var hjälpsam genom hela processen. Vi rekommenderar varmt.

Bo M
Ör

Kompetent mäklare som är enkel och trevlig att jobba med. Ordning och reda. Alexander verkar dessutom ha ett brett kundregister. Från en nöjd och belåten säljare.

Julia P
Ör

Jättetrevlig och hjälpsam, rekommenderar!

Louise L
Centrala Sundbyberg

Vi är så nöjda med Erkan som hjälpte oss köpa vår drömlägenhet. Han är professionell, kunnig och väldigt tydlig. Processen var smidig och trygg, och kommunikationen var snabb och tydlig hela vägen. Vid kommande försäljning kommer vi helt klart vilja ha Erkan som mäklare!

Jens E
Ör

Lyhörd, erfaren och duktig. Hjälpte oss få ett pris vi ville ha i en väldigt tuff marknad.

Ann-Helen K

Trevlig samarbetsvillig trovärdig person ❤️

Edward R
Centrala Sundbyberg

Tät återkoppling, saklig, professionell, ihärdig, påläst. Mkt trygg person att lägga affären i händerna på

Mirjam Mariana Habiba C
Sundbyberg

Erkan gav ett professionellt intryck från värdering till försäljning. Alltid tillgänglig och vänlig, dessutom otroligt kunnig!

Adam H
Sundbyberg

Alexander imponerade oss med hans hängivenhet och hans djupa kunskaper. Extremt professionell mäklare.