Mycket proffsig och kunnig. Höll mig uppdaterad! Kände mig trygg som köpare och Andreas rekommenderar jag starkt.
Andreas Ejresund
Andreas Ejresund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Andreas Ejresund har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Andreas Ejresund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Ejresund har haft 43 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
77 omdömen om Andreas Ejresund
Hej Mats och stort tack =) verkligen fin bostad som du investerat i och tack för alla trevliga samtal. Lycka till med allt nu under våren och så stämmer vi snart av igen =)
Andreas är en utomordentligt professionell, kunnig och dessutom oerhört trevlig mäklare. Han var tillgänglig, generös med sin tid och lyhörd för våra önskemål och behov. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera honom!
Hej German och stort tack fin dina fina ord =) Åter igen, stort tack för förtroendet att sälja er fina bostad och all lycka till med det som komma skall i Storstaden! Önskar er en fin vår och så ses vi snart igen!
Han är mycket engagerad i sitt uppdrag. Kan sin sak. Läser av människor. Oerhört ödmjuk.
Hej och stort tack Ingela =) Har varit en ynnest att få arbeta med er och den unika bostad som ni bott, trivs i och förvaltat på bästa sätt! Nu ska vi hitta ert nästa boende och ha en fin vår, alla 4!
Försäljningen av lägenheten kändes tryggt med Andreas.
Hej Johan och stort tack =) Verkligen en fin bostad och även all lycka till med det magiska som ni har framför er =)
Fick ett bra första intryck. Hade var den enda mäklaren som trodde på värdet av lägenheten och det den faktiskt vart såld för. De andra mäklarna gav intrycket att de ville gå ut billigt och sälja snabbt. Det enda negativa var att jag upplevde att Andreas försökte påverka mig lite för mycket i mitt beslut om att ta budet vi fick och jag upplevde då att han pressade för att avsluta affären lite för mycket.
Hej Johan och tack för ett bra omdöme =) Jag förstår att det gick snabbt och inte min mening att pressa. Som rådgivare så är det dock viktigt att jag är förmedlar när en bra affär finns på bordet för din del. I vilket fall, lycka till med ert sökande och tack för att jag fick förtroendet att sälja din fina bostad =)
En mycket kunnig, effektiv och trevlig mäklare som har kundens bästa i fokus! Har bara gott att säga.
Hej Ulrika och stort tack =) Verkligen fin bostad ni investerat i och så spännande med det nya som kommer framgent. Önskar dig en fin vår!
Andreas har gjort processen jättesmidigt, professionell och vi kunda alltid kontakta honom med frågor! Tack Andreas
Hej Edin och stort tack =) Grattis till er fina bostad och önskar er en fin vår. Ni är alltid välkomna att höra av er vidare vid funderingar här framöver!
Jag är mycket nöjd med Andreas. Han var professionell, lyhörd och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Tack vare hans hjälp gick processen smidigt och tryggt. Rekommenderas varmt!
Hej Malin och stort tack =) Önskar er all lycka till i nya staden och var väldigt kul att få förmedla din fina bostad! Trevlig vår!
Proffesionell. Ödmjuk. Tillgänglig .
Hej Elisabet och stort tack för fina omdöme! Även stort tack att jag fick förmedla din fina bostad och önskar dig en riktigt fin vår =)
Trevlig, lättade upp stämningen, trygg och professionell! Bara bra åsikter om honom!
Hej Ebba. Stort tack för alla trevliga samtal och grattis till den fina bostaden =) Önskar er en fin vår och så träffs vi snart igen!