Trevlig, kunnig om objektet och svarade på alla frågor vi hade. Var lätt att få kontakt med efter visning och återkopplade snabbt.
Mert Hedman
Mert Hedman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Mert Hedman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mert Hedman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 618 omdömen med ett betyg på 4.7. Mert Hedman har haft 80 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
618 omdömen om Mert Hedman
Det var mycket lätt att jobba med Mert och han tog våra önskemål på stort allvar.
Trevligt bemötande och flexibel vad gäller tid för kontraktsskrivning.
Bra bemötande. Nöjd efter snabb försäljning. Pedagogisk och korrekt vid kontraktsskrivningen.
Trevligt bemötande. Bra och tydlig kommunikation. Nöjd efter snabb försäljning.
Det gick snabbt och han var trevlig. Vi fick vänta i typ 20 minuter efter utsatt tid vilket var förståeligt men inte idealt såklart.
Jag sålde min bostad med hjälp av Mert. Han är jätte bra mäklare som jag 100 procent skulle rekommendera. Mert förklarade tydligt vad som händer och vad som kommer att hända för varje steg. Riktigt bra jobbat 👏
Jag hade krav på en snabb affär och Mert sålde min lgh inom 6 dagar från att vi först pratade. Han lyssnade på mina behov och hittade rätt köpare direkt. Han är pedagogisk och förklarade alla steg inom försäljningen, då detta var första gången jag sålde en lägenhet. Jag skulle varmt rekommendera Mert som mäklare!
Enbart positiva erfarenheter.
Jag är väldigt nöjd med Mert, som visade sig vara både kunnig, engagerad och professionell genom hela försäljningsprocessen. Han hade en tydlig strategi och en bra plan för att sälja min lägenhet, trots att marknadsläget var utmanande. Genom sin erfarenhet och sitt lugn hanterade han svåra situationer på ett skickligt sätt och gav mig värdefulla råd längs vägen. Dessutom var han alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge stöd, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera han till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare."