Lyssnade in hur jag kände och tänkte. Visade förståelse för en oro som kan uppstå vid en flytt. Tålmodig.
Hugo Edin
Hugo Edin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Hugo Edin har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Hugo Edin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Hugo Edin har haft 13 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2025-03
18 omdömen om Hugo Edin
Hugo är en lugn kunnig mäklare som inger förtroende. Hög lokalkännedom Det blev en snabb försäljning , med gott resultat .. Rekommenderas starkt Lena W .
Mycket fint bemötande gentemot alla inblandade i försäljningen. God kompetens. Givit mycket bra information samt tips inför försäljningen. God kommunikation och samarbete.. Kan varmt rekommenderas.
Hugo har ett trevligt och engagerat bemötande. Han var lätt att få tag i och svarade öppet och ärligt på de frågor man hade. Det var också tydligt att han hade en fin kontakt med säljaren vilket underlättade för mig som köpare.
Det kändes tryggt. Hugo jobbade hårt och hade flera extra och privata visningar för att se till att lägenheten blev såld.
Jag kan varmt rekommendera Hugo Edin! Han gjorde mitt första köp till en smidig och trygg upplevelse. Han är varm, trevlig och trygg i sitt bemötande.
Jag har bara gott att säga om Hugo och Svensk Fastighetsförmedling, förmåga att hitta ny vinklar och att inte ge upp är starkast. Vänlighet, korrekt och snabbhet är andra tankar jag får när jag utvärderar vårt samarbete.
Jag blev trevligt och professionellt bemött. Jag förväntade mig att mäklaren engagerat skulle ta sig an mitt uppdrag och leva upp till den bild han gav av Svensk Fastighetsförmedlings sätt att arbeta och mina förväntningar uppfylldes. Allting har fungerat bra, vi har haft kontinuerlig kontakt och Hugo har återkopplat på ett bra sätt hur saker utvecklas, vad som blir nästa steg osv. Jag upplever honom som seriös, trevlig och saklig. Jag kan varmt rekommendera Hugo!
Hugo är snäll, trevlig, kunnig och trygg
Som sagt. Hugo var skön. Han förstod mina begrepp / ordval som jag använder mig utav till vardags. Samt att man märkte att han brinner för sitt jobb. Super kille