Proffsigt och snyggt. Rent och bra bemötande.
Stockholm Kvalitet Hemstädning AB
Vi är proffs inte bara på hemstädning med samtidigt på storstädning, flyttstädning, kontorsstädning. Vi lämnar alltid städgaranti.
65 omdömen om Stockholm Kvalitet Hemstädning AB
Sedan starten hos Reco 2022
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och pålitliga. Städningen sköts på ett väldigt smidigt och noggrant sätt. Har inget att klaga på!
Bra bemötande och flexibiitet när det gäller att hitta tider som passar oss. Håller överenskomna tider. Fullt godtagbar städning.
Vi är jättenöjda! Rent och fint och ett väldigt fint bemötande. Tydliga i info och öppna för förändringar.
Har blivit bra bemött av samtliga kontakter. Två duktiga flickor har varit hos oss och städat mycket bra. Båda har också varit diskreta och vänliga. Den första flickan har storstädat kök och badrum på ett mycket omsorgsfullt sätt . Vi är mycket belåtna.
Jag är mycket nöjd med städbolaget! Det är samma lokalvårdare som kommer, hon städar perfekt och behöver knappt någon vägledning. Vi har månadsabonnemang vilket passar oss perfekt.
God kommunikation och vid sjukdom ersättningspersonal.
Alltid så glad och punktlig! Städningen är 🌟🌟🌟🌟🌟!
Helt enkelt superbra, alltid vänliga och ordentligt städat.
Professionellt med kvalitet - mycket nöjd
Vanja som städar hos oss är super duktigt! Allt är till belåtenhet och vi är nöjda.
Mycket bra städat av städerskorna sm var hos oss.
Tack så mycket! Dag och tid allt stämde. Jag är helt nöjd 🥰🥰
Överträffade mina förväntningar. Städningen utfördes mycket noggrant och personalen var mycket vänlig.
Bra hemstäd, trevlig personal - är nöjd ☺️
Trevlig och noggrann tjej. Var mycket nöjd med det hon gjorde i kök o badrum.
Really really good cleaning! The personnel is very polite, fast, and very effective. I am so happy and I really recommend them to anyone looking for a good cleaning company, that is willing to walk an extra mile for the satisfaction of customers.
Vi bokade storstädning av vårat hem och blev verkligen supernöjda! Finns inte en enda sak som vi kunde se hade missats. Över förväntan! Så nu har vi bokat abonnemang med regelbunden hemstädning via detta företag! Rekomenderar verkligen detta företag 🤩
Jag bokade en storstädning av min lägenhet och är mycket nöjd med allt från bemötande till städning! Kan varmt rekommendera Kamila och hennes team. ⭐️
Enkelt att komma i kontakt, bra information och toppenfint efter städningen!
Bokade städning av hela lägenheten, 79 kvm och är mycket nöjd. Snabb, systematisk och rent blev det. Skulle absolut rekommendera 👍🏻
Jätte bra! Jag köpte en storstädning. Hon som städade var jätte duktig och noggrann. Jag kommer att köpa en storstädning i kvartalet i framtiden. Kan verkligen rekommendera.
Bra enkelt kunde va bättre och tydligare om prisnivå få faktura
Trevlig person och bra städat, kan varmt rekommendera!
Trevliga och gjorde ett mycket bra jobb. Rekommenderas varmt.
Bra och noggranna. Bra info och snabba.
Fantastisk personal som ger toppen service! Kan varmt rekommendera
Utmärkt service som lämnar alltid ett bra resultat och har ett fantastiskt kundfokus!
Superbra, jättenöjd. Återkommer gärna när behov finns.
Bra bemötande både vid bokning och av städerskan på plats. Det blev noggrannare än vad jag hade förväntat mig. Städning i hemmet.
Det blir väldigt rent och fint! Flexibla med tider när vi behövt ändra för sjukdom mm. Väldigt nöjda!
Nöjd med Bode bemötande som och städning
Mkt nöjd, trevlig och duktig, noggrann. Bokar gärna igen!
Tack så mycket för arbetet! Allt är perfekt! Personalen är vänlig och professionell! Jag rekommenderar detta företag till alla! Jag önskar alla ett rent och gott nytt år hemma!!!!!!
Städbolaget gör att bra jobb. Noggrann städning. Personalens språkkunskaper kunde var bättre men deras vilja och entusiasm att göra ett bra jobb uppväger .
Fint städat och alltid med en känsla av det lilla extra. Kan varmt rekommendera
Beställer städning och är alltid lika nöjd. Tack!
Jättebra och grundlig städning av vår lägenhet!
Trevligt bemötande och alltid fint resultat! Jag rekommenderar dem varmt!
Mycket bra utfört arbete hos oss varannan vecka. Så himla nöjda med dem!
Vi vill bara säga att vi är oerhört tacksam för fin städning senaste tiden. Super snabba och proffsiga.
Jätte bra städning! Vi är mycket nöjda
Hemstädning två gånger i månaden. Bra bemötande, trevlig städpersonal! Blir rent och fint här hemma. Upplever att det är bra flexibilitet med tiden.
Blev väldigt nöjd med städningen!
Jättebra städfirma, super fräscht efter varje hemstädning.
Trevliga o ambitiösa flickor. Bara liten miss av damm under sängarna i sovrummet, som jag tog själv när de gått.
Superfint städat - väldigt nöjd 🙏🏼
Proffsiga på alla sätt. Fin städning, bra bemötande.
Noggranna och kvalitetsmedvetn. Trevligt bemötande!
Jättebra resultat! Jag kände mig helt trygg med att lämna nyckeln till den mycket trevlig person som jag mötte. jag kom hem till ett välstädat hem!