Katastrof lärare väldigt dåliga på att lära ut. Man skäller ut osäkra 15årigar bland folk och gör dom ännu mer osäkra.
08 Trafikskola AB
6 omdömen om 08 Trafikskola AB
Bra och proffsigt bemötande samt utbildning som sätter sig.
Sämsta trafikskola man kan välja, håller inte med tider och lurar en på pengar!
De skriver de har 48 timmars avboknings regel för idol i detta fallet en bokad kurs. jag avbokar över 50 timmar innan, då säger de att de inte har öppet på helgen så det gills inte, det framgår inte i deras villkor, de vill jag ska betala igen när jag behöver boka om handledare utbildningen, den girigheten gör att min sons körkort investering tillfaller Tumba istället. Nu förlorar man en kund och får dåligt omdöme
Anser bemötandet som proffesionellt och trevligt. Klar och tydlig undervisning, samt varierat innehåll. Med detta menar jag att det var vari
Super bra, trevlig, tydligt, lärde mig mycket!
Super bra och tydlig utbildare :)
Bästa skolan tack för allting Johan och kassandra jag klarade körkortet på första försöket.
Vi intresseanmälde sonen och inget mer än det, inga bokade tider, vi betalade inget, för sonen var osäker, och ändå har de mage att hota med kronofogden för INGA BOKADE tider alls, dessutom sa de gå in och godkänn och betala och sedan kan vi boka tider, Gick aldrig in på deras hemsida för att ens godkänna något. Varning! Bedrägeri och Bluff företag.