08 Trafikskola AB

3.0

4 omdömen om 08 Trafikskola AB

Kenneth W
Skrev om 08 Trafikskola AB

De skriver de har 48 timmars avboknings regel för idol i detta fallet en bokad kurs. jag avbokar över 50 timmar innan, då säger de att de inte har öppet på helgen så det gills inte, det framgår inte i deras villkor, de vill jag ska betala igen när jag behöver boka om handledare utbildningen, den girigheten gör att min sons körkort investering tillfaller Tumba istället. Nu förlorar man en kund och får dåligt omdöme

Reco tipsar!
JP´s Trafikskola
4.9/5 i betyg av 422 omdömen 4.9 av 422 omdömen
Badge2024

Genom JP har båda barnen tagit sitt körkort för bil på första försöket och en av dem har genom stöd även tagit BE . JP har förutom utbildnin

Sture Patrik B Sture Patrik B
Läs mer omdömen
Julia Maria Ingeborg E
Skrev om 08 Trafikskola AB

Super bra, trevlig, tydligt, lärde mig mycket!

Ellen Maria S
Skrev om 08 Trafikskola AB

Super bra och tydlig utbildare :)

Reco tipsar!
Körkortsspecialisterna AB
4.9/5 i betyg av 125 omdömen 4.9 av 125 omdömen
BadgeSixYears

Jättetrevliga och hjälpsamma. Framförallt duktiga och kunniga. Rekommenderar de till alla som vill ta körkort!

Dahlia B
Skrev om 08 Trafikskola AB

Vi intresseanmälde sonen och inget mer än det, inga bokade tider, vi betalade inget, för sonen var osäker, och ändå har de mage att hota med kronofogden för INGA BOKADE tider alls, dessutom sa de gå in och godkänn och betala och sedan kan vi boka tider, Gick aldrig in på deras hemsida för att ens godkänna något. Varning! Bedrägeri och Bluff företag.