Nybrogatan 38

Nybrogatan 38

• BadgeTenYears
8 491
4.3

Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Våra menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna. Vi kan stoltsera med att servera utmärkt mat till rimliga priser. På vardagar öppnar vi tidigt och serverar frukost från 7:30 till 10:30, lunch från 11:00 till 15:00 och middag...

8491 omdömen om Nybrogatan 38

Sedan starten hos Reco 2015

Peter J
Skrev om Nybrogatan 38

Det började inte så bra pga sämsta tänkbara sittplatser, men det blev mycket bättre när vi fick byta bord. Servicen var det inget fel på och maten i sig var värd en 5:a, så på det hela taget vart det en trevlig upplevelse.

Monica A
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt lunchställe med bra service och priser! God mat och bröd! Extra plus att det går att beställa ett halvt glas vin till lunchen.

Peter A J
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig och snabb service och gott var det också Tack

Niklas K
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastisk personal och atmosfär. Vi abonnerade deras chambré separé och hade en fantastisk kväll med grym mat, dryck och förstaklassig service.

Christine
Skrev om Nybrogatan 38

Lite stökigt för att vara lunch lite dålig aukustik

Maria B
Skrev om Nybrogatan 38

Bra service o inf om mat o dryck. Trevligt bemötande. Mycket god mat- köttet var fantastiskt mört!(kalvsnitzel o hjort) Riktigt bra irish coffee o espresso martini !Kommer att rekommendera er!

Veronica F
Skrev om Nybrogatan 38

Ni måste höja smakupplevelse. Hade lätt kunnat fixa samma hemma. Lite extra lyx borde inte vara svårt fixa för 235kr. Brödet och ölen det enda som blir godkänt.

Eva U
Skrev om Nybrogatan 38

Varit på restaurangen en gång tidigare med svärdottern och tyckte det var en go stämning och tog med maken dit denna gången. God mat, enkelt och vällagat, gott vin. Vi hade en mycket trevlig kväll.

Ida-Anna A
Skrev om Nybrogatan 38

Bra service, trevlig stämning och otrolig god mat. Rekommenderar

Sara W
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig lokal och personal och mycket god mat! Dock upplevde vi att 2 timmars sittning är något kort om man vill kunna sitta i lugn och ro.

Ela G
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastisk mat! 7 personer, olika maträtter och alla nöjda.

Per Inge Z
Skrev om Nybrogatan 38

Maten bra till ett vettigt pris. Dock kan toaletterna var lite fräschare!

Victoria C
Skrev om Nybrogatan 38

Bra bemött, trots att det var mycket kunder. Väldigt god mat. Bra service! Mysigt och trevligt att äta brunch här!

Ruth L
Skrev om Nybrogatan 38

Härlig stämning och fantastisk mat

Ingela B
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket vänligt bemötande. Förväntningarna var höga och restaurangen levererade nästan helt. Maten var god, och vällagad, men inga större smaksensationer . Torsken min väninna tog in såg lite torr ut.. vi åt plankstek, torsk, pilgrimsmussla med risotto. Jag kan rekommendera Nybrogatan , en mysig kvarterskrog med trevlig, varmt och proffsigt bemötande.

Filip A
Skrev om Nybrogatan 38

En av mina favoritkrogar i Stockholm!

Joakim A
Skrev om Nybrogatan 38

Snabb o trevlig service. Lite bullrig lokal, men så var det lunch o full matsal. God mat o rimliga priser. Vi kommer gå hit igen.

Ellen E
Skrev om Nybrogatan 38

Otroligt god frukost. Bästa äggröran jag har ätit. Var ju mycket folk men det talar ju för att det är sä bra!

Christina K
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt bemötande, god mat och överhuvudtaget bra atmosfär.

Micael N
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt bemötande och bra mat.

Kristina M
Skrev om Nybrogatan 38

Vi åt en utmärkt lunch och som vanligt supernöjd med allt

Erik S
Skrev om Nybrogatan 38

Omtänksam bordsplacering vid min bokning. Trevlig lokal, bra mat, bra personal o service. Vi, 3 st 70+ herrar blev mkt väl emottagna. Helnöjda med vår middag.

Anne-Li Å
Skrev om Nybrogatan 38

Restaurangen håller ff , mysigt, trevligt o mkt god mat. Trevlig o bra service.

Pia H
Skrev om Nybrogatan 38

Venlig modtagelse og betjening. Rigtig dejlig mad.

Thomas E
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastiskt bemötande och god service. Vi var ett gäng på 8 personer och alla var mycket nöjda.

Moa A
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig upplevelse på alla sätt!

Eva F
Skrev om Nybrogatan 38

Fint bemötande! Trevlig atmosfär med alert personal. Lunchdagens 9/12: kött med vitlökspotatis: bra råvaror men kryddningen svag. Pilgrimsmusslor & risotto var god, likaså rårakan. Omelett med lax var tyvärr inte så rolig: upplägget med en helt slät och ljus omelett var inte aptitligt och alldeles för salt. Den trött salladen bredvid balanserade inte allt det salta. Bra med de generösa portionerna. Trevlig meny.

Björn B
Skrev om Nybrogatan 38

En trevlig kvarterskrog som ebjöd allt vi kunde önska oss.

Lovisa T
Skrev om Nybrogatan 38

Toppen trevligt och mycket god mat

Niels M
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket trevligt miljö och god service. Vi spiste middag; förrätt och huvudrätt med en flaska vin. Fick god hjälp vid båda beställning och servering.

Lotta P
Skrev om Nybrogatan 38

Mysigt men lite för hög ljudvolym. God mat och gott vin, som var över genomsnittet.

Anna B
Skrev om Nybrogatan 38

Fin miljö, vänlig personal och mycket god mat! Kommer varmt rekommendera Nybrogatan 38 och kommer gärna igen.

Ann-Christine Ö
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastiskt bemötande och vi blev servade av en oerhört observant och alert servitris. Hon hade superkoll och var väldigt serviceminded! Jag har varit på Nybrogatan 38 många gånger och jag har alltid varit nöjd. Det levde de upp till även denna gång. Vi var ett sällskap på 14 personer och då var Nybrogatans Chambre Separé perfekt! Så trevligt att sitta vid ett runt bord och kunna umgås trots att man är så många. En hit!

Lisa B
Skrev om Nybrogatan 38

Lunchen var jättegod men.dagens är antingen kött eller fisk, vill man äta vegetariskt får man beställa från à la carte. Bra service och fina lokaler men akustiken är fruktansvärd, det var svårt att prata med bara två vid bordet ( personalen fick fråga flera gånger när de tog beställning). Jag skulle nog inte äta middag där av den anledningen och jag tycker uppriktigt synd om personalen.

Nils S
Skrev om Nybrogatan 38

Punkt 1: Glatt bemötande men fick vänta 25 min innan vi fick beställa dryck eller mat. Punkt 2: Hade höga förväntningar utifrån betyg på Google och prisbild. Förätterna var väldigt goda (Burrata & Västerbottenkroketter). Tonfisknudelsalladen var smaklös men själva tonfisken var god. Pelle Janzon var lite för kall (kylskåpskall) och saknade kryddning (salt & peppar). Beställde öl och bubbel till dryck. Tycker de är lite snålt med 33cl när man beställer en fatöl. Punkt 3: Helhetsbetyg blir: Under förväntan. Men är...

Martin E
Skrev om Nybrogatan 38

En genomgående hög kvalitet på maten och bra service.

Regina D
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket god mat, trevlig atmosfär och bra service ‘

Eva-lotta E
Skrev om Nybrogatan 38

Varmt och gemytligt, bra meny och god, vällagad mat!

Katariina N
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastisk personal, god mat i trevlig miljö.

Johanna F
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt bemötande och snabb service.

Mårten L
Skrev om Nybrogatan 38

Vällagd mat, vi åt råbiff som förrätt, schnitzel/plankstek till varmrätt och avslutade med havtornssorbet och espresso. Välvalda tillbehör. Bra vinlista och trevlig personal.

Louise W
Skrev om Nybrogatan 38

Jag var missnöjd med en rätt, påpekade det vänligt för hovmästaren som bemötte mig otrevligt och nästan hånfullt. Fick sedan 25% rabatt på rätten men utan återkoppling från hovmästaren. I övrigt trevlig servicepersonal

Peter C
Skrev om Nybrogatan 38

bra och god mat, snabb o trevlig service/bemotande

Peggy W
Skrev om Nybrogatan 38

Varierad meny med många bra och innovativa rätter och priser som varierar från lägre till högre. Vi åt svampmacka och Calle P. Båda var jättenöjda. Lugn och trevlig servis. Vi kommer tillbaka!

Charlotte T
Skrev om Nybrogatan 38

Grym service i chambre separee, väldigt vällagad mat!

Helene G
Skrev om Nybrogatan 38

Helt OK, som man kan förvänta sig. Dock tycker jag att er prisnivå är hög för många rätter typ råk o ceasarsallad. trevlig lokal o personal OK,

Elin A
Skrev om Nybrogatan 38

Supertrevligt och god mat. Drinkarna var magiska

Peter S
Skrev om Nybrogatan 38

Härlig hemmastämmning, grym frukostmeny, fin service och så prisvärt.

Henrik V
Skrev om Nybrogatan 38

Härligt stämning, frukost på fredagen hos er bästa starten på veckoslutet, där möter jobbveckan helgkänslan! Tack! /Henrik v S

Alexander A
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastisk service. Blev erbjudna bord trots att det egentligen var fullt. Vänliga, professionella.