A2 Gruppens Elentreprenad AB

Elarbete. Mycket väl bemött av trevlig personal. Rekommenderas 👍

Sollentuna El & Automation
4.8/5 i betyg av 235 omdömen 4.8 av 235 omdömen
BadgeSixYears

Trevligt bemötande och proffsigt utfört jobb som infriade förväntningarna.

Wille S
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Hjälp av olika typer av elinstallationer i vår företagslokal - Länna! Otroligt trevligt bemött! Bra och snabb service med god kommunikation ! Ett seriöst företag som man kan lita på. Väldigt nöjd med utförandet!

Mattias N
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Suverän service och extremt kunnig personal. Jobbet som utfördes blev kanon och A2:s noggrannhet för detaljer är en stor anledning till detta. Rekommenderas starkt!

Annedal entreprenad AB
4.7/5 i betyg av 126 omdömen 4.7 av 126 omdömen
BadgeNineYears

Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen

therese b therese b
Läs mer omdömen
Magnus L
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Samarbetspartner sedan lång tid tillbaka, ett hängivet och lösnings orienterat gäng som alltid utför sina åtaganden på ett professionellt sätt och i tid. Rekommenderas!

Rune B
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Utmärkt utfört arbete i samband med lägenhetsrenovering.

Sponsor
Mella El
4.7/5 i betyg av 86 omdömen 4.7 av 86 omdömen
Badge2022

Inkoppling av el i utbyggnad och väldigt nöjd med resultatet, trevlig personal och snyggt och prydligt utfört.

Kristina C
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Vi ville installera utomhusbelysning och göra vissa justeringar inomhus. Snabb hantering och proffsigt samt trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda.

Dennis H
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Otroligt hjälpsamma och extremt kunniga!

Din Elektriker i Stockholm
4.8/5 i betyg av 269 omdömen 4.8 av 269 omdömen
BadgeFourYears

Professionell, kompetent, pålitlig och service-minded elektriker som jag varmt kan rekommendera. Mitt självklara val.

Viktor H
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Hjälpte mig hemma med dragning och montering av lyktstolpar och elen till köket. Var väldigt professionella!

Andres W
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Verkligen nöjd med A2 Elentreprenad! De installerade all el i vårt nya hus med en mängd trådlösa lösningar. TACK!

Dryft
4.8/5 i betyg av 194 omdömen 4.8 av 194 omdömen
BadgeEightYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Läs mer omdömen
Pontusn C
Escribió sobre A2 Gruppens Elentreprenad AB

Installation av el i kök. Trevligt bemötande, trevlig elektriker. Väldigt nöjd med val av elektriker