Vi var oense om debiteringen fick bet 2h för en felsökning som tog 25 min
Åbergs El och Fastighetsservice AB
Åbergs el och fastighetsservice AB är ett elföretag som erbjuder tjänster och försäljning av varor. Johan Åberg är elektriker med 15 års erfarenhet och är auktoriserad hos elsäkerhetsverket. Företagets mål är att möta ditt önskemål både tekniskt som estetiskt på en personlig nivå. Att du ska få mer kunskap om din elanläggning och att vi hjälper dig utföra elinstallationer som är säkra.
42 omdömen om Åbergs El och Fastighetsservice AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Horst, tack för ditt omdöme. Tråkigt att du inte var nöjd med vårat besök. Som jag förklarade, hade vi 1 timme restid till dig, var på plats i 30 min, hade efterkontakt med tillverkaren efter vi lämnat dig, och la upp en åtgärdsplan för att lösa ditt problem med varmvattenberedaren. Du ringde oss på eftermiddagen och vi klämde in dig morgonen därpå eftersom du sa att ditt ärende var brådskande, fast vi egentligen inte hade tid. Dessutom var vi 2 på plats eftersom vi skulle vidare till nästa arbete direkt efter. Mvh Johan
Jag är jättenöjd med Åbergs El och anlitar alltid dem när vi behöver utföra elarbeten. De har gjort ett jättebra arbete på vår fritidshus och de är trevliga och serviceminded och kommer med förslag på bra lösningar.
Tack Camilla för det fina omdömet! Det underlättar alltid att arbeta när man får tänka tillsammans, med bra och tydliga förklaringar hur ni vill att resultatet ska bli. Mvh Johan
Väldigt nöjd med arbetet. All el i vårt nya hus även väldigt nöjd med Pleidsystemet som installerades i nya såväl som gamla huset. Gillar även när en fackman kommer med bra tips när man själv inte tänkt igenom allt. Frågar om vad som eventuellt skall installeras i huset och var för att allt skall hålla även för framtiden.
Tack Jonas. Det har varit ett nöje att samarbeta med dig i förbättringar till era hus, och tack själv för goda råd till verksamheten! Mvh Johan
Fantastiskt seriös och noga. Kontrollerade och ordnade allt utifrån ett seriöst säkerhetstänk. Jag fick en laddningsstation monterad och huset genomgånget säkerhetsmässigt. Jobbet gjordes färdigt fast det krävdes en lite längre arbetsdag. Jag är mycket tacksam och nöjd. Leif
Tack för det jätte fina omdömet Leif. Det var spännande att gå igenom huset och klura på förbättringar. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Johan
Gör det lilla extra för sina kunder och kommunicerar bra
Tack för de fina orden Rolf. Det har alltid varit ett nöje att arbeta hos dig. Mvh Johan
Mycket kunniga och hjälpsamma. Hög kvalitet på allt utfört arbete. Vi är mycket nöjda och kan definitivt rekommendera företaget.
Tack för de fina orden Jeanette. Vad roligt att ni är nöjda. Allt gott /Johan
Pålitlig, kunnig och kunde formulera sig så att även en ovan husägare kan förstå.
Tack för de fina orden Elin. Allt gott /Johan
Bra bemötande. Snabb och snygg installation av el och belysning i och utanpå förråd/vedbod.
Tack för ditt omdöme Per-Olov. Allt gott /Johan
Otrolig bra bemötande och snabb handläggning av mitt ärende, rekommenderas.
Tack för ditt omdöme Fredrik. Kul att höra att ni är nöjda med arbetet. //Johan
Fantastisk service, flexibilitet, pålitlig och hjälpsam! Bra pris också. Kan varmt rekommenderas!
Tack för det fina omdömet Fredrik. Allt gott /Johan
Lyssnade på våra behov. Utförde sitt arbete med stor yrkesskicklighet
Tack Sven för ditt omdöme. Mvh Johan
Trevlig och kunnig! Hög service .
Tack för ditt omdöme Karin. /Johan
Snabbt utförande o såg till att vi också fick nödvändig hjälp av rörmokare. Mycket trevligt bemötande.
Tack för de fina orden Britt-Marie. Kul att höra att ni är nöjda med arbetet. Mvh Johan
Kunnig, serviceinriktad och jättetrevlig
Tack för ditt fin omdöme Kerstin. Allt gott /Johan
Lyhörd, snabb leverans. Full pott på allt utom priset; men man betalar gärna för kvalitet
Tack för ditt omdöme Rolf. Allt gott /Johan
Johan är noggrann och utomordentligt proffsig. Passade tiderna och gjorde ett kanon jobb. Dessutom svarar han alltid i telefon. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack för ditt omdöme Elio. Allt gott /Johan
Mycket bra service och flexibel med tid.
Tack för ditt fina omdöme Patric. Allt gott /Johan
Snabba svar, trevlig och duktig
Tack för de fina orden Helena /Johan
Kunnig professionell pålitlig på alla sätt. Fick hjälp med element, utbyte av proppskåp samt jordfelsbrytare. Installation av väggfast armatur. Rekommenderar varmt!
Tack för det fina omdömet Anne-Mari, ett nöje att hjälpa er med elarbetet. Allt gott /Johan
Vi har blivit utmärkt bemötta av Johan på Åbergs El, Johan är yrkesmässigt professionell och har därtill ett öga för detaljer. Johan har förmågan att både lyssna till önskemål och komma med egna förslag på lösningar. Vi har fått funktionella och säkra ellösningar som också är designmässigt anpassade till vårt fritidshus. Vi kan varmt rekommendera Johan på Åbergs El! /Emmy & Martin
Tack Emmy för det jätte fina omdömet. Det var roligt att komplettera er fina renovering med snygga komponenter. Jag tror att vi båda delar intresset för detaljer =) Mvh Johan
Trevlig bemötande och väl utfört jobb!
Tack för de fina orden Martin. Allt gott /Johan
Vår jordfelsbrytare löste ut när vi tände några lampor. Fick otroligt snabb hjälp och jättebra bemötande. Kommer fortsätta anlita Åbergs El Och Fastighetsservice AB.
Tack för de fina orden Berit. Ni är välkomna att höra av er när ni behöver mer hjälp. Allt gott /Johan
Väldigt trevligt bemötande och bra jobbat.
Tack Eva för ditt fina omdöme. Allt gott /Johan
Bra bemötande.Utförde sitt arbete enligt överenskommelse.
Tack Stefan för de fina orden. Allt gott /Johan
Vi blev rekommenderade av en granne i Grisslehamn som haft hjälp av Åbergs El när vi behövde hjälp med diverse elarbeten i vårt fritidshus i Grisslehamn. Johan Åberg är väldigt trevlig och inlyssnande. Vi är fantastiskt nöjda med Johans arbete. Johan gjorde många om- och nydragningar av elen i vårt hus för det var nödvändigt efter 50 år. Helt ny elcentral blev det också. Vi har en elbil så vi har har låtit installera en laddstolpe på tomten av en annan elektriker som tyvärr inte var "till fullo" rätt installerad. Johan...
Tack så mycket för det fina omdömet Gösta! Det var så trevligt att hjälpa er att se över elen och att fundera ut bra lösningar tillsammans. Tack även för rekommendationerna och ni är så välkomna att höra av er igen! Mvh Johan
Mycket kompetent och bra utfört eljobb i stugan på Väddö!!
Tack Gunnar för det fina omdömet // Johan
Väldigt fin hjälp och tillgänglighet!
Tack så mycket för det fina omdömet Erica. Mvh Johan
Kom snabbt dock utan möjlighet att lösa problemet, svårt att få en faktura för utfört arbete.
Hej Madelen. Tack för ditt omdöme. Du ringde oss eftermiddagen före midsommarafton med ett trasigt pooltak, jag informerade att jag ej arbetar med pooltak, men att jag kan kontrollera att det finns el fram till ert pooltak. Eftersom ni ville kunna använda poolen under midsommarhelgen åkte jag ut direkt. Vi kunde konstatera att en transformator var trasig och jag kunde ordna en ny sån samma dag. Dessvärre var det mer elektronik som var trasig och ni behövde vända er till tillverkaren av pooltaket istället. Fakturan hade tyvärr hamnat i skräpposten. Allt gott / Johan
Pålitlig och bra. Rekommenderar
Tack för det fina omdömet Olivier! Mvh Johan
100% nöjd trevlig bemötande och bra diskussioner om lösningar fick bra förtroendet alt va toppen
Tack Ulf för ditt fina omdöme. Det var kul att hjälpa till. Mvh Johan
Mycket kunnig, serviceminded och prisvärd.
Tack Björn för de fina orden! Mvh Johan
Vi har anlitat Åbergs el vid ett flertal tillfällen Han är alltid kompetent och trevlig. Och kommer hela tiden med relevanta instick om hur man kan göra saker bättre och billigare. Och noggrannheten i det de gör er exceptionell. Det är någon som vi varmt kan rekommendera för elarbeten till andra.
Tack Jan för de fina orden. De värmer verkligen. Tack själv för förtroendet i arbetet. Mvh Johan
Johan är alltid tillgänglig och hjälper till snabbt med vad man än behöver, stort som smått. Och alltid med ett leende.
Tack Anna för ditt fina omdöme. Kul att du är nöjd med vårt arbete. Mvh Johan
Trevligt och personligt bemötande. Snabb service i ett elektriker-ärende. Men som de flesta hantverkare i Väddö, inte billig.
Tack Lars för ditt fina omdöme! Mvh Johan
Vi har anlitat Åbergs El ett par gånger för installationsarbeten i vår sommarstuga och alltid fått ett trevligt bemötande. Arbetena har utförts kunnigt och effektivt och vi har varit nöjda efteråt. Med våra erfarenheter kan vi varmt rekommendera Åbergs El.
Tack Anders för ditt fina omdöme. Mvh Johan
Duktig, snabb, pålitlig, engagerad och trevlig. Rekommenderar varmt och anlitar gärna igen om jag behöver.
Stort tack för det fina omdömet Erika. Du är varmt välkommen att höra av dig igen. Mvh Johan
Fantastiskt nöjd med Åbergs el. Återkopplar alltid så fort som möjligt. Genomför arbetena med det lilla extra och bidrar med förslag på förbättringar och smarta lösningar. Väldigt hög kvalite på genomfört arbete.
Tack Rune för de fina orden. Det har alltid varit ett nöje att hjälpa till hos dig. Mvh Johan
Duktig och trevlig! Rekommenderar!
Tack så mycket för de fina omdömet Fred.
Riktigt bra företag som håller vad de lovar, plus att de adderar extra värde, samt erbjuder ett mycket bra kundbemötande!
Tack Mårthen för dom fina orden, det värmer. Hojta till när du är redo för de kommande projekten vi pratade om. Allt gott / Johan
Snabb respons o snabbt utförande.
Tack Gunilla för det fina omdömet! Mvh Johan
Bra service. Snabbt och korrekt!
Tack för det fina omdömet Torbjörn, och tack även för möjligheten att få hjälpa till! Mvh Johan
Trevlig kille som gör det man är överens om. Kom med egna idéer och tips. Svarar på sms på kvällarna. Mycket nöjd.
Stort tack för ditt fina omdöme Håkan. Det var ett nöje att hjälpa dig med installationerna. Mvh Johan