Accello välkomnade mig varmt när jag började där och under hela min tid kunde jag ha en öppen dialog med min chef. Jag har enbart gott att säga om företagskultur, arbetsuppgifter, kollegor och chef. Regelbundna internutbildningar gav mig kunskap och lärdomar som jag kunde använda för att bättre hantera mina arbetsuppgifter. Jag blev ständig utmanad i mig arbete och med stöd av kollegor och chef kunde jag växa i min yrkesroll. Det är verkligen en kanon fin arbetsplats präglad av professionalism, öppenhet och frihet under ansvar.
Accello AB
8 omdömen om Accello AB
Vad jag gillade när jag jobbade på Accello: trevliga kollegor som verkligen hjälper till att alla kan sitt jobb och trivs på sin arbetsplats oavsett vem du är. En fantastisk chef som verkligen gett sin själ till företagets framgång. Men verkligen också medarbetarna välmående och motivation. Till skillnad mot många andra bolag i samma bransch så skiljer sig verkligen Accello. Detta är ett litet jordnära säljbolag som har hjärta och attraherar de största och bästa svenska företagen på grund av sina proffsiga medarbetare och...
Kan varmt rekommendera Accello och dom trevliga kollegorna där. Professionellt bemötande och mycket dedikerade för att göra kunden till en succe. Dom utmaningar vi mött tillsammans har man tagit på största allvar med en intention om att göra det bästa i alla situationer. Mycket uppskattat samarbete!
Throughout our partnership, I have been consistently impressed with the enthusiasm and drive exhibited by your team members. Their proactive approach and commitment to finding new leads have truly set a positive tone for our collaboration. The results achieved despite a very tough environment is much appreciated.
Bra bemötande och lyhörd - samarbete fungerar bra.
Mycket kompetenta medarbetare och trevlig stämning i vårt projekt tillsammans med Accelo
Mycket bra samarbetspartner som ger goda resultat!
Noggranna i uppdragsbeskrivningen, sätta rätt förväntningar Levererar enligt plan Håller budget Kontinuerlig uppföljning av projektet och resultatet Mycket bra!!!!