Erfaren personal med bästa service. Vi köpte ny familjebil som vi är riktigt nöjda med 👍👍
Ademi Cars AB
20 omdömen om Ademi Cars AB
Har sålt 2 bilar på kort tid. Det tog ca 2-5 dagar för var bil till att bli såld till fullt begärt pris. Måste berömma Erik Odbjer som är
Mycket enkla att ha o göra med. Duktiga och proffesionellt bemötande.
Mycket bra bemötande. Får den hjälp man behöver. Trevliga.
Verka inte intresserade när man kom in tog lång tid innan dom tog kontakt med en och sen väldigt dålig återkoppling när man försökte få svar på saker gällande bilen
Mycket fin service och engagemang från personalen. Smidig och problemfri affär när jag köpte min bil. Även superbra hjälp med detaljer som inte fungerade på bilen. Kommer förmodligen att handla nästa bil hos Ademi.
Snabb service och ett bra bemötande. Enkelt och lätt med bilaffären.
Jätte bra säljare med utmärkt attityd.
Pålitliga och mycket trevliga. Professionella i sitt yrke
Bästa företag att köpa eller sälja bil
Snabb och enkel affär. Bilköp med inbyte.
Köpte bil, otrolig bra service. Bra bemötande. Åkte dit nån månad senare och fick hjälp ang bilen jag köpte. Rekommenderar Starkt
Seriöst företag! Duktiga säljare alltid fina bilar i lager
Bästa bil ÅF.
Jag upplever mycket bra mötande av ADEMI CARS AB mycket professionella säljare, och det är jätte roligt att köra seriefinal med en ny bil.
Snabbt och smidigt Utan några bekymmer. Fler affärer väntar i framtiden
Trevligt bemötande och objektet stämde med deras beskrivning
Mycket trevligt bemötande. Småfel på bilen men de fixades utan gnäll😄
Väldigt trevliga säljare. Även fast jag köpte en enklare bil så var det bra bemötande. Kanske någon mer parkering hade varit Nice.
Mycket vänliga och proffsiga. Rekommenderas
Jag är supernöjd med bil service! Reparerade min bil och berättade om viktiga garanti åtgärder som jag kunde missa själv!